Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzipalo wrote:
Sve je pogresno rekao. Pitaj fudbalere Liverpoola koji su postili a igrali LP, ili jos bolje pitaj Georges St-Pierrea valja li post i moze li se postiti i trenirati
Nemojte bit stereotip glupih bodybuildera kojima svu energiju pojedu treninzi pa nista ne ostane za mozak
Ti poznati arapski fudbaleri poste za javnost, jer bi ih se u protivnom odrekla familija i svi u matičnoj državi, a u tajnosti jedu normalno Ili ti stvarno vjeruješ u to da profesionalni fudbaleri engleske premijer lige, gdje post ljeti traje 17 sati, ustaju u tri noću da jedu i onda tokom dana bez jela i vode neispavani obave dva treninga od po 2-3 sata ili utakmicu dva puta sedmično gdje pretrče po 10-15 kilometara, i tako mjesec dana, a da im ne opadnu performanse, ne smršaju, ne razbole se?
Pa pola običnih Bosanaca tako lafo posti radi familije, radnih kolega i da ne ispadnu crne ovce u konzervativnom društvu, a kući jedu normalno, a da to isto ne rade profesionalni fudbaleri, de ba Na taj fazon snimane komedije u Holivudu.
dzipalo wrote:
Sve je pogresno rekao. Pitaj fudbalere Liverpoola koji su postili a igrali LP, ili jos bolje pitaj Georges St-Pierrea valja li post i moze li se postiti i trenirati
Nemojte bit stereotip glupih bodybuildera kojima svu energiju pojedu treninzi pa nista ne ostane za mozak
Ti poznati arapski fudbaleri poste za javnost, jer bi ih se u protivnom odrekla familija i svi u matičnoj državi, a u tajnosti jedu normalno Ili ti stvarno vjeruješ u to da profesionalni fudbaleri engleske premijer lige, gdje post ljeti traje 17 sati, ustaju u tri noću da jedu i onda tokom dana bez jela i vode neispavani obave dva treninga od po 2-3 sata ili utakmicu dva puta sedmično gdje pretrče po 10-15 kilometara, i tako mjesec dana, a da im ne opadnu performanse, ne smršaju, ne razbole se?
Pa pola običnih Bosanaca tako lafo posti radi familije, radnih kolega i da ne ispadnu crne ovce u konzervativnom društvu, a kući jedu normalno, a da to isto ne rade profesionalni fudbaleri, de ba Na taj fazon snimane komedije u Holivudu.
Samo da znas da ti ljudi koje navodis nisu vjernici na baterije kao ovi ovdje. Ovo sto si rekao je uvreda i to kakva.
dzipalo wrote:
Samo da znas da ti ljudi koje navodis nisu vjernici na baterije kao ovi ovdje. Ovo sto si rekao je uvreda i to kakva.
Može jedino biti uvreda za profesionalne fudbalere engleske premijer lige, nikako za tebe, jer ne vjerujem da se iza tvog nicka krije Mesut Ozil ili Mohamed Salah
A ti ako vjeruješ da vrhunski svjetski profesionalni sportisti poste 17 sati mjesec dana, ne spavaju redovno i zadrže iste performanse, ok, niko ti ne brani, ali isto tako i ja vjerujem da su to bajkice za naivne i da oni u 4 zida jedu, piju vodu i spavaju normalno. Ali problem je kod vas vjernika što odmah smatrate uvredom kad vam neko kaže da stvarnost može biti drugačija od one koju vi zamišljate, a neki bi i glave skidali zbog toga da mogu.
TRANCE wrote:
Može jedino biti uvreda za profesionalne fudbalere engleske premijer lige, nikako za tebe, jer ne vjerujem da se iza tvog nicka krije Mesut Ozil ili Mohamed Salah
A ti ako vjeruješ da vrhunski svjetski profesionalni sportisti poste 17 sati mjesec dana, ne spavaju redovno i zadrže iste performanse, ok, niko ti ne brani, ali isto tako i ja vjerujem da su to bajkice za naivne i da oni u 4 zida jedu, piju vodu i spavaju normalno. Ali problem je kod vas vjernika što odmah smatrate uvredom kad vam neko kaže da stvarnost može biti drugačija od one koju vi zamišljate, a neki bi i glave skidali zbog toga da mogu.
