Gdje NE jesti
- shape of despair
#201 Re: Gdje NE jesti
Userete svaku temu začatavanjem, krene fino i onda prepucavanje. Jebo ovaj forum više.
Vidim većina se raje davi pizzama na komad kod Age i u U2, a za mene su to obične splačine da jako rijetko to prezalogajim.
Također, u SCC-u gore gdje je hrana sam jeo na par mjesta i kod sviju je isti pomfrit, za mene plastičan i neukusan do bola, zadnji put su mi u mrkvi poslužil normalan, nije svaki ko jaje jajetu, malo se i prepekao
Vidim većina se raje davi pizzama na komad kod Age i u U2, a za mene su to obične splačine da jako rijetko to prezalogajim.
Također, u SCC-u gore gdje je hrana sam jeo na par mjesta i kod sviju je isti pomfrit, za mene plastičan i neukusan do bola, zadnji put su mi u mrkvi poslužil normalan, nije svaki ko jaje jajetu, malo se i prepekao
-
Naslovnica
#202 Re: Gdje NE jesti
Što se tiče pomfrita, svi imaju isti pomfrit zato što nabavljaju od istog proizvođača.shape of despair wrote: ↑25/12/2019 08:31 Userete svaku temu začatavanjem, krene fino i onda prepucavanje. Jebo ovaj forum više.
Ili je Ledo ili je McCain.
Rijetki žele da se zezaju i gube vrijeme na pomfrit u sopstvenoj režiji.
- JThomas
#203 Re: Gdje NE jesti
najbolji domaći pomfrit je kod stankovića u lukavici 
-
moonca
#204 Re: Gdje NE jesti
Naslovnica wrote: ↑24/12/2019 23:05 Za ove što se truju po restoranima...otrujete li se pođahkad i u domu svome?!
![]()
.nisam u svom domu - ali, sam kod prijateljice- pozvana na Bozicnu veceru.
Hranu je kupila polupripremljenu u dobrom shopu.. ali, ja osjetljiva na zacine- pojma nemam sta je bilo- no, danas sam pola dana u wc bila...uzas...
..necu joj reci. ... al' ovo mi se desava vec drugi put- jednostavno jedi travu..
-
Naslovnica
#205 Re: Gdje NE jesti
Ako se niste svi otrovali, a jeli ste isto, onda je do tvog stomaka.moonca wrote: ↑26/12/2019 02:02Naslovnica wrote: ↑24/12/2019 23:05 Za ove što se truju po restoranima...otrujete li se pođahkad i u domu svome?!
![]()
![]()
.nisam u svom domu - ali, sam kod prijateljice- pozvana na Bozicnu veceru.
Hranu je kupila polupripremljenu u dobrom shopu.. ali, ja osjetljiva na zacine- pojma nemam sta je bilo- no, danas sam pola dana u wc bila...uzas...
..necu joj reci. ... al' ovo mi se desava vec drugi put- jednostavno jedi travu..![]()
Kako i sama kažeš, osjetljiva ma za začine.
-
Mr.Who
#206 Re: Gdje NE jesti
Neke godine došao mi brat iz inostranstva gdje je studirao pa se i oženio.Snalazio se svakako dok nije završio.Okrenemo mi janje i kasnije nije izlazio iz wc-a.Šta ćeš kaže, nije stomak navikao.
- hopi
#207 Re: Gdje NE jesti
evo ja sam sto put jeo tamo snogu wok, meni se pravo sviđao, znao sam ga klepiti onako usput jednom sedmično, i stvarno je dobar bio, uvijek sve svježe i fino mirišu začini, miks povrća mesa i sosa, eto hajmo reći možda i za nijansu zrdavija varijanta od hambrugera i sličnog.
uzmem nedavno, unutra dolovno bez zajebancije 3 komadića mesa, najviše riže koja je onako još malo tvrda ostala unutra, zrnasta. Smiješno na šta je ličilo,a baš su ih nedavno havili na kliksu nešto pisali.Dobiće još jednu šansu pa da vidimo.
uzmem nedavno, unutra dolovno bez zajebancije 3 komadića mesa, najviše riže koja je onako još malo tvrda ostala unutra, zrnasta. Smiješno na šta je ličilo,a baš su ih nedavno havili na kliksu nešto pisali.Dobiće još jednu šansu pa da vidimo.
-
moonca
#208 Re: Gdje NE jesti
hopi wrote: ↑26/12/2019 12:31 evo ja sam sto put jeo tamo snogu wok, meni se pravo sviđao, znao sam ga klepiti onako usput jednom sedmično, i stvarno je dobar bio, uvijek sve svježe i fino mirišu začini, miks povrća mesa i sosa, eto hajmo reći možda i za nijansu zrdavija varijanta od hambrugera i sličnog.
Razumno- treba dati shansu..
-
moonca
#209 Re: Gdje NE jesti
Hm..zasto pises -kako se snalazio..
..narodu iz inostranstva je problem i pijaca voda-- to je moguci razlog -problema u stomaku...
-
belfy
#210 Re: Gdje NE jesti
pa, stara narodna poslovica kaze da ne seres tamo gdje jedes. valjda vrijedi i u ovom slucaju, samo obratno...
