Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirsek wrote: ↑08/01/2020 00:36
Zao mi sto ce razoriti Iran ako Ameri pokrenu full rat, zlocinacka krmad iz americko-cionistickog establishmenta.
Puno srece Iran. Rokaj sad kad si krenuo do kraja.
Nadam se da ce im Rusi i Kinezi dostaviti nesto od svog najnovijeg oruzja .
kakvo bolan moderno oružje, Huti iz jemena sa kartonskim dronom od par hiljada dolara onesposobili pola rafinerije u Saudiji, šteta u stotinama miliona.
Nisam rekao da su bespomocni, ipak se godinama pripremaju za ovo.
Ali treba biti realan, imaju Ruje i Kinezi mnogo toga za ponuditi Iranu.
Zao mi je sto ce razoriti Iran ako Ameri pokrenu full rat, zlocinacka krmad iz americko-cionistickog establishmenta.
Pa sami su krivi, ovo nije rat kojeg mogu dobiti, lol.
Ne mogu dobiti ako Ameri udare nuklearnim arsenalom, konvencionalno imaju sasvim solidne sanse.
imaju i ovi prljavu bombu sto jos gore za planetu,tu bi se ganjo izrael.Imas tu jos igraca pakistan tipa
Udaranje nuklearkom je ww3 i vise igraca tu ulijece
Last edited by ladacoko on 08/01/2020 00:47, edited 1 time in total.
Nisam ovo ocekivao, znaci Iranci imaju muda...! Ovo je sigurno rat, u kojem ce najvise najebat Iranci, obican svijet...! Americka cizma ne moze zavladati u Iranu, ali ga moze preorat...! Zao mi je, jedno od najljepsih kulturnih svjetskih naslijedja ce biti unisteno...!
Zao mi sto ce razoriti Iran ako Ameri pokrenu full rat, zlocinacka krmad iz americko-cionistickog establishmenta.
kakvo bolan moderno oružje, Huti iz jemena sa kartonskim dronom od par hiljada dolara onesposobili pola rafinerije u Saudiji, šteta u stotinama miliona.
Nisam rekao da su bespomocni, ipak se godinama pripremaju za ovo.
Ali treba biti realan, imaju Ruje i Kinezi mnogo toga za ponuditi Iranu.
Kaligrafija wrote: ↑08/01/2020 00:49
Nisam ovo ocekivao, znaci Iranci imaju muda...! Ovo je sigurno rat, u kojem ce najvise najebat Iranci, obican svijet...! Americka cizma ne moze zavladati u Iranu, ali ga moze preorat...! Zao mi je, jedno od najljepsih kulturnih svjetskih naslijedja ce biti unisteno...!
Ne sikiraj se nece, dobit ce oni sto i kuhaju...Ocekivano samo se cekalo da Iran nasjedne.
MorningStar wrote: ↑08/01/2020 00:51
Jbt ako ovi stvarno raketiraju baze ozbiljno preporucujem da se ovi haman iranci na forumu mole bogu da ne pogine neki amer....
To je jedina nada, da su iranske rakete lose i da niko nije stradao. Onda bi mozda Ameri mogli iskulirati.
MorningStar wrote: ↑08/01/2020 00:51
Jbt ako ovi stvarno raketiraju baze ozbiljno preporucujem da se ovi haman iranci na forumu mole bogu da ne pogine neki amer....
Ocekivao se napad, "trupe su repozicionirane"...Iran zagrizao mamac, ne sto je napao amerikance vec izvrsio agresiju na irak.