Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
refffko wrote: ↑29/01/2020 16:47
Dobro zapamtiti ovu bagru!!!
Fuj, kako su se napeli da podignu ručice što više da ih ne daj bože ne previde Sekini kontrolori...
Ova sportistkinja ko da je u završnoj fazi nekroze bubrega sudeći po podočnjacima
Borimo se protiv papaka koji su naselili Sarajevo, borimo se da vratimo prijeratno Sarajevo koje nije bilo na dnu civilizacije, želimo građansku evropsku BiH ili bar Sarajevo koje će biti u rangu ostalih civilizovanih zemaljja ali kod svakog malog poraza se pokazuje pravo lice, rugamo se nečijem izgledu "vidi mu glave", ruga se osobi koja je možda stvarno oboljela, psuju se Komšiću mrtvi roditelji i djeca mu se uzimaju u usta, Mošnjaci a i Alija je se do sada 50000 puta okrenuo u mezaru, da ne pominjemo komentare i agresivni stav Damira Nikšića. Izjave čega bi se 90% članova i glasača SDA i SBB postidilo.
Ovakve postove treba ponavljati za nekoga ko je sličajno pomislio da je danas u Sarajevu izgubilo dobro, ovo je dokaz da je to samoproglašeno dobro.
Radovali smo se pred 2018-Dobit ćemo ih ,pomest ćemo ih SDP će dobit bar Tuzlu i šta bi
Radujemo se sad -''dobit ćemo ih u Oktobru'' i...
Ja ne vjerujem da će mo ih pobjedit u Oktobru
Istina SBB i DF će jedva preć pragove ali Pojavit će se novi SDA Spavači ,napravit će ih Sebija iz Blata
Toffee karamela wrote: ↑29/01/2020 17:19
Fuj, kako su se napeli da podignu ručice što više da ih ne daj bože ne previde Sekini kontrolori...
Ova sportistkinja ko da je u završnoj fazi nekroze bubrega sudeći po podočnjacima
Borimo se protiv papaka koji su naselili Sarajevo, borimo se da vratimo prijeratno Sarajevo koje nije bilo na dnu civilizacije, želimo građansku evropsku BiH ili bar Sarajevo koje će biti u rangu ostalih civilizovanih zemaljja ali kod svakog malog poraza se pokazuje pravo lice, rugamo se nečijem izgledu "vidi mu glave", ruga se osobi koja je možda stvarno oboljela, psuju se Komšiću mrtvi roditelji i djeca mu se uzimaju u usta, Mošnjaci a i Alija je se do sada 50000 puta okrenuo u mezaru, da ne pominjemo komentare i agresivni stav Damira Nikšića. Izjave čega bi se 90% članova i glasača SDA i SBB postidilo.
Ovakve postove treba ponavljati za nekoga ko je sličajno pomislio da je danas u Sarajevu izgubilo dobro, ovo je dokaz da je to samoproglašeno dobro.
ponavljaj koliko ti drago
i jest, vidi mu šešira i brkova
Jer je bubrežni bolesnik u rangu smiješnih šešira.
Vidimo se za 1-3 godine na istoj temi kada se opet budete radovali da vas napomenem da ćete biti opet preglasani
Hank Paldum wrote: ↑29/01/2020 18:26
Pa vi se borite protiv papanluka, ne "mi"
Samo vi tražite izgovor za vašu vulgarnosti a sada puno sreće u nastavku teme koja će naredne 5 stranice sadržavati izraze poput
kurva, govna, jebli majku svoju, dabogda pocrkli, majmuni, kreteni, smradovi.
Zasluženo je ova vlada pala a niste svjesni da je ovim SDA pokazala da znaju poraze okrenuti u pobjedu tako da vam nešto i to "Trebamo sutra u KS opet glasati za NS, Ni i SDP" nema perspektivu
Šta je to onda perspektiva? Nastaviti spuštat vuglaš na panj mafiji?
Zasluženo pala vlada koju čini i df i sbb i sad opet u zagrljaj sa tim istim? kako će onda valjdat i ova vlada? i to za uvrede, svaki političar je zaslužio u ovoj državi da se pljuje
putokaz1 wrote: ↑29/01/2020 18:33
Radovali smo se pred 2018-Dobit ćemo ih ,pomest ćemo ih SDP će dobit bar Tuzlu i šta bi
Radujemo se sad -''dobit ćemo ih u Oktobru'' i...
