Ko je ovdje s kim u vezi?

U jedinstvu je snaga.Chmoljo wrote: ↑14/01/2020 02:16kako? snagom argumenta?muzicar_iz_parka wrote: ↑14/01/2020 01:56 Nisam znao da su SDA botovi ovako militantni.
Govorim na osnovu onog linka sa facebooka.
Moze se valjda svoje misljenje i kulturnije zastupati.![]()
Ne moze, kao zlatna ruka moras uvijek biti prisutan i na edrug_profi wrote: ↑14/01/2020 12:54Je ne mogu reći da sam takva moralna vertikala da na plehinom mjestu ne bih trazio kucu na moru u Istri i posao u ambasadi u Zagrebu.Škobo Habu wrote: ↑14/01/2020 12:04Da je Pleho pametan pa da Bakira, Željkeca i Fahru ucjeni jednim Pleho Twist Towerom. I podno njega hajr-ČeŠma.Control panel wrote: ↑14/01/2020 12:00
Ako SDA hoce vlast skupo ce im to pleho naplatiti, a mozda i jos poneki moralni zastupnik.
(sto je babi milo...)
Ko sve ide u diplomaciju, onda ni Pleho ne bi bio nikakva iznimka.drug_profi wrote: ↑14/01/2020 12:54
Je ne mogu reći da sam takva moralna vertikala da na plehinom mjestu ne bih trazio kucu na moru u Istri i posao u ambasadi u Zagrebu.
(sto je babi milo...)
pici wrote: ↑14/01/2020 13:02 ja da sam na pleHinom mjestu trazio bi mjesto vezira na divanu, ville u sHekovicima, djevicarskim ostrvima, privatni avion sa stjuardesama u toplesu, ergelu auta i zena u novom i mladjem stanju, sanduke cHivasa pet vakata, aparmane na vlasicu, bjelasnici i dubrovniku, ulicu i trg sa mojim imenom i prezimenom, svaki kulturni i sportski dogadjaj na VIP mjestima, u hotelima na ilidzi zasebne spratove sa kraljevskim apartmanima i svaku noc pet hostesa... malo je al et bio bi skroman

Za razliku od Durakovićke, oni zaista i jesu u vezi.
ultima_palabra wrote: ↑14/01/2020 13:00Ne moze, kao zlatna ruka moras uvijek biti prisutan i na edrug_profi wrote: ↑14/01/2020 12:54
Je ne mogu reći da sam takva moralna vertikala da na plehinom mjestu ne bih trazio kucu na moru u Istri i posao u ambasadi u Zagrebu.
(sto je babi milo...)
raspolaganju![]()
![]()
Ma ne diplomacija. To si podlozan promjeni vlasti.Škobo Habu wrote: ↑14/01/2020 13:04Ko sve ide u diplomaciju, onda ni Pleho ne bi bio nikakva iznimka.drug_profi wrote: ↑14/01/2020 12:54
(sto je babi milo...)
Nadam se da nije samo vječiti apsolvent?
https://www.facebook.com/JazzyDur?epa=SEARCH_BOX
Jasna Duraković i Admir Katica su zajedno.
2 sati ·
Dakle, ili sam uzela pare ili sam zbog frajera napravila izbor kakav sam napravila. Po njima nema šanse da sam to uradila iz moralnih, političkih i ideoloških razloga. Znala sam da će ići napadi i podmetanja i svjesna sam da je ovo tek početak, ali mi je, dragi moji prijatelji, znani i neznani, nakon vaše ogromne podrške srce puno i ne bojim se. Sa Admirom Katicom nisam u vezi niti sam ikada bila. Mi smo samo dobri prijatelji i ništa drugo. Tačka. Protiv onih koji su ovo napisali, a znaju jako dobro da pišu laži, ide tužba. Neće moći naći niti jednog, a kamoli četiri svjedoka. Nisam ja time povrijeđena, navikla sam na niske i primitivne udarce i tek ih očekujem. Ali tužbe će ići zbog moje borbe za ambijent u kojem će se konačno preuzeti odgovornost da datu, izgovorenu i napisanu riječ, pogotovo kada se radi o napadu na čast, putem laži i potvora. I, u konačnici, dragi moji, nije ovo samo napad na Jasnu Duraković, ovo je napad na sve koji su sinoć imali barem mali, najmanji tračak nade da nije sve korumpirano i prodano te da može i drugačije. Hvala vam svima od srca, puno mi znači vaša podrška. Novac koji ću tražiti kao odštetu bit će simboličan i uplatit ću ga u humanitarne svrhe. Idemo dalje!