Ode Omar, dodje Milos
Nama se smijesi federalna. Na kraju ce se Zvijezda iscupati, a Likce i mi cao, zdravo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ma nije mu dobro od pogleda na tabelu, plus još onakva prošla sezona. Shvati ga.Tomahawk11 wrote: ↑20/01/2020 09:50 Čuj potez sezone koja nije završena...neozbiljno.
Jedino jesenje polusezone![]()
Decko bi da bira potez sezone na polusezoni, a kad se kaze jesenji prvak onda taj izraz ne postojiLogovan wrote: ↑20/01/2020 10:00Ma nije mu dobro od pogleda na tabelu, plus još onakva prošla sezona. Shvati ga.Tomahawk11 wrote: ↑20/01/2020 09:50 Čuj potez sezone koja nije završena...neozbiljno.
![]()
Shta mislish o Prsheshu?
prso moj dobri, dobar momak, dobar igrac za nasih uslova. ima pas ko rijetko ko, tanani osjecaj, samo je malo mekan na nogama..
Ne znam, ali pretpostavljam da je dobio solidne pare.sumirprimus wrote: ↑20/01/2020 11:37 on ti je unuk bivseg igraca slobode, taman je ovde dobio minutazu, kad on ode na polusezoni stas dalje pricat..
kolko li ste mu dali, sumnjam puno vise od ovog ovde..
Čuj , ovo je nenadmašivoTomahawk11 wrote: ↑20/01/2020 09:50 Čuj potez sezone koja nije završena...neozbiljno.
Tu smo baš dobri za kantanje , vjerovatno da se uzimaju u obzir i tereni i stadioni.IFFHS od 1991. godine bira najbolje lige u svijetu, a ključni parametri koji se uzimaju u obzir su statistike i uspjesi igrača i timova, posebno u međunarodnim klupskim takmičenjima.

dobro, na probi su, al udji malo u duh zajebancije jebemu, ne moras partibrejker bitdecko_sa_kovaca wrote: ↑20/01/2020 21:42 Koji frane i nemanja? Klupska stranica nije objavila nikakve potpise
Kaman ZeljoBazinga1234 wrote: ↑21/01/2020 05:16 City tv valjda prenosi prijateljsku utakmicu Velež - Željo u Međugorju danas u 14:00.