mmuuuuhhhhahahahahaahaahaaaah

Svaka izmjena procudere i poslovnika mora biti u skladu sa ustavom. Znaci nema majoriziranja.denis.istok wrote: ↑09/01/2020 12:18Ostaje sve dok pečat ne bude oslobođen
Jer kad ga "oslobode" i opečataju svoje odluke sve pade u vodu, tamo su izabrali Čelika, ne prave još francuske stolice pa da moze dvoje na njih![]()
Mozda do Hidzretske ?!Dinu mogu smijeniti kroz proceduru, za to treba vremena. Vladu mogu smijeniti po proceduri i za to treba vremena.
Nazalost neko je izgubio opkladu da ce to biti do nove godine.
A prije toga, na sjednici 26-og OBORILI usvajanje budzeta, i SDA i SBB i DFstatixx wrote: ↑09/01/2020 11:56Jucer su mogli usvojiti privremeno, ali napustise sjednicu, ocito je vaznije biti kabadahija.denis.istok wrote: ↑09/01/2020 11:36Za 7 dana, samo je pitanje ima li opet kvoruma.
I dnevni red je samo izglasaanje nepovjerenja vladi i zamjena clana.
Pa i da imaju 18ruku za narednu sjednicu, dolaskom bi sami sebi dodtno skocili u stomak. Bilo bi - dosli na sjednicu kada treba glasati o obaranju vlade, a ne moze par dana prije kada je trebalo usvojiti budzetpici wrote: ↑09/01/2020 11:43sdO je rekao da nece doc ni na ovu sjednicu zbog pecata koji im treba da ovjere Čelika kao presjedavajučeg a i nemaju 18 ruku za rusenje vlade radi Poturka jedino da se Durakovička vrati svome jatu tj u sbb... vidjet ce mo mada to je to sto im se zurilo... fali ruka i to su htjeli rijesti do NG... e nemredenis.istok wrote: ↑09/01/2020 11:36Za 7 dana, samo je pitanje ima li opet kvoruma.
I dnevni red je samo izglasaanje nepovjerenja vladi i zamjena clana.
djes im to spominjat... kriv je izdajnik KiflaHajlac wrote: ↑09/01/2020 12:46A prije toga, na sjednici 26-og OBORILI usvajanje budzeta, i SDA i SBB i DFstatixx wrote: ↑09/01/2020 11:56Jucer su mogli usvojiti privremeno, ali napustise sjednicu, ocito je vaznije biti kabadahija.denis.istok wrote: ↑09/01/2020 11:36
Za 7 dana, samo je pitanje ima li opet kvoruma.
I dnevni red je samo izglasaanje nepovjerenja vladi i zamjena clana.![]()
Ako cemo o necitanju do kraja, onda poslije člana 13 ima i član 15made_in_sarajevo wrote: ↑09/01/2020 12:26 kad faktor pise i prema naslovu konakovic lopina 1/1
kad se procita tekst, ma haj nek se samo piseKad Konaković tumači propise po principu "uzmi šta ti odgovara", zakone čita do člana 12![]()
dakle posto sda, celik nisu izabrani nikako osim od sebe samih, onda je konakovic to jest danijela ipak upravu kad im ne dozvoljava upotrebu pecata.Šteta što je Konaković čitao Zakon samo do člana 12. Poslije njega, logično, ide 13, a tomo stoji: "Pečat Kantona čuva i upotrebljava lice koje ovlasti Skupština Kantona". Konaković, niti bilo ko od zastupnika ni članova Kolegija, nisu oni koje je ovlastila Skupština.
ali opet libo ih cuna, oni udare pecat SDA,a logicno da je SDA pa Bog pa drzava![]()
sad vidim sliku na temi skupstina, pa jel moguce da lik sam sebe bira i jos udari pecat SDA![]()
![]()
![]()
![]()
neki i sider sa informacijama je rekao da Nenadic nakon sve ove halabuke uopste nije zainteresovan za poziciju premijera, tako da izbacite ime Nenadic iz upotrebe, covjek se povukaomalakh wrote: ↑09/01/2020 10:47Control panel wrote: ↑09/01/2020 10:37 Novoj vecini ne odgovara pored toga sto nece imati predsjedavajuceg skupstine vec to sto danijela iskkjucuje nenadica za premijera pa im sve kvari dogovore.![]()
![]()
![]()
upravo sam i ja to napisao. mislim da nenadić ne može biti premijer ako danijela ostane, a jedini način da maknu danijelu jeste da se ona sama skloni, ili onaj malo duži, a to je da mijenjaju poslovnik i da u njemu stave da skupština odlučuje o predsjedavajućem, a ne rukovodstvo.
Ekskluzivne informacije. Prelomne vijesti. Eksluziva.
"Dugogodišnji sam član SDA stranke, ponosan član. Borio sam se na svim ratištima i bio na prvoj liniji. Odlučio sam i ovaj put da stanem na bedem i branim branik države, grada", ponosno govori S.F. (21). "To jutro sam odmah se bacio na posao i kupio dva paketa Kinder Surprise jaja i pronašao sam ga. Hitno sam obavijestio gospodina Mirzu Čelika, sada je sve na njemu. Uglavnom, ostalo je sada sve formalnost. Jer smo ga pronašli", kaže naš sugovornik, te nam dozvoljava da ga i uslikamo:
kakve veze ovaj tvoj post ima sa onim sto akcija napise?

Krajenje je jasno ovo sto sam napisao.
Nema plata za budzetlije koji su mahom sdaši.drug_profi wrote: ↑09/01/2020 14:26 Evo jedan pogled u neku skoriju buducnost.
Protesti, nema plata budzetskim korisnicima. Mediji ispiru Konakovica.
Pres konferencija u skupstini. Novinari se obrusavaju.
Izjava: ni mi nemamo plate kao ni vi. Svi smo taoci horor koalicije koja nece da dodje na sjednicu na kojoj ce se usvojiti budzet i izvrsiti smjena u rukovodstvu skupstine. Pitajte njih zasšto to rade.
Novinari negdje nađu Čelika. Gospodine Čelik zašto Kanton nema usvojen budžet?
- A đe je pečat?!
nisam niciji advokat, nego para oci da se bez dokaza obrusavas licno na covjeka, umjesto da repliciras na ono sto napise..._Reds_ wrote: ↑09/01/2020 14:43Krajenje je jasno ovo sto sam napisao.
Lik je ocigledno dobio neku funkciju, i stalo mu je da je ne izgubi. Odatle i informacije.
A pisanje, haha, ne bih dalje od države. Jeste tu se bori za državu, još fali da je napisao da se i na forumu bori za državu![]()
I još kojekakvih gluposti, koji idu u korist njemu i onima koji su dobili slične ugovore na 1 godinu u fabruaru i martu prošle godine.
Jeste eto korist je od Vlade koja biti ima budžet niti ima iza sebe Skupštinu, pada sa nogu od koristi.
I šta si ti, njemu neki advokat. Fali ti još haver KiKi, vi se više borite za tudje, nego za svoja sela, opcine i kantone. Sad si poceo i advokate glumiti.