Tvoj problem je sto nemas pojma o cemu pricas. Kakvo bolan nespavanje, mora ustati u 3:30 da nesto pojede 15 minuta i to tebi nespavanje? Koja komedija, ko da s djetetom pricas o integralima i izvodima
Daryl Dixon wrote:kakva je ova brick fit teretana? ima li indijanaca sa gorice?
Sa obzirom na cijene i stil teretane, nece tu biti nikakvih indijanaca niti kockastih glava. Ja sam razmisljao da probam ali na slikama vidjeh interijer, teretana je neki moderni fitness tipa Avalona, nema bencha (mozda jedan), nema deadlift podijuma, ne znam kakvi su sa sipkama, jedna garazica, male bucice... mene privukla crna boja i Brick fit naziv, asociralo me na powerlifting i pravo zeljezo, medjutim sipak.
Citaj i gledaj klipove na youtube. A kad krenes safatas tog ili tu sto radi da ti pokaze i objasni. A kasnije kad ti nesto nije jasno uvijek mozes pitati nekoga koga vidis da zna, svako ce ti pomoci.
opet carinski bezobrazluk. narucio sredinom 6. mjeseca protein sa myproteina. i prodje tako 3 ipo tjedna nidje nista. saljem ticket supportu myproteina on mi kaze da je paket stigao na sarajevsku carinu 28.6. nakon sto su ih oni iz myproteina kontaktirali poslali su prekosutra taj paket za mostar. u mostaru na carini kaze gospodin u uniformi "vi niste oficijelni distributer i iduci put cemo vam oduzet paket i poslat na analizu/vjestacenje"
poslo sam mail carini s upitom mogu li ja narucit dodatak prehrani iz europske uniije koji ima sve europske standarde i da moj paket naravno ne prelazi 300km. siguran sam da nece ni odgovorit nikad na taj mail pa kontam otic na carinu ovih dana i peglat nekog tamo na salteru jedno sat,dva dok mi ne objasni sve u tancine zasto to ja sebi nemogu narucit dodatak prehrani iz EU
Istina je. Danas su obavjestili, bez ikakve ranije najave. Mada, znao sam da ce se ovo desiti.
Jednostavno, unistili su sami posao. Od nekad top teretane, napravili su blijedu sjenku. Steta. Meni ie jako zao te teretane.
Sad valja skontati gdje nastaviti.
Da ima parking, da je prostrana, da ima bendz klupu, da nema kloceva previse...
Pitanje za ove sto uzimaju vise doza na dan. Kad ih uzimate, odnosno kakav vam je raspored?
Ja kad treniram, popijem jednu poslije treninga (whey), a pred spavanje uzmem jednu caseina. Kad ne treniram, nisam nikad uzimao whey, samo ponekad pred spavanje casein. Sad sam mislio malo pojacati sa whey-om, pa ne znam kad bi mi bilo najbolje ubaciti drugu dozu. Nekad sam uzimao tu drugu 1.5h do 2h prije treninga.
Jucer mi jaran donese C4, dva pakovanja, neotpakovana, i otvorim vidim prah se u grudvice pretvorio.
Fabricki zapakovano sve
Jesu li grudvice nastale jer je staro, rok istekao ili nekim drugim razlogom?
Leon16v wrote:Jucer mi jaran donese C4, dva pakovanja, neotpakovana, i otvorim vidim prah se u grudvice pretvorio.
Fabricki zapakovano sve
Jesu li grudvice nastale jer je staro, rok istekao ili nekim drugim razlogom?
kod mene se kreatin u grudvice pretvorio za par mjeseci sto ga nisam koristio, ja msm da je to kombinacija sto je malo starije i zbog prisustva zraka