Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑20/01/2020 18:43
Ovim Bosancima, samo trn u oku Bošnjaci, fakat ne kontam?! Te lafo fgr, te kultura, došao pošao, intelektualci, ali samo bošnje ne ispustaju iz usta?! Sto li je to tako?? Hoce na silu da nas izjednace sa četaljima i ustasama. Mislim, nismo mi cvjećke, to znam, vecina zna, ali ne mozemo biti vala gori...od ovih drugih.
Ovaj bosanac bosanac, ne priznaje Bosnjake, voli cetnike, .....anbilivbl...fakat
tito dragi...
...Tako je, ovaj bosanac bosanac tri i po godine proveo u ABiH ...da sam u cetnicima bio, makar bi cetiri godine izdrzao pa kud puklo da puklo,jebes paket
General War wrote: ↑20/01/2020 17:17
Jes Forum pisao ustav...piu piu radila clanove, Ja diktirao a Dozer uvezivao korice (madner je nesto ko Dobrica sa strane lektorisao ) jel de?
Sto Dozera omalovazavas - cuj nekom lektorat, nekom pisanje ustava,..... a njemu samo korice. Hoces reci da nije dovoljno pametan za nesto vise?
Hajd nek sam cuo da fgr elita tvrdi da su novinari klixa nepismeni. Jer izgleda da svi do jednog pisu "bosnjacke nacionalnosti".
Ma ja bih tebe da pises i lektorises...ali jebi ga mucis se i sa forumom a kamo li sta bi sa drugima...ispasces ofiran.
Tipicno za tebe okolo naokolo.
Sto Dozera omalovazavas i tvrdis da je on samo za uvezivanja korica a ne za lektorata i pisanja? Kada je covjek ovdje na forumu oborio zvanicnu historiografiju i promovirao pravu.
A po svemu sudeci ispade i forumski fgr pismeniji od same redakcije klixa zbog tebi nepostojeceg i neustavnog termina "bosnjacke nacionalnosti".
Sto Dozera omalovazavas - cuj nekom lektorat, nekom pisanje ustava,..... a njemu samo korice. Hoces reci da nije dovoljno pametan za nesto vise?
Hajd nek sam cuo da fgr elita tvrdi da su novinari klixa nepismeni. Jer izgleda da svi do jednog pisu "bosnjacke nacionalnosti".
Ma ja bih tebe da pises i lektorises...ali jebi ga mucis se i sa forumom a kamo li sta bi sa drugima...ispasces ofiran.
Sto Dozera omalovazavas i tvrdis da je on samo za uvezivanja korica a ne za lektorata i pisanja? Kada je covjek ovdje na forumu oborio zvanicnu historiografiju i promovirao pravu.
A po svemu sudeci ispade i forumski fgr pismeniji od same redakcije klixa zbog tebi nepostojeceg i neustavnog termina "bosnjacke nacionalnosti".
Dozer je Kardeljevac a ja sam Rankovicevac, nije bas neki komunista...dok ti si predan skojevac...eh kako bi ti to lijepo srocio
Naravno da smo pismeniji...pa vise smo na kliksu nego novinari
Last edited by General War on 20/01/2020 18:56, edited 1 time in total.
Ovim Bosancima, samo trn u oku Bošnjaci, fakat ne kontam?! Te lafo fgr, te kultura, došao pošao, intelektualci, ali samo bošnje ne ispustaju iz usta?! Sto li je to tako?? Hoce na silu da nas izjednace sa četaljima i ustasama. Mislim, nismo mi cvjećke, to znam, vecina zna, ali ne mozemo biti vala gori...od ovih drugih.
Ovaj bosanac bosanac, ne priznaje Bosnjake, voli cetnike, .....anbilivbl...fakat
tito dragi...
...Tako je, ovaj bosanac bosanac tri i po godine proveo u ABiH ...da sam u cetnicima bio, makar bi cetiri godine izdrzao pa kud puklo da puklo,jebes paket
NA tu foru si pored standardne o Jugi i SDA i kupio ovdje fgr raju pa poceo prodavati susjedni nacionalizam.
General War wrote: ↑20/01/2020 17:32
Dozer je Kardeljevac a ja sam Rankovicevac, nije bas neki komunista...dok ti si predan skojevac...eh kako bi ti to lijepo srocio
O sad bi malo na zajebanciju,.. ? Jadni Dozer, sad mora odglumiti da mu nije vokri da ne ispadne da je u drugom taboru.
