Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hafis wrote: ↑05/01/2020 19:10
Ne zna krezuba dijaspora da se najviše love u Hercegovinu slilo u doba vladavimne SDP-a: dovršenje Kliničke bolnice Mostar, izgradnja i opremanje Medicinskog fakulteta, FZS-a, studentskog kampusa, povećanje mirovina i sto čuda.
Ali, dobro će biti ako Zoka pobijedi...ima da vas iznenadi.
mislis ovo
Svaki pravi desničar dao je glas Milanoviću. Milanović je nazvao Srbe barbarima, Srbiju šakom jada, za Bosnu je rekao bull shit, ZDS ga ne zanima, a Vučića smatra bezveznjakom. p.s. Da ne zaboravim da mu je jedan deda bio ustaša.
zlo zlo wrote: ↑05/01/2020 19:06
nisam ni moldivije ni kosova, ali ako mogu ovi vaši duplo, mogu i ja
Nisam pratio seriju od početka, pa sad ne kužim koji su ''naši'' i što je to ''duplo''...čega? . ne kontam stvarno.
pa ako mogu ovi Hercegovci koji 20 generacija žive u Bih imati Hrvatsko, što ne bi ja iz Hr a 10 godina živim u Bih(brak) mogla imati isto i Bih državljanstvo papirologija je jednostavna vidim, ali traže 450km.
Ne zna krezuba dijaspora da se najviše love u Hercegovinu slilo u doba vladavimne SDP-a: dovršenje Kliničke bolnice Mostar, izgradnja i opremanje Medicinskog fakulteta, FZS-a, studentskog kampusa, povećanje mirovina i sto čuda.
zlo zlo wrote: ↑05/01/2020 19:06
nisam ni moldivije ni kosova, ali ako mogu ovi vaši duplo, mogu i ja
Nisam pratio seriju od početka, pa sad ne kužim koji su ''naši'' i što je to ''duplo''...čega? . ne kontam stvarno.
pa ako mogu ovi Hercegovci koji 20 generacija žive u Bih imati Hrvatsko, što ne bi ja iz Hr a 10 godina živim u Bih(brak) mogla imati isto i Bih državljanstvo papirologija je jednostavna vidim, ali traže 450km.
Tako sam i ja u svoj prvi brak upao s reda, nisam ni birao..taman k'o da će ih nestati
Jebat ga - mladost ludost
To nije posao predsjednika.
Znam to.
Samo hoću da naglasim: ako ovi ovdje patriJoti misle da su dobili drugog Mesića, bojim se da su u debeloj zabludi. Pravit će oni Kolindu od blata...živi bili pa vidjeli.
BH Hrvati ni nakon ovih predsjednickih izbora opet nemaju svog predstavnika. Puu
Pa sta su ti ljudi sktivili Bogu, to su definitivno najveci mucenici na planeti
MarshalDodik wrote: ↑05/01/2020 19:19
BH Hrvati ni nakon ovih predsjednickih izbora opet nemaju svog predstavnika. Puu
Milanovic je rijetko arogantna i odvratna njuska, ali je Cokolinda ustasica.
Jbg, moram pozdraviti pobjedu arogantnog smrada.
On je meni prava predsjednicka figura. Ne volim ga ni ja, ali moram mu priznati da je britak i pametan i za KGK je persona.
Djeluje kao prava arogantna, bahata supcina koja voli vrijedjati i nipodastavati ljude.
Kolinda je naravno druga dimenzija. Sovinista i fasista.
Ivo Josipovic je bio jedini normalan predsjednik Hrvatske ikada, inteligentan, sa prefinjenim manirima.
Ne zelim da mislis da branim Milanovica, ali da je na suprot njemu bio inteligentiji i potkovaniji protivnik, ne bi on imao prostora za aroganciju. Pregazio ju je kao voz.
Saga Noren wrote: ↑05/01/2020 19:23
Kakav narod takav i predsjednik.
Ljudi su ovce.
kolinda bi bila bolja?
Ne.
Oboje su isti. To potvrdjuje upravo sta san rekla. Nemas sta izabrat.
Iako moran priznat da mi je Kolinda manje zlo. On je gadljiv s svojim narcisoidnim ponasanjem.
Last edited by Saga Noren on 05/01/2020 19:26, edited 1 time in total.
MarshalDodik wrote: ↑05/01/2020 19:19
de ti nemoj tako podmuklo
Vjecita dilema ?
Sizif i kamen ili Ero na izborima