denis.istok wrote: ↑17/01/2020 12:03
Samo su interesi vječni.
Kako je moj, a i vecini kojima plata ovisi o tom famoznom usvajanju budzeta, prvi interes da se usvoji (eto mozda bi 10% ljudi i halalilo platu samo da gleda i dalje ovaj cirkus) i da se dobije novac koji se vidis zaradi svojim radom, onda ne vidim sta imamo dalje pametovati.
Ludi su ako danas ovo odbiju, mozda malo da preformulisu prvu recenicu, ipada Mirza predsjedavajuci.
Nakon toga mogu fino reci- evo, to smo im nudili ima 10 dana, oni odbili i sad dosli tobe. Dakle zna se ko je ipak popustio.
Ili da nastave da gone ko volovi u brazdi, da insistiraju na procedurama, i da ih dolazi 15-17 na sjednice. Kome je to sad u interesu? Onima sto ih boli briga za ovo sto ce stati.
Poštujem, međutim imamo šta dalje pametovati.
Ja nisam na budžetu, a meni više odgovaraju ovi koji su sad od onih koji bi umjesto njih.
Nekako su mi prosperitetniji, rade bolje i više, ovi su već bili i pokazali se kao rak rana.
Način na koji bi ponovo da uđu je prilično ljigav i pokazuju zavidno neznanje oblasti kojom se kao profesionalno bave.
O osnovnoj pismenosti, bontonu izražavanja i ostalom da ne govorim.
Patetikosi.
Treba gledati malo širu sliku. Nije se cio život sveo valjda na januarsku platu.