zrakomlat wrote: ↑20/12/2019 18:16Ona kustosica?vjeshalica wrote: ↑20/12/2019 14:15 Ne kontam debilska imena
I to jos Menvirsa
Kakvo je to ime...da bog sacuva![]()
ja kustosa igovana..
https://www.facebook.com/search/top/?q= ... SEARCH_BOX
zrakomlat wrote: ↑20/12/2019 18:16Ona kustosica?vjeshalica wrote: ↑20/12/2019 14:15 Ne kontam debilska imena
I to jos Menvirsa
cendlerbing wrote: ↑20/12/2019 20:36Pitam ja momka, reko dobiješ ti ikad na toj kladionici.
Kaže pa dobijem nekad....
Nisam dobio otkako sam s tobom...
![]()
cendlerbing wrote: ↑20/12/2019 20:36Pitam ja momka, reko dobiješ ti ikad na toj kladionici.
Kaže pa dobijem nekad....
Nisam dobio otkako sam s tobom...
![]()
Znam ko je. Sugrađanka mikakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/12/2019 19:17da,evo jezrakomlat wrote: ↑20/12/2019 18:16Ona kustosica?vjeshalica wrote: ↑20/12/2019 14:15 Ne kontam debilska imena
I to jos Menvirsa
https://www.bljesak.info/vijesti/crna-k ... aru/295581
Sace se one lezbace i feministkinje javit i zakukat sto nije Womenvirsavjeshalica wrote: ↑20/12/2019 14:15 Ne kontam debilska imena
I to jos Menvirsa
Kakvo je to ime...da bog sacuva
Kad nemaš da pokloniš drugima, pa se snađešEdin H. wrote: ↑25/12/2019 16:51 Frajer odradio banku u Americi i kad je izasao poceo bacati novac iz torbe prolaznicima uz povike: "Sretan Bozic!", a pojedinci bi preveli i kao "Cestiti Bozic!"
http://www.msn.com/en-gb/news/world/mer ... tp#image=1
![]()
O da, ima jedna na trafici nikad nema sitno, ali