Ja sam uzimao na licu mjesta.King_Diamond wrote: ↑31/12/2019 10:26šalju li brzom poštom, jesu li igre ispravne i rade li bez problema?
Ispravne su igre. Nema problema.
Moderator: Benq
Ja sam uzimao na licu mjesta.King_Diamond wrote: ↑31/12/2019 10:26šalju li brzom poštom, jesu li igre ispravne i rade li bez problema?
Porucio RDR 2 doslo postom bez probnlema.King_Diamond wrote: ↑31/12/2019 10:26šalju li brzom poštom, jesu li igre ispravne i rade li bez problema?
salju brzom postom. Mozes cak i na rate. Ja sam tako uzeo RED DEAD REDEMPTION 2 kod njih. isporuka je za dan dva. Ja sam zadovoljan. Nisam imao nikakvih problema sa igrom do sada. A igrao sam je 5-6 puta iznova.King_Diamond wrote: ↑31/12/2019 10:26šalju li brzom poštom, jesu li igre ispravne i rade li bez problema?
Meni se desilo jednom da sam ujutro probao preko controlera upaliti i samo kratko bipne, nije htjelo.TMovac wrote: ↑31/12/2019 12:54 Mom jaranu nestalo struje dok je gasio PS4. i sad kad je pokusa upaliti upali mu se SAFE MODE. Pokusao je azurirati softver, ali cim zavrsi azuriranje, opet ponovo pokrene azuriranje. tj svaki put iznova pocinje azuriranje. Pokusao je uraditi i Rebuild database, ali ni to nije pomoglo. Pa ima li ko kakav savjet sta da se uradi? kako da proradi? Zadnji korak je naravno vracanje playke na fabricke postavke, ali ako ikako moze bilo bi dobro da se to izbjegne. Unaprijed hvala na savjetima.
Nek uradi u safe mode rebuild database, al ce mu sve pobrisat. Ako ne uspije, a trebalo bi, neka proba i ostale recovery opcije.TMovac wrote: ↑31/12/2019 12:54 Mom jaranu nestalo struje dok je gasio PS4. i sad kad je pokusa upaliti upali mu se SAFE MODE. Pokusao je azurirati softver, ali cim zavrsi azuriranje, opet ponovo pokrene azuriranje. tj svaki put iznova pocinje azuriranje. Pokusao je uraditi i Rebuild database, ali ni to nije pomoglo. Pa ima li ko kakav savjet sta da se uradi? kako da proradi? Zadnji korak je naravno vracanje playke na fabricke postavke, ali ako ikako moze bilo bi dobro da se to izbjegne. Unaprijed hvala na savjetima.
Ako su hakovani racuni onda si u riziku. Bolje ti je naci kod nas pouzdanog nekog ko napravi profil i kupi igru pa proda na 3 nacina i tako zaradi.
A ono, ko nije igrao, Uncharted je odličan, ali ovo... Bolje da ništa više nisu davali.
Ma zbog goata. Joj, pa ovo samo posebi ne bi trebalo postojati....Tomahawk11 wrote: ↑02/01/2020 19:22A ono, ko nije igrao, Uncharted je odličan, ali ovo... Bolje da ništa više nisu davali.
Hahaha extra