Ja ne vjerujem da će mo ih pobjedit u Oktobru
Istina SBB i DF će jedva preć pragove ali Pojavit će se novi SDA Spavači ,napravit će ih Sebija iz Blata
Ja cu o teoriji Zavjere ,posvadjat ce se NS SDP i NIP oko Centra....To sam Teorija Zavjere kao nekad brat od Uvazenog zastupnika Marica...
Previse optimizma za oktobar a SDA pojedinacno sve jaca,ima Jakih 7 Nacelnika,nema vise DF ni SBB ali mnogo Sumljivih prelazi u NS
Hank Paldum wrote: ↑29/01/2020 18:09
ponavljaj koliko ti drago
i jest, vidi mu šešira i brkova
Vidimo se za 1-3 godine na istoj temi kada se opet budete radovali da vas napomenem da ćete biti opet preglasani
jefff wrote: ↑29/01/2020 18:45
dosta kmecanja. za nekoliko mjeseci svi ce oni biti u koaliciji.
Ono sto je najimpresivniji uspjeh Cetvorke je da ove standardne jefffovske izjave sada, nakon godinu dana uspjesne vladavine u KS, zvuce apsolutno smijesno, a prije nisu bile.
Toliko spominjani Kurta i Murta idu na smetljiste politicke historije, skupa sa karijerama mnogih iz SDA ergele potrosnih i visenamjenskih kurtona.
video wrote: ↑29/01/2020 18:01
@refffko, ne da nisi upravu, za NG si fulao 100%.
U ovom momentu Efendicu SE NISTA NE MOZE!
Ende!
Ne treba se po meni uopce trositi na NG. Jedino da Dino vrbuje Efendica u NiP Inace, i sam Dino je izjavljivao da je Efendic bio opasniji i otvoreniji od njega samoga za sda i da je bio "mladi lav" promjena u stranci.
I sve do famoznog udesa. Lik je ucjenjen udesom.
Treba se fokusirati na Centar( po meni je tu stvar gotova), NS ( bare-bare) i Ilidza ( 60-40% za cetvorku). Uz SG i Hadzibajrica, to bi bilo dosta za pocetak
Ma ko to kaže. Pa u NG su trebali biti ponovljeni izbori koliko su glasova pokrali. Kakav Efendić. Vidjećeš...
Čitava PC dva papka a kanton Sarajevo čak 7. Aferim bagro da bog da vas Bake branio a Sebija liječila
Nažderali ih i napojili. Glavuše ljigave.
Što veća izlaznost na izbore u oktobru, pa da se riješimo gamadi, pacova i štetočina. Evo vidjeli smo da nisu svi isti i da može biti bolje. Čim je veća izlaznost, ljevica pobjeđuje. Pogledajmo Hrvatsku. Znači, nije nemoguće da bude bolje, samo izlaziti na izbore i glasati.
Mislis kada opet pokradete izbore?
Mislim na preglasavanje sa višak ruku i koalicijama.
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑29/01/2020 18:57
Slabo vi hodate po ruralnijim dijelovima... potcjenjujete sistem.
Kifla dosta hoda, zato je i uzeo ovih 6 stolica.. a Forto i ovi SDP foteljasi max 100m od obala Miljacke.
Ni ti ljudi neće vječno živjeti, to je ona (ružno je reći sorta) koja glasa po "sjećanju" na Aliju i čak misli da je živ, pa haj k'o biva može i Bakir samo nek je Izetbegović. Nafilovani i indokrinirai pričama da je svako ko je protiv SDA = protiv Bošnjaka, islama i ostalo, ali ko im je kriv što ne razmišljaju. Opasniji su ovi novi naraštaji u vidu budžetlija.
Last edited by undefined007 on 29/01/2020 19:01, edited 2 times in total.
Mislis kada opet pokradete izbore?
Mislim na preglasavanje sa višak ruku i koalicijama.
da da kada polusvijet kao Pleho opet nakupuje glasova. Sve je moguce.
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑29/01/2020 18:57
Slabo vi hodate po ruralnijim dijelovima... potcjenjujete sistem.
Kifla dosta hoda, zato je i uzeo ovih 6 stolica.. a Forto i ovi SDP foteljasi max 100m od obala Miljacke.
Ovi iz ruralnijih sredina ce par sati pješacit al ce doc i glasat za svoje--dok je ovim ovdje apstinentima bitnije sjest u izlog "Vatre" (prva mi vatra na um pala ) i šupljirat neg otic u svoje naselje na glasacko mjesto i glasat ko eto nemaju za koga šta cu glasat kad ce opet bit isto
najlakše šuplje bacat