Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Point.

#151 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

palermo wrote: 25/01/2020 18:26
Point. wrote: 25/01/2020 18:20
Jarane, nije baš Ognjen Vranješ razlika između EURO ili ne. Nećemo sad pretjerivati njegov značaj.
Naravno da nije Vranješ prevaga......ali recimo, Duško bi mogao biti baš ta karika koja nam je falila........dakle, ako Duško misli da vranješ treba, ja mu ne bih proturječio..
Ovdje Duško dobro treba da se prokonta. Plus, minus. Šta mu on donosi. Plus jer fali nam dobar desni bek a Vranješ je dobar desni bek. I po meni to je to.

Šta je minus? Urušiće tu famoznu atmosferu kako god okreneš, što među igračima što među navijačima. I to će biti glavna tema na okupljanjima i odvlačiće bespotrebno energiju. Lik je nestabilan. Sekunde ga dijele od nekog nepromišljenog starta za crvenog.

Ja ga ne bi zvao ni da je Giuseppe Pancaro.
RtrnOfSalisbury

#152 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by RtrnOfSalisbury »

ma sta vam je ba :shock: nije ta tetovaza pop djujic. to je josip pejakovic iz filma gluhi barut :D ipak mora da je bih u debeloj gabuli kad se uopce raspravlja o vranjesovom povratku. dule nema neke bogznakakve obaveze da odvede bih na ep i sama rasprava o vranjesu je pase. naravno kad bi se posrecilo da se prodje sa vranjesom, dule bi ispo fudbalski anstajn al jebatga, bih je svakako u svemu jedna pogolema komedija pa sta fali i u fudbalu,
cuj vranjes :o samo jos fale bombaci i rovokopaci
AmiĐa_Idriz

#153 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Kako nema obavezu, pa što je onda dolazio.
Edin H.

#154 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote: 25/01/2020 23:18 Kako nema obavezu, pa što je onda dolazio.
Nako? :D
Grean

#155 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

EDIT: Fudbal, ne ratovi, ne politika, ne ustaše i četnici..
svi u napad

#156 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Dakle moram priznati da sam razocaran brisanjem komentara od strane administracije, pogotovo imajuci u vidu da nikoga nisam uvrijedio. Napisao sam jednu analizu u vezi Vranjesa i njegovog igranja u repki tj. podjeljenost navijaca koji su za i koji su protiv te na kraju postavio jedno sasvim logicno pitanje. Selektor je javna licnost a repka je iznad nas sviju pa i njega

EDIT: Fudbal, ne ratovi, ne politika, ne ustaše i četnici.
strucnjakdemagog

#157 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by strucnjakdemagog »

Podržavam Bajevićevu odluku da vrati Vranješa u reprezentaciju. Kome smeta, nek bojkotuje baraž.
luckylaka

#158 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

strucnjakdemagog wrote: 26/01/2020 00:48 Podržavam Bajevićevu odluku da vrati Vranješa u reprezentaciju. Kome smeta, nek bojkotuje baraž.
Jedan od stotinu koji podrzava povratak vranjesa sto je naravno tvoje pravo na zalost ili radost od toga nema nista.Zivi bili pa vidjeli
Stari

#159 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Stari »

Ako ovaj pobijedi ove dvije utakmice, svi mi ćemo, umjesto "mene život razočarao" naučiti i legendarnu "Duško, Duško ... ti si moje cveće , srce drugog neće"
Nadzorna_ploca

#160 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Neka dodje i podijeli uradak sa nama pa cemo razmisliti..
cyprus

#161 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by cyprus »

Ja smatram da Vranješ nije ni upola četnik, koliko je idiot... A ako ga Duško misli vraćat, mislim da bi se ipak prije trebao konsultovati i sa nekim drugim igračima, tipa Džeke i Pjanića... Oni bi mu trebali reći kako bi njegov povratak mogao uticati na atmosferu unutar reprezentacije...
palermo

#162 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

Ni ja ne bih zvao Vranješa. Ali ja nisam selektor, ne odgovaram za rezultat, ja sam samo navijač. Koji će navijati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine bio u njoj Vranješ ili ne bio. I neću preskakati eru Bajevića niti bilokoga drugog ko ima želju i namjeru da pomogne ovoj reprezentaciji.

