Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
jajara
#37826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa mogu vam reci da u zadnje vrijeme, recimo zadnjih 4,5 mjeseci imao sam priliku biti dosta puta sa hrvatskim braniteljima sa svih strana hercegovine. i to ne onim "braniteljima" kojih ima 100 miliona. nego pravim ljudima kojima su sva muska celjad iz kuce bila u prvim redovima i kojim je vecina poginula. i ako iko otjera covica i ostalu bagru otjerat ce oni. poenta je da su im djeca otisla u bijeli svijet, a njih su stigle godine, a sami ne znaju ni gdje su im prosle i za sta su dali te najbolje godine svog zivota. moglo bi bit vatreno iducih 5,10 godina, al ovaj put ne izmedju 2,3 naroda nego na drugoj relaciji
-
155_mm
#37827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-z ... /191101044Čović zaboravio na zahtjeve EU: Uvjet Brisela nije uspostava vlasti, već ukidanje prava veta
ne kontam zbog cega se dopusta covicu a i dodiku da prodaju pricu kako su oni za EU i kako postoji koncenzus oko toga u BiH. valjda bi svima trebalo biti jasno da oni nikad nece pristati na ukidanje prava veta od strane nizih nivoa vlasti. a EU vec godunama ponavlja kao papagaj da se sa tim vetom ne moze u EU.
- tandmand
#37828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Macron je rek´o da od proširenja EU nema ništa, tako da uvjeti više nisu uvjeti a ni europske vrijednosti ne vrijede.155_mm wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-z ... /191101044Čović zaboravio na zahtjeve EU: Uvjet Brisela nije uspostava vlasti, već ukidanje prava veta
ne kontam zbog cega se dopusta covicu a i dodiku da prodaju pricu kako su oni za EU i kako postoji koncenzus oko toga u BiH. valjda bi svima trebalo biti jasno da oni nikad nece pristati na ukidanje prava veta od strane nizih nivoa vlasti. a EU vec godunama ponavlja kao papagaj da se sa tim vetom ne moze u EU.
- Maraschino
#37829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zemlju treba urediti radi nas a ne radi EU. Ako kada i udjemo, dobro je a ako ne, nikom nista.
- horkesh
#37830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bogdom, ali odmah ću ti reći - ništa od tog. Stranke su poklopile sva veteranska udruženja, na svim stranama.jajara wrote:pa mogu vam reci da u zadnje vrijeme, recimo zadnjih 4,5 mjeseci imao sam priliku biti dosta puta sa hrvatskim braniteljima sa svih strana hercegovine. i to ne onim "braniteljima" kojih ima 100 miliona. nego pravim ljudima kojima su sva muska celjad iz kuce bila u prvim redovima i kojim je vecina poginula. i ako iko otjera covica i ostalu bagru otjerat ce oni. poenta je da su im djeca otisla u bijeli svijet, a njih su stigle godine, a sami ne znaju ni gdje su im prosle i za sta su dali te najbolje godine svog zivota. moglo bi bit vatreno iducih 5,10 godina, al ovaj put ne izmedju 2,3 naroda nego na drugoj relaciji
- BHCluster
#37831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo kako je to sve izgledalo.pici wrote:Tokom govora generala Stanka Baje Sopte jedan od branitelja je prekinuo govor generala Sopte.
Potomstvo mi je u Njemačkoj, a djeca Borjane Krišto i Dragana Čovića se sva uhljebila. Gdje su moja djeca? Ja sam ušao prvi na Kupres sa specijalnom livanjskom policijom. Ranjen sam. Koga hvališ? Ja sam ranjene i mrtve ovdje previjao i gledao, a nisu ni Borjana ni Čović koji ne daju mome djetetu živjeti, kazao je branitelj.
Ja sam ušao ovdje u Kupres. Ja znam tko je ušao. S lijeve strane Kupreških vrata sam ja ušao, a general Mijo Jelić s desne strane s Hercegovcima. Kome ga pričaš?!, dobacio je ljutito nepoznati branitelj.
"Sada bih najradije zahvalio četniku koji me pogodio, jer inače danas ne bih imao mirovinu, niti bih imao od čega živjeti", priznao je Berić.
"Ne samo da mi je žao što smo stali kod Banja Luke, žao mi je što nismo išli do Beograda", završio je emisiju veteran Specijalne policije.
Tamo od 20:18.

-
155_mm
#37832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/teorije ... /191105015Teorije Dodikovog lobiste: Bošnjaci rade na tome da se Čović stavi na crnu listu SAD-a
koja dehumanizacija bosnjaka ovo nije normalno. vec godinama se prica o sankcijama covicu jer je ruski igrac u BiH. i izgleda da je njevgovo ponasanje oko ANP-a prelilo casu i ameri ce ga staviti na crnu listu. i sad je cilj za to sve optuziti bosnjake kako bi se povecala mrznja prema istima.
-
155_mm
#37833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nikako ne kontam hrvatsku politiku. ameri im nakon 1000 godina dali drzavu "cistu kao suzu". i oni se tako okrenuli protiv americmih interesa u BiH. tako pokusati izigrati amere ne moze proci bez posljedica. ipak je BiH nazalost ponovo u igri oko globalnih geostrateskih nadmudrivanja.