-
TRANCE
#211 Re: Gdje NE jesti
To ti je sigurno do glavnog problema svih bosanskih vlasnika restorana: gladne očihopi wrote: ↑26/12/2019 12:31 evo ja sam sto put jeo tamo snogu wok, meni se pravo sviđao, znao sam ga klepiti onako usput jednom sedmično, i stvarno je dobar bio, uvijek sve svježe i fino mirišu začini, miks povrća mesa i sosa, eto hajmo reći možda i za nijansu zrdavija varijanta od hambrugera i sličnog.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#212 Re: Gdje NE jesti
obično tako sve funkcioniše jedno godinumoonca wrote: ↑26/12/2019 13:22hopi wrote: ↑26/12/2019 12:31 evo ja sam sto put jeo tamo snogu wok, meni se pravo sviđao, znao sam ga klepiti onako usput jednom sedmično, i stvarno je dobar bio, uvijek sve svježe i fino mirišu začini, miks povrća mesa i sosa, eto hajmo reći možda i za nijansu zrdavija varijanta od hambrugera i sličnog.
uzmem nedavno, unutra dolovno bez zajebancije 3 komadića mesa, najviše riže koja je onako još malo tvrda ostala unutra, zrnasta. Smiješno na šta je ličilo,a baš su ih nedavno havili na kliksu nešto pisali.Dobiće još jednu šansu pa da vidimo.![]()
Razumno- treba dati shansu..
onda ode dobar kuhar, dođe neki dunđer
i onda ide niz brdo... bice podjednako lose, ako ne i gore...
- hopi
#213 Re: Gdje NE jesti
ma upravo tako , bosanska klasika, ne do bog zadržati neki kvalitet i konzistenciju, samo daj da što više para namaknem, daj štedi na svemu klepaj, opada kvalitet i onda propadne pa kako kaže?
ja sam eto pojeo mali milion tih wokova i bio stvarno super, otvoriš ono puno, fino miriše svega unutra miks dobar,
jeo sam još jednom nakon toga i bio je bolji wok, sredina hajmo reći tako da haj znaj do čega je
je li do vlasnika, je li kako se koji kuhar zatekne promijeni, je li kuhar negdje ukrade par porciju po smjeni da zaradi dodatna šta god ne znam
ali kontam, jebi ga možda i kuhari vide posao ide, pare se uzimaju a njima plate iste, na nekom minimalcu možda nešto malo jače i onda hajmo malo klepati, a gazda ne bi marke povećao. Možda jeste možda nije šta ja znam koji je razlog,
ja sam eto pojeo mali milion tih wokova i bio stvarno super, otvoriš ono puno, fino miriše svega unutra miks dobar,
jeo sam još jednom nakon toga i bio je bolji wok, sredina hajmo reći tako da haj znaj do čega je
je li do vlasnika, je li kako se koji kuhar zatekne promijeni, je li kuhar negdje ukrade par porciju po smjeni da zaradi dodatna šta god ne znam
ali kontam, jebi ga možda i kuhari vide posao ide, pare se uzimaju a njima plate iste, na nekom minimalcu možda nešto malo jače i onda hajmo malo klepati, a gazda ne bi marke povećao. Možda jeste možda nije šta ja znam koji je razlog,
-
moonca
#214 Re: Gdje NE jesti
Marka dole -gore -nece promjeniti kvalitet rada kuvara -- niti bilo kojeg radnika..ali kontam, jebi ga možda i kuhari vide posao ide, pare se uzimaju a njima plate iste, na nekom minimalcu možda nešto malo jače i onda hajmo malo klepati, a gazda ne bi marke povećao. Možda jeste možda nije šta ja znam koji je razlog,
- 512MB
#215 Re: Gdje NE jesti
Ajmo ovako, gdje JESTI u Rajvosa?
- mayab
- 512MB
- Ramzess Veliki
#218 Re: Gdje NE jesti
Ne jesti gdje je skupo ...
- Ramzess Veliki
- Ramzess Veliki
- 512MB
#221 Re: Gdje NE jesti
E jebga, ppred vas moram pretraživat tripadvisor
Izgleda gospođa Safija razvaljuje u četri sobe, inače tarapana...
Izgleda gospođa Safija razvaljuje u četri sobe, inače tarapana...
- 512MB
#222 Re: Gdje NE jesti
Zaboravih napisat i "ne picerije"
- SmokingMan
#223 Re: Gdje NE jesti
A gdje bi to moglo bitI "ovdje", da ne zgrajišem od hrane.. 
- 512MB
#224 Re: Gdje NE jesti
Valjda picerija Arči?
-
lajkujMe
#225 Re: Gdje NE jesti
FIS Vitez fast Food, odron burgeri, odron pizze.
Bajra cevabdzinica kod Travnika
I Chicken ilidza postalo odron a bilo top
Popaye fast Food Lukavica, odlican izbor ako ces tamo da jedes, ogavan izbor ako uzmes take out ili narucis dostavu porcije upola manje.
Sto se tice top mjesta
Chipas Kolodvorska
Zlatno Zrno lukavica
Picolo Mondo Marijin Dvor
I Kastel u Kastelu u BL u zivotu bolju klopu nisam jeo
Bajra cevabdzinica kod Travnika
I Chicken ilidza postalo odron a bilo top
Popaye fast Food Lukavica, odlican izbor ako ces tamo da jedes, ogavan izbor ako uzmes take out ili narucis dostavu porcije upola manje.
Sto se tice top mjesta
Chipas Kolodvorska
Zlatno Zrno lukavica
Picolo Mondo Marijin Dvor
I Kastel u Kastelu u BL u zivotu bolju klopu nisam jeo