Jer kao što rekoh, najveći interes reprezentacije Bosne i Hercegovine, države Bosne i Hercegovine i onih koji najvijaju za nju, jesu pobjede na sportskom terenu.

P-S Zaista nepotrebno brisanje komentara.....nije bilo ništa neprikladno, bez obzira na različita mišljenja
mayab

#163 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by mayab »

ultima_palabra wrote: 26/01/2020 03:00 Da je samo četnik, ni po muke... lik je psihički bolesnik i nuklearna bomba u svlačionici.
S obzirom da lik veliča četnički pokret, ja zaista ne bi njega nikako uzimao u obzir, i tačka!
Nulta tolerancija prema takvim i sličnim pojavama, uostalom takva je i praksa FIfe i Uefe :!:
To su stvari koje su ispod sporta, i ispod ljudskog civilizacijskog dostojanstva, dakle takve likove treba staviti u vječni zaborav!
Uz to nije ni psihički baš najstabilniji!
Romanista 101%

#164 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Romanista 101% »

cyprus wrote: 26/01/2020 06:55 Ja smatram da Vranješ nije ni upola četnik, koliko je idiot... A ako ga Duško misli vraćat, mislim da bi se ipak prije trebao konsultovati i sa nekim drugim igračima, tipa Džeke i Pjanića... Oni bi mu trebali reći kako bi njegov povratak mogao uticati na atmosferu unutar reprezentacije...

On je vec igrao za repr. sa ovom tetovazom. Igraci su znali, Dzeko je znao, niko nije reagovao. Znaci da nemaju nista protiv.
van Basten

#165 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by van Basten »

Kakvi nasi igraci i karakter. Oni ce gori docek napraviti Lulicu za javno prokazivanje cirkusa koji prave na pripremama nego Vranjesu za tetovazu.
budzetlija

#166 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by budzetlija »

A sta vi mislite da Vranjes nije ultimatum ovih iz RS, tacnije Zeljkovica :roll: idu ti famozni izbori u savezu, Vico je vec poklopio RS a i sam je najavio borbu za NSBiH. Begic je pičić u sta smo se uvjerili i da bi dobio kakvu podrsku od troprstasa mozda je spreman i na dno pasti samo da sacuva svoju guzicu.
palermo

#167 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

A možda ne bi bilo loše da se dostavi pisana izjava sakom od naših potencijalnih reprezentativaca u kojoj se on pismeno odriče Vranješa i onaj ko to ne potpiše automatksi se briše sa spiska reprezentacije.
svi u napad

#168 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

van Basten wrote: 26/01/2020 09:08 Kakvi nasi igraci i karakter. Oni ce gori docek napraviti Lulicu za javno prokazivanje cirkusa koji prave na pripremama nego Vranjesu za tetovazu.
Svaka cast. :thumbup: Upravo ce tako biti. Jebi ga Vranjes je cool. Jebavao Karleusu a Lula bi da oni nesto rade na pripremama i tekmama. Jos ako im je doticni pokazao "uradak" (a vjerovatno jeste) imal veceg hadzije od njega u raji. Pola igraca repke bi guzice dali da i oni mogu jebavati doticnu i biti u novinama zbog tih a ne igrackih kvaliteta. Lulic levat trazi da se oni oznoje na tereneu a ne u krevetu.
Jos nesto. Usrani Savez pronalazi/izmislja radna mjesta za Misketa i Spahu al ne daj boze da se sjete Barbareza koji je ipak dao i imao vecu ulogu u repki od navedenog dvojca. Ovim ne omalovazavam Misketa i Spahu i njihov doprinos ali Sergej je ipak nesto posebno. Zivjeli.
palermo

