A cike, braćo draga
Koje pizde.
Kako nema veze, pa piše US osoblje u toj bazi koju su napali. Haj dobro ako nema veze onda nema
Nije majka Muju karala sto se kocko nego sto se vadio...Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:32Kako nema veze, pa piše US osoblje u toj bazi koju su napali. Haj dobro ako nema veze onda nema![]()
agnostic_front wrote: ↑08/01/2020 15:22To je perverzno razmisljanje ako znamo da su skandinavske zemlje svoj standard izgradile na robovlasnistvu i okupaciji drugih zemalja.Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:18Ja ne bih izbarao Iran ali ni USA već neku od skandinavskih zemalja.
Meni je perverzija živjeti u BiH koja se izgradila na kvi i patnji svojih građana ali dobro, tema je Iran.geralt wrote: ↑08/01/2020 15:34agnostic_front wrote: ↑08/01/2020 15:22To je perverzno razmisljanje ako znamo da su skandinavske zemlje svoj standard izgradile na robovlasnistvu i okupaciji drugih zemalja.Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:18
Ja ne bih izbarao Iran ali ni USA već neku od skandinavskih zemalja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jah pizde...kako bi se ti ponašao
U 11 ce nesto smrljat.lajkujMe wrote: ↑08/01/2020 15:35 Brine me muk iz Bijele Kuce.
Nema twittova ni govora od Trampa.
Ni jedan visoki zvaničnik iz SAD se nije oglasio.
A 9.30 sati je tamo.
Mene strah da ili sjede i svadjaju se kako odgovoriti.
Ili je u toku vec neki vid odmazde samo ceka se epilog toga da bi se izraslo u javnost.
Svi su isti kad se rsdi o gubitku zivota,Allah is great
Želiš reći da su Amerikanci u Iraku zbog ljudskih prava i demokratije i da nafta nije u pitanju?
lajkujMe wrote: ↑08/01/2020 15:35 Brine me muk iz Bijele Kuce.
Nema twittova ni govora od Trampa.
Ni jedan visoki zvaničnik iz SAD se nije oglasio.
A 9.30 sati je tamo.
Mene strah da ili sjede i svadjaju se kako odgovoriti.
Ili je u toku vec neki vid odmazde samo ceka se epilog toga da bi se izraslo u javnost.
Moje najgore iskustvo je kada te granatira 155mm. Do duše bio sam zaklonjen zidanom zgradom ali jebeno jeste, opet nisam cvilio. Ali na stranu sve i to što baš i ne gotivim ali niti mrzim Amerikance ali oni nisu pičke. Ovakvih koji cvile na prvi isplajeni metak imaš svugdje u svim narodima i to nije dokaz nizašta. kao što rekoh snimak je dosta star i nema veze sa zadnjim dešavanjiima.
Pa sinoć je postavljan ovaj snimak, valjda je jasno kadasnji je.Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:32Kako nema veze, pa piše US osoblje u toj bazi koju su napali. Haj dobro ako nema veze onda nema![]()
Isto kako bi i ti reagovao..King Theoden wrote: ↑08/01/2020 15:56Pa sinoć je postavljan ovaj snimak, valjda je jasno kadasnji je.Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:32Kako nema veze, pa piše US osoblje u toj bazi koju su napali. Haj dobro ako nema veze onda nema![]()
Ono što je bitno jeste ponašanje onih koji su istresli i istresaju milione tona granata na civile.
Bitno je da se vidi kako reaguju kad neko njih pritisne.
To možda važi za Tursku tada ali za Iran nikako. Do duše Ameri su žmirili na to dostavljanje oružija. Kao što rekoh ne gotivim politiku Amerike na Bliskom istoku ali ih i ne mrzim zbog kakve takve podrške BiH. Isto tako zdrav razum govori da Amerikanci nisu napali prvi ovi ne bi ni uzvratili. Nema tu puno emocija, samo treba gledati svoje interese.animals wrote: ↑08/01/2020 15:56 Kad je bio rat u BIH, ovako su se Ameri i Iranci prepirali oko
situacije u BIH..samo sto su te obje strane navijale za BIH..
a mrska USA je pomagala, da ovo ne bude Srbija..a Iran je navijao..
samo se jedno pitam, jel ovi sto navijaju za Iran, stvarno to cine iz neki ljudski pravedni pobuda,
ili je to nesto drugo.samo sto su braca po vjeri..
To što je neko postavio taj snimak jučer ne znači da nije iz 2004 ili 2005 godine ali nema veze ako ti je lakše ti i dalje smatraj da je snimak od jučer. Ha jaKing Theoden wrote: ↑08/01/2020 15:56Pa sinoć je postavljan ovaj snimak, valjda je jasno kadasnji je.Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 15:32Kako nema veze, pa piše US osoblje u toj bazi koju su napali. Haj dobro ako nema veze onda nema![]()
Ono što je bitno jeste ponašanje onih koji su istresli i istresaju milione tona granata na civile.
Bitno je da se vidi kako reaguju kad neko njih pritisne.
a meni je svejedno, ali reci da su Ameri zli a iran dobrica su gluposti..Milenkov buraz wrote: ↑08/01/2020 16:01To možda važi za Tursku tada ali za Iran nikako. Do duše Ameri su žmirili na to dostavljanje oružija. Kao što rekoh ne gotivim politiku Amerike na Bliskom istoku ali ih i ne mrzim zbog kakve takve podrške BiH. Isto tako zdrav razum govori da Amerikanci nisu napali prvi ovi ne bi ni uzvratili. Nema tu puno emocija, samo treba gledati svoje interese.animals wrote: ↑08/01/2020 15:56 Kad je bio rat u BIH, ovako su se Ameri i Iranci prepirali oko
situacije u BIH..samo sto su te obje strane navijale za BIH..
a mrska USA je pomagala, da ovo ne bude Srbija..a Iran je navijao..
samo se jedno pitam, jel ovi sto navijaju za Iran, stvarno to cine iz neki ljudski pravedni pobuda,
ili je to nesto drugo.samo sto su braca po vjeri..