Kupis 20 razlicitih sarafa imas 20 razlicitih onih nasadnika za odvrtanje i natandaris pa nek sjece onda
Drugacije kod nas ne moze
Koji je to ciko iz hadziidrizove dzamijesalik79 wrote: ↑18/01/2020 07:27JanuaryJones wrote: ↑18/01/2020 02:13Vidjeh osmrtnicu, tražih da vidim gdje će biti ukopan. Tuga brate, sve sam ispratila, i njega na drugi svijet a i uvidjaj od 3h. Nisam mogla zaspat poslije![]()
Na Grlića Brdu. Hvala ti za ljudskost! Da te dragi Allah nagradi!
Bozije davanjeJanuaryJones wrote: ↑18/01/2020 15:03Ako nije prespavao u zatvoru, bio je sigurno na razgovoru. Hoće li odgovarati, sumnjam.van Basten wrote: ↑18/01/2020 11:31 I hoce li sadtaj taksista odgovarati za tu smrt na neki nacin? Je li bar priveden u stanicu da mu se uzme izjava? Je li se bar postidio svog bahatluka kadje vidio sta je uradio?
Iako je na onoj slici crni golf, oznaka na njemu je Zuti taxi 089... Ako je on taj koji je ucestvovao u udesu i napadao covjeka, to moze biti polazna osnova za barem bojkot kretena...JanuaryJones wrote: ↑18/01/2020 15:03Ako nije prespavao u zatvoru, bio je sigurno na razgovoru. Hoće li odgovarati, sumnjam.van Basten wrote: ↑18/01/2020 11:31 I hoce li sadtaj taksista odgovarati za tu smrt na neki nacin? Je li bar priveden u stanicu da mu se uzme izjava? Je li se bar postidio svog bahatluka kadje vidio sta je uradio?
U pitanju je Hak Nur dzamija, ime mu je bilo Mustafa.noviclan wrote: ↑18/01/2020 16:07Koji je to ciko iz hadziidrizove dzamijesalik79 wrote: ↑18/01/2020 07:27JanuaryJones wrote: ↑18/01/2020 02:13
Vidjeh osmrtnicu, tražih da vidim gdje će biti ukopan. Tuga brate, sve sam ispratila, i njega na drugi svijet a i uvidjaj od 3h. Nisam mogla zaspat poslije![]()
Na Galica Brdu. Hvala ti za ljudskost! Da te dragi Allah nagradi!
Jednog nisu pronasli.drug_profi wrote: ↑19/01/2020 21:14 Jesu li ikad pronasli onog momka sto je sa 3 jarana u Lasvu sletio sa audijem kad su se svi podavili?
PA za tog i pitam, vozac navodno. Ima teorija zavjere da je prezivio, izasao iz rijeke i pobjegao u inostranstvo kad je shvatio da ce biti terecen za 3 smrti. Mislim ruzno je ovo javno govoriti i da napomenem da se ogradjujem od ovoga.Logovan wrote: ↑19/01/2020 21:42Jednog nisu pronasli.drug_profi wrote: ↑19/01/2020 21:14 Jesu li ikad pronasli onog momka sto je sa 3 jarana u Lasvu sletio sa audijem kad su se svi podavili?
Haha jao teorije, sta sve ljudi nece smisliti. Nema sanse da je tako. Poginuo, voda odnijela tijelo, tijelo se raspalo i to je to.drug_profi wrote: ↑19/01/2020 21:44PA za tog i pitam, vozac navodno. Ima teorija zavjere da je prezivio, izasao iz rijeke i pobjegao u inostranstvo kad je shvatio da ce biti terecen za 3 smrti. Mislim ruzno je ovo javno govoriti i da napomenem da se ogradjujem od ovoga.Logovan wrote: ↑19/01/2020 21:42Jednog nisu pronasli.drug_profi wrote: ↑19/01/2020 21:14 Jesu li ikad pronasli onog momka sto je sa 3 jarana u Lasvu sletio sa audijem kad su se svi podavili?
Na ovom spisku sve cetalji.
Malo veci je problemcic od cetalja (mada mislim da medju lopovijom i mafijom nema cetalj ovaj onaj i svi likepo oni saradjuju kada treba se sta odraditi) je sto cure povjerljivi dokumenti o istrazi u toku i to onoj visokoprofilnoj..
Ako se formira predmet na tužilaštvu zbog curenja podataka, onda i jeste curenje. Bez toga se radi o pr tužilaštva i policije ko biva - evo, radi se.MorningStar wrote: ↑20/01/2020 18:41 Malo veci je problemcic od cetalja (mada mislim da medju lopovijom i mafijom nema cetalj ovaj onaj i svi likepo oni saradjuju kada treba se sta odraditi) je sto cure povjerljivi dokumenti o istrazi u toku i to onoj visokoprofilnoj..
Naravno, bolio ih je qrc sto se ubice 20 dana vozaju u ukradenom Seatu. Nije im na um padalo da traze ukradeno vozilo...