#169 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

svi u napad wrote: 26/01/2020 10:21

Svaka cast. :thumbup: Upravo ce tako biti. Jebi ga Vranjes je cool. Jebavao Karleusu a Lula bi da oni nesto rade na pripremama i tekmama. Jos ako im je doticni pokazao "uradak" (a vjerovatno jeste) imal veceg hadzije od njega u raji. Pola igraca repke bi guzice dali da i oni mogu jebavati doticnu i biti u novinama zbog tih a ne igrackih kvaliteta. Lulic levat trazi da se oni oznoje na tereneu a ne u krevetu.
Jos nesto. Usrani Savez pronalazi/izmislja radna mjesta za Misketa i Spahu al ne daj boze da se sjete Barbareza koji je ipak dao i imao vecu ulogu u repki od navedenog dvojca. Ovim ne omalovazavam Misketa i Spahu i njihov doprinos ali Sergej je ipak nesto posebno. Zivjeli.
Ma bravo.
Mislim da je vrijeme da se prekine sa truhlim kompromisima i stvari posttave na pravi put.
Kao prvo, Spàhu i Misketa udaljiti od reprezèntacij, oni ne mgu biti uzor nikome
Kao drugo, posstaviti ultimatum Dzeki i Pjanicu i ostaloj kolacarskoj mafiji da moraju u potpunosti promijeniti svoj odnos prema reprezentaciji, prestati sà vraznim nepodobstinama kao sto su krempite, cevapi, brlja i gledanje tudih zena i vratiti se istinskin vrijwdnostima.I naravno da pokazu da imaju karakter, i to postenog i pravdoljùbivog insana. U suprotnom kifeli iz reprezentacije, ko te jebe moze Bosna i bez tebe.
Jedino mi u tvom postu nije jasno zasto hvalis kockara Sergeja, nije zar da cemo od kockara praviti uzore. Pored toliko postenih i karakternih inaana.
manijak1

#170 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by manijak1 »

Ni počelo nije , a već se natovarilo sve na Bajevića.
Valjda će svima začepit usta plasmanom na Euro.
Ne valja kad Lulića nema , kad ga ima , odmah priče šta će mahala mahalat.
Onda za Vranješa , ja znam samo da ga ja ne bih zvao , šta će selektor uraditi , njegova odluka i posljedice odluke.
Barbarez je pokazao da zna biti kapiten kad je najteže , posebno u onom meču protiv SCG.
Kockar, kažeš :?
Grean

#171 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Grean wrote: 26/01/2020 00:29 EDIT: Fudbal, ne ratovi, ne politika, ne ustaše i četnici..
I znaci od svih ovih komentara samo je moj rat i politika.

Plus sto se radi o takvoj demagogiji. Da je stav o retrogradnim idejama obaveza i sporta pokazuje npr. i potez UEFA-e u vezi Simunjica. Sasvim legitimno da se i mi upitamo o stavu onih koji vode nasu reprezentaciju.
Edin H.

#172 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

cyprus wrote: 26/01/2020 06:55 Ja smatram da Vranješ nije ni upola četnik, koliko je idiot... A ako ga Duško misli vraćat, mislim da bi se ipak prije trebao konsultovati i sa nekim drugim igračima, tipa Džeke i Pjanića... Oni bi mu trebali reći kako bi njegov povratak mogao uticati na atmosferu unutar reprezentacije...
Ne bi se reklo da iko od reprezentativaca ima ili je imao problem sa Ogijem, cak sta vise dugo su ignorisali navijace predvodjeni Dzekom koji su protestirali protiv uvrstavanja Vranjesa, jos dugo prije razotkrivanja druge tetovaze. Recimo sjeti se protesta protiv Grcke u Zenici kada je vodio Mesa. NIko poslije te ili jos nekih drugih utakmica nije smio ili zelio prici da pozdravi navijace (necemo sada o knockout-u)
al-em

#173 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by al-em »

Samo je vedi ibisevicu smetao cetnik sa tetovazama jer je jedini prosao strahote agresije i zna kako je to skrivati se i strepiti od vojvode djujica i slicnih.
ganjeta

#174 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ako Duško misli da mu treba i da će sa njim biti veće šanse za plasman a kolovođe se ne bune u ekipi, neka ga, ko ga jebe.
luckylaka

#175 Re: Dusan Bajevic - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

ganjeta wrote: 26/01/2020 14:03 Ako Duško misli da mu treba i da će sa njim biti veće šanse za plasman a kolovođe se ne bune u ekipi, neka ga, ko ga jebe.
Moze ono u reprezentaciji i vladati prividni mir eventualnim pozivanjem ogija ali na tribinama ce sigurno biti opsti haos samim pojavljivanjem doticnog .Pitanje je kako kupiti navijace ovim pozivanjem
Post Reply