Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E da li će na drugu zvati sama? Došli smo do srži problema, odnosno do suštine mog pitanja. I hvala ti na tome. Dakle, da li ćete na drugu kafu zvati same (ako ste zainteresovane) ili ćete ipak malo taktizirati?
Vidiš, dobro pitanje
Bas me interesuje šta će žene napisati.
Ja iskreno ne zovem ni na drugu
E da li će na drugu zvati sama? Došli smo do srži problema, odnosno do suštine mog pitanja. I hvala ti na tome. Dakle, da li ćete na drugu kafu zvati same (ako ste zainteresovane) ili ćete ipak malo taktizirati?
Vidiš, dobro pitanje
Ja nikad ni ne zovem na kafu. Pokvario bih stomak od tolikih kafa.
Pa sad ako cemo se zajebavat ko djeca ....necu zvat nikako i odgovaracu na sms dan poslije jer sam bizi msm wtf ako ti se sviDZa go for it cemu ba natezanja .....fikreta 1 zivi
Vidiš, dobro pitanje
Ja nikad ni ne zovem na kafu. Pokvario bih stomak od tolikih kafa.
Moze i janje Ramo, riba, kolači...
Svašta ti tu bude, ne cjepidlači
vjesticanametli wrote: ↑13/01/2020 08:01
Pa sad ako cemo se zajebavat ko djeca ....necu zvat nikako i odgovaracu na sms dan poslije jer sam bizi msm wtf ako ti se sviDZa go for it cemu ba natezanja .....fikreta 1 zivi
Vidiš, dobro pitanje
vjesticanametli wrote: ↑13/01/2020 08:27
Ja samo na glavuschu pik mozak moj
... a jesi li ga ikad pohovala?
da al ne bih vise....zahmet brate a zivot 1
E vala u pravu si.
... i za glavusu.
Kinezi ne jedu glavuse. Kad sam im rekao oni u soku ... a kad sam rekao da jedemo mozak, oci ...
A ja kontam ko mi kaze, jedu pilece glave i nokte, pacove ... cuke da ne spominjem ...