Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑13/01/2020 09:06
Jbt vama svima finansijska situacija super (osim Lejle cini mi se), a nikad vise kuknjave (generalno)
Ja se baš pitam kako je ko ocijenio svoju finansijsku situaciju i šta je bio kriterij za ocjenjivanje.
Ja sam sebi dala 8 jer od svoje plate si mogu priuštiti sve ako se ne razbacujem, pa i tatrane ostaviti, ali možda je nekome moja plata za 6 recimo.
Meni bi za peticu bila recimo plata do 600 maraka.
Pa recimo za mene je jedva petica ili sestica ako si u stanju svake godine ici na godisnji bez kredita i slicno. 7-8 vec vuku na kupljen stan ili kuca, dobro auto, posjedovanje i vikendice i imanja itd. 9-10 je vec luksuz.
Ovako to ja nekako zamisljam. Finansijska situacija se ne ogleda samo u trenutnoj plati i ustedjevini, vec i u investicijama.
Ih, ako vam je to mjera para, onda moram promijeniti iskaz i reći da sam 8, jer luksuza definitivno nemam. Ali s obzirom da je većina naše države jako siromašno, glupo mi je da stavim da sam nezadovoljna svojim finansijskim stanjem a imam svaki dan ručak na stolu zarađen svojim parama, imam krov nad glavom, auto, vikendicu i sl.
Pa ne znam šta očekujete.... Ovo samoocijenjivanje pretpostavljam da se odnosi na ono kako smo mi sobom i svojom finansijskom situacijom zadovoljni?
Ne poredim se s nekim, u tom slučaju vjerovatno bih se drugačije ocijenila.
I ne kontam šta koga briga koliko neko drugi zarađuje? Šta ima od te info? Mene su učili da je to pitati stvar nekulture.
Euridika wrote: ↑13/01/2020 11:33
Ih, ako vam je to mjera para, onda moram promijeniti iskaz i reći da sam 8, jer luksuza definitivno nemam. Ali s obzirom da je većina naše države jako siromašno, glupo mi je da stavim da sam nezadovoljna svojim finansijskim stanjem a imam svaki dan ručak na stolu zarađen svojim parama, imam krov nad glavom, auto, vikendicu i sl.
Dobro sam procijenio da bi nas ti mogla izvesti u kafanu
To ne spada u luksuz
Last edited by MarlboroGold on 13/01/2020 12:02, edited 2 times in total.
King Theoden wrote: ↑13/01/2020 11:38
A niko da napiše koliko zarađuje. Gori ste od švaba
To ti hoćeš da procijeniš koga bi mogao dovesti u svoju ekipu žena koje rade za tebe?
Ma jok. Onako me zanima da vidim kako raja umije sa parama.
Vjerujem da ih ima koji zarađuju 3000+ pa bi opet napisali trojku, jer ne umiju s parama tj. imaju ogromne apetite.
Drugo, ako je to u vezi love individualna stvar, kako ocjenjuju izgled?
Nekako mi logično da porede sa drugima...
E da li će na drugu zvati sama? Došli smo do srži problema, odnosno do suštine mog pitanja. I hvala ti na tome. Dakle, da li ćete na drugu kafu zvati same (ako ste zainteresovane) ili ćete ipak malo taktizirati?
Vidiš, dobro pitanje
Bas me interesuje šta će žene napisati.
Ja iskreno ne zovem ni na drugu
E da li će na drugu zvati sama? Došli smo do srži problema, odnosno do suštine mog pitanja. I hvala ti na tome. Dakle, da li ćete na drugu kafu zvati same (ako ste zainteresovane) ili ćete ipak malo taktizirati?
Vidiš, dobro pitanje
Bas me interesuje šta će žene napisati.
Ja iskreno ne zovem ni na drugu
A što ne zoveš na drugu? Tvrdiš pazar?
Pa ne znam iskreno, evo ...
Možda nisam imala priliku. Poprilično jasno dam do znanja kakvi su mi utisci nakon prvog dejta.
Ako se svidimo jedno drugome, obično me muškarac pozove relativno brzo na drugu kafu pa nisam imala priliku. Mozda da dugo čekam bih.
Nemam problem s tim.
Mada pitanje je sta je to dugo
strucnjakdemagog wrote: ↑13/01/2020 12:11
Isto sam zaključio. Zarađuje milju, stavila 8. Skromna djevojka, a to mi se sviđa.
Da zarađuje dvije, pitala bi pošto je dunjaluk
Ma dobro, kad je insan solo, pretpostavljam da se i sa miljom može pregrmiti od prvog do prvog.
Naravno da možeš zaboraviti na neki luksuz, al haj.
Isto tako, ženama je daleko lakše nego muškarcima.
I onda se vraćamo na temu ko plaća kad izađu...
zizi505 wrote: ↑13/01/2020 12:12
Pa zar nije? Češće ja sebe gledam nego drugi, pa mi je time i važnije zadovoljstvo s onim što vidim u ogledalu
nova_ja wrote: ↑13/01/2020 12:13
Pa ne znam iskreno, evo ...
Možda nisam imala priliku. Poprilično jasno dam do znanja kakvi su mi utisci nakon prvog dejta.
Ako se svidimo jedno drugome, obično me muškarac pozove relativno brzo na drugu kafu pa nisam imala priliku. Mozda da dugo čekam bih.
Nemam problem s tim.
Mada pitanje je sta je to dugo