Neces se izvuci ni ti ni ostali. Imate lijepo javno reci da su klix novinari nepismeni zbog termina "bosnjacke nacionalnosti". Druge medije necemo ni spominjati.
Last edited by hAZNADAR on 20/01/2020 19:00, edited 1 time in total.
tito dragi...
NA tu foru si pored standardne o Jugi i SDA i kupio ovdje fgr raju pa poceo prodavati susjedni nacionalizam.
Da bog da ti prezivio moju foru...i imao sve zasluge od nje...da ti se cijeli forum klanja sto toliko zelis
O sad bi malo na zajebanciju,.. ?
Neces se izvuci ni ti ni ostali. Imate lijepo javno reci da su klix novinari nepismeni zbog termina "bosnjacke nacionalnosti". Druge medije necemo ni spominjati.
eno ispravio sam ti gore...
Nisi,... da li su novinari klixa nepismeni zbog termina "bosnjacke nacionalnosti? Utvrdio si da jedan jeste, a ja podsjecam da nije samo jedan mogao toliko napisati.
eno ispravio sam ti gore...
Nisi,... da li su novinari klixa nepismeni zbog termina "bosnjacke nacionalnosti? Utvrdio si da jedan jeste, a ja podsjecam da nije samo jedan mogao toliko napisati.
Jesu, i oni, i Ti i svi bosnajci koji tako pisu kako vani tako i domaci, et...jel ok, jesam li sve obuhvatio?
tito dragi...
Slušaj, i Veselin Gatalo je bio u ARBiH, pa eno ga sad srbuje i ljuduje i kaje se gdje je bio.
Ja sam takav dojam stekao, citajuci par stranica na ovom pdf, i neke tvoje komentare da sam pomislio prije da si sa Pala,.... Toliko postova koji negativno oslikavaju jedan narod, me navelo na takvo razmisljanje.
Kajes li se i ti ko i Veselin??
konektovan wrote: ↑20/01/2020 19:11
Slušaj, i Veselin Gatalo je bio u ARBiH, pa eno ga sad srbuje i ljuduje i kaje se gdje je bio.
Ja sam takav dojam stekao, citajuci par stranica na ovom pdf, i neke tvoje komentare da sam pomislio prije da si sa Pala,.... Toliko postova koji negativno oslikavaju jedan narod, me navelo na takvo razmisljanje.
Kajes li se i ti ko i Veselin??
Ja imam svoj stav, niti pratim Veselina niti me interesuje...sve sto kazem (ako se korektno shvati) imam debele cinjenice iza toga...ja nisam na ovom forumu da nekome muda u krivinu zavlacim. Moze razmisliti i prihvatiti, moze me korigirati ako nesto kazem koje ne odgovara cinjenicama ili staviti glavu u pijesak kao noj i prozvat nekoga cetnikom.
Tako da se uopste ne kajem, nemam radi cega jer nisam nista slagao ne tebi vec sebi...nikakvo priznanje na forumu ja ne trazim.
Neprijatelj nece biti kritican, neprijatelj ce te podrzati da napravis korak vise i zajebes se...a ti i mnogi to mjesaju.
konektovan wrote: ↑20/01/2020 19:21
Pitanje je bilo, kajes li se zbog toga sto si bio pripadnik ARBIH???
Boze sacuvaj tamam posla, nisam ja to radio radi Alije niti bilo kojeg drugog politicara, a ni radi tebe i foruma...pomenuo sam jer mi je smjesno kako se lako mogu ljudi manipulisati
Jesu, i oni, i Ti i svi bosnajci koji tako pisu kako vani tako i domaci, et...jel ok, jesam li sve obuhvatio?
Dobro, zabiljezeno,... znaci klix portal po tebi i slicnima nepismen zato sto upotrebljava termin "bosnjacke nacionalnosti".
A rekao je bas tako i Nermin Niksic izmedju ostalih domacih politicara koji se bas i ne busaju bosnjastvom, politicari Srbije i Hrvatske,....
Zar toliko smeta termin "bosnjacke nacionalnosti" da si u stanju popljuvati ama bas sve koji su to tako napisali ili rekli?
Dobro, zabiljezeno,... znaci klix portal po tebi i slicnima nepismen zato sto upotrebljava termin "bosnjacke nacionalnosti".
A rekao je bas tako i Nermin Niksic izmedju ostalih domacih politicara koji se bas i ne busaju bosnjastvom, politicari Srbije i Hrvatske,....
