Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hebemliga, mislim da Gboard i jeste primarni nacin...
Isti problem od sinoć. Jutros našao na YT da se deinstalira komplet Gboard u Apps meniju, a zatim da se ide na brisanje Cache-a i podataka. Sada umjesto Gboard stoji "Bosnian-Google Keyboard" i sve funkcioniše normalno. Vjerovatno je neki bug u pitanju ili je G support na izdisaju
Hvala, pomoglo. Deinstalirao, nisam posebno brisao cache,mada jesam prije nesto drljao i oko zapamcenih podataka, sad mi automatski pokazuje Google keyboard (samo je kod mene engleski raspored preferencija), koji je nakon podesavanja, brisanja onih debilnih sugestija rijeci, ispravljanja, i brzine kasnjenja kursora nakon pritiska tipke, sada lici na ono sto je bilo, i sto mi je odgovaralo...
Ocito su usrali nesto, ili su ga njezno ubili, a musterije ko hebe...
Drndalo, jesi li ti moja žena
Njoj se preksinoć na p9 lite isto desilo, zove mene, ja na treningu, ona na pragu histerije, ne mogu ništa da pišem na mobitelu, imamo samo voice typing... Reko ostavi, kad dođem kući napraviću. Helem izbrisao joj gboard, install swiftkey, install ponovo gboard, kaže ona ljepši mi swiftkey izbriši gboard svakako
shalla wrote: ↑17/12/2019 14:51
Drndalo, jesi li ti moja žena
Njoj se preksinoć na p9 lite isto desilo, zove mene, ja na treningu, ona na pragu histerije, ne mogu ništa da pišem na mobitelu, imamo samo voice typing... Reko ostavi, kad dođem kući napraviću. Helem izbrisao joj gboard, install swiftkey, install ponovo gboard, kaže ona ljepši mi swiftkey izbriši gboard svakako
Qler wrote: ↑23/12/2019 10:39
Šta konkretno? Meni P30 prodisao sa Android 10 i EMUI 10...
e meni na p30 lite nije.
Najgluplja moguca aplikacija "kalkuator" ne radi. sjexxxx mi bankarsku aplikaciju. sjebalo mi neke update-e.
Zlo I naopako. Moram sam downgrade uraditi. sacekacu dobro za ponovni update sa 9 na 10.
Ne znam, meni i mba radi kao i prije.. i kalulator i sve... samo je telefon fluidniji. I jos nisam radio hard reset, update isao na postojeci i samo nastavio koristiti.
LLEH wrote: ↑23/12/2019 09:14
ukenjali su sa updejtima, i beta androidom FUJ, nećeš više huawei u moje ruke mršššššššššš
Beta sama riječ kaže.
Zašto nisi čekao oficijelni apdejt.
Beta ti ne može i neće nikad raditi kako treba na bilo kom telefonu.
Kod mene P30 radi super sa desetkom.
e meni na p30 lite nije.
Najgluplja moguca aplikacija "kalkuator" ne radi. sjexxxx mi bankarsku aplikaciju. sjebalo mi neke update-e.
Zlo I naopako. Moram sam downgrade uraditi. sacekacu dobro za ponovni update sa 9 na 10.
niko te nije tjerao da instaliraš netu, sam si kriv sa svojim nrstrpljenjem
e meni na p30 lite nije.
niko te nije tjerao da instaliraš betu, sam si kriv sa svojim nrstrpljenjem
Poslije zadnjeg apdejta, kada izađem iz kuće, tj kad se wifi isključi, prestane mi moj Internet raditi. Moram restartati telefon da internet proradi. Dešava li se nekome još ovo?
Point. wrote: ↑30/12/2019 12:53
Poslije zadnjeg apdejta, kada izađem iz kuće, tj kad se wifi isključi, prestane mi moj Internet raditi. Moram restartati telefon da internet proradi. Dešava li se nekome još ovo?
Nemoj restartovati ukljuci airplane mode i iskljuci
Kod mene nema problema, 10ka radi ko podmazana
Pozdrav svima.. Jedno nabrzaka pitanje, pa ako neko zna cijenio bih pomoć. Trebaju mi dvije maskice za Huawei P30 Pro, crvena i crna kao na slici dole, pa zna li neko ima li gdje u Sarajevu nabaviti ovakve?
Ako ne bude, onda ću s eBaya.