Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Munlajt wrote: ↑09/01/2020 12:36
Pa da. Ako sam vec izasla s njim drugi, treci put, logicno da mi se svidja i da ga necu napraviti blesavim ili isfurati ako pokusa izraziti ili pokazati osjecanja
Ako na trećem izlasku ne bude ništa ja to pišem propalo i idem dalje, jer frajer očito nije zainteresovan za mene na isti način. A nije da ne dajem signale da sam zainteresovana.
I treći mi je upitan realno
Osim ako mi se bas svidio...
U ovo vjerujem 1/1.
Muškarci, koji uspijevaju pored sebe držati djevojku "na leru" preko 5 sastanaka, su, blago rečeno, mitska bića.
Ako na trećem izlasku ne bude ništa ja to pišem propalo i idem dalje, jer frajer očito nije zainteresovan za mene na isti način. A nije da ne dajem signale da sam zainteresovana.
Signali su problem.. mozda su konfuzni.
Last edited by moonca on 11/01/2020 15:48, edited 1 time in total.
Bobi wrote: ↑11/01/2020 16:02
Znaci ako djevojka nakon prvog izlaska na pitanje da li ce izaci opet odgovori sa DA ne bi trebalo ni biti treceg nezvaničnog izlaska ?
Obično u toku tog drugog izlaska sve bude jasno. Naravno ako pustiš da ide sve normalno, i ako nijedno ne igra neke igrice.