Zar toliko smeta termin "bosnjacke nacionalnosti" da si u stanju popljuvati ama bas sve koji su to tako napisali ili rekli?
Smeta mi, jer jedno je pominjanje kroz frazu sto rade novinari, ja mogu to reci...bilo neko drugi ...a drugo su tvoji razlozi sto si se toga zakacio zato kazem citaj ustav, citaj zvanicnu terminologiju...
General War wrote: ↑20/01/2020 19:06
Smeta mi, jer jedno je pominjanje kroz frazu sto rade novinari, ja mogu to reci...bilo neko drugi ...a drugo su tvoji razlozi sto si se toga zakacio zato kazem citaj ustav, citaj zvanicnu terminologiju...
Ne samo novinari. Svi zvanicnici. Citam upravo Gojka Berica koji isto pise.
Mozda da epelujete na redakciju klix vijesti.
Hajde iskreno jednu stvar. Nazalost najvise upisa "bosnjacke nacionalnosti" se odnosi na zrtve rata. Bilo da se radi o sudjenju zlocincu, pronadjenim posmrtnim ostacima, hapsenju, optuzbi,..... najcesce se radi o "zrtvama bosnjacke nacionalnosti",... Kako bi ti to formulisao?
Dakle, imam utisak da si "muslimanskog" imena, pa me zanima otkud "baka" i "neTko" u vokabularu.
Ime mi je perzijskog porijekla. A za vokabular pa čuj, ima nas koji smo i za vrijeme Juge odrastali istovremeno u više republika, tojest sadašnjih država. Hoću da kažem da baratam različitim jezicima pa i dialektima. Šarenolik mi je porodični background. Uostalom, zar "baka" nije riječ iz bosanskog jezika?
512MB wrote: ↑20/01/2020 18:40
Jesi barem ispravio da odgovorim?
Hajde odgovori.
Dakle, imam utisak da si "muslimanskog" imena, pa me zanima otkud "baka" i "neTko" u vokabularu.
Ime mi je perzijskog porijekla. A za vokabular pa čuj, ima nas koji smo i za vrijeme Juge odrastali istovremeno u više republika, tojest sadašnjih država. Hoću da kažem da baratam različitim jezicima pa i dialektima. Šarenolik mi je porodični background. Uostalom, zar "baka" nije riječ iz bosanskog jezika?
Dobro šarenoliki,... da eto upoznam Banjalucanina perzijskog imena koji govori baka i niTko.
Sad cjeli svijet vjeruje da nisi musliman, da ne ides u dzamiju,... i da si zbog toga ono pravo cool.
Zemljače, možeš ti furati tu furku bogomolje bljak, nisam religiozan, jebo hodže i popove, Vrbas, koke, Borac i tu priču, možda impresioniraš nekog Panteliju ili Milorada ali samo na tren, jer da opet imaju priliku opet bi te protjerali ili u najgorem slučaju skratili za glavu. Jer imaš ime koje te definiše i dok im ti objasniš da ti ne priznaješ nikakve Bošnjake, kako si ti zapravo cool, FGR i kako te zaboli kurac što će Ferhadija letjeti u vazduh ode glava.
Ferhadija je bila i je simbol cijelog grada i svih njenih građana, bez obzira na vjeru, jesu li vjernici ili ne, zgrada koja definiše BL, njenu istoriju, sadašnjost i budućnost. Ako si već toliki banjalučanin za kakvog se predstavljaš, ovaj izjava je za svaku osudu.
Jebote tito jel te stid tolikog nacionalizma odvratnog? Sta, ne moze baka i u dzamiju jel? Ili ako je baka onda je ceto garant. U ti bi nekog ubijedio da gradi drzavu sa tobom. Jasta
Ne samo novinari. Svi zvanicnici. Citam upravo Gojka Berica koji isto pise.
Mozda da epelujete na redakciju klix vijesti.
Hajde iskreno jednu stvar. Nazalost najvise upisa "bosnjacke nacionalnosti" se odnosi na zrtve rata. Bilo da se radi o sudjenju zlocincu, pronadjenim posmrtnim ostacima, hapsenju, optuzbi,..... najcesce se radi o "zrtvama bosnjacke nacionalnosti",... Kako bi ti to formulisao?
Etnije?
A jesi li se pitao zasto zlocince samo oslovljavaju imenom i prezimenom a zrtve za etniju? Cim znas za etniju, znas i za ime zrtve.