-
jajara
#37834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne znam. vidicemo. moglo bi se ovo zakurlathorkesh wrote:Bogdom, ali odmah ću ti reći - ništa od tog. Stranke su poklopile sva veteranska udruženja, na svim stranama.jajara wrote:pa mogu vam reci da u zadnje vrijeme, recimo zadnjih 4,5 mjeseci imao sam priliku biti dosta puta sa hrvatskim braniteljima sa svih strana hercegovine. i to ne onim "braniteljima" kojih ima 100 miliona. nego pravim ljudima kojima su sva muska celjad iz kuce bila u prvim redovima i kojim je vecina poginula. i ako iko otjera covica i ostalu bagru otjerat ce oni. poenta je da su im djeca otisla u bijeli svijet, a njih su stigle godine, a sami ne znaju ni gdje su im prosle i za sta su dali te najbolje godine svog zivota. moglo bi bit vatreno iducih 5,10 godina, al ovaj put ne izmedju 2,3 naroda nego na drugoj relaciji
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#37835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sad za alemanju na baustel pranje guzica svabama, cirilu i hdZeu dizite krizeve i spomenike, uzdajte se u maticu i kozji sir i praljkovacu... jazuKKRAJ GODINE I KRAJ PRIČE
Spušta se zavjesa na bivšeg giganta: Aluminij uručuje otkaze preostalim radnicima
Tristotinjak preostalih radnika nekad najbogatije hercegovačke kompanije, Aluminija d.d. Mostar, otkaze će dobiti s krajem ove godine. S isplatama decembarskih plaća njima te pripadajućim otpremninama završit će se agonija kompanije koja je svojevremeno bila najveći bh. izvoznik.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/spu ... /191204168
- mO k3
#37836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
puno ih je vala doslo .... strasno pitas ga odakle je na njemackompici wrote: ↑04/12/2019 21:39sad za alemanju na baustel pranje guzica svabama, cirilu i hdZeu dizite krizeve i spomenike, uzdajte se u maticu i kozji sir i praljkovacu... jazuKKRAJ GODINE I KRAJ PRIČE
Spušta se zavjesa na bivšeg giganta: Aluminij uručuje otkaze preostalim radnicima
Tristotinjak preostalih radnika nekad najbogatije hercegovačke kompanije, Aluminija d.d. Mostar, otkaze će dobiti s krajem ove godine. S isplatama decembarskih plaća njima te pripadajućim otpremninama završit će se agonija kompanije koja je svojevremeno bila najveći bh. izvoznik.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/spu ... /191204168
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#37837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže Nikola Lovrinović u poslaničko intervenciji da se tunel "Prvi mart", treba prevesti na hrvatski. Lik je inače iz sela kod Travnika
-
Hafis
#37838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa i Tito je bio iz Kumrovca, nije bio FGR.
- tandmand
#37839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hajde, na hrvatski se "Prvi mart" može prevesti ali lik zahtijeva da se prevede i na srpski jezik.KatarinaKosaca wrote: ↑18/12/2019 11:48 Kaže Nikola Lovrinović u poslaničko intervenciji da se tunel "Prvi mart", treba prevesti na hrvatski. Lik je inače iz sela kod Travnika
- spreca
#37840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nezna choban da se koristi GoogleomKatarinaKosaca wrote: ↑18/12/2019 11:48 Kaže Nikola Lovrinović u poslaničko intervenciji da se tunel "Prvi mart", treba prevesti na hrvatski. Lik je inače iz sela kod Travnika
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#37841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kada gradjani Travnika slave oslobodjenje grada od fasizma, ovaj lik i jos mnogo drugih postovaoca lika i djela Pavelica, Luburica, Stepinca, kao i skorasnjih UZP-eovaca, slave pad grad. Ma, treba to sve otjerati u 3.p.m.KatarinaKosaca wrote: ↑18/12/2019 11:48 Kaže Nikola Lovrinović u poslaničko intervenciji da se tunel "Prvi mart", treba prevesti na hrvatski. Lik je inače iz sela kod Travnika
-
megaman4
#37842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Odose oni u manjinu zahvaljujuci Tudjmanu I sada Covicu.Ima Bosne_Bice Bosne wrote: ↑21/12/2019 05:45Kada gradjani Travnika slave oslobodjenje grada od fasizma, ovaj lik i jos mnogo drugih postovaoca lika i djela Pavelica, Luburica, Stepinca, kao i skorasnjih UZP-eovaca, slave pad grad. Ma, treba to sve otjerati u 3.p.m.KatarinaKosaca wrote: ↑18/12/2019 11:48 Kaže Nikola Lovrinović u poslaničko intervenciji da se tunel "Prvi mart", treba prevesti na hrvatski. Lik je inače iz sela kod Travnika
-
Hafis
#37843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aha, čuo sam i ja tu informaciju u brice. Kažu od prvog siječnja i zvanično.
-
DonieBrasco
#37844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
De reci kad ce treci, pitam za jarana.
- horkesh
#37845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A što ne bi i bilo, to je ipak federalna institucija.
Naravno, pravilo treba važiti za sve, zar ne? Da bismo bili dosljedni, i druge federalne institucije, poput Elektroprivrede HZHB, trebaju omogućiti trojezične varijante i obilježja.
O HDZ-ovskim kantonima, koji 20 godina odbijaju - bukvalno odbijaju - da sprovedu presude ustavnih sudova po više predmneta nema potrebe da trošim riječi.
Samo dosljedno
- 512MB
#37846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Oko ove čitave NATO frtutme HNSa ni za lijeka
il ne rade u ovaj predblagdanski vakat 
- Styling
-
Novak20
#37848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što bi javno zakuhavali ako od toga nemaju koristi ?
Hrvatska i njeni građani sa putovnicom (većina HNS) su svakako u NATO. Dali su pozitivno mišljenje o pristupanju BiH u NATO i mogu pomoći u nekom budućem vremenu da se to realizira.
Isto tako, mogu i odmoći ali neće.
- 512MB
#37849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To je mantra Novače da si ti sa HR putovnicom u NATO 
- mO k3
#37850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
zanimljivo koliko je hrvatska dijaspora u bih zapravo protiv NATO...a matica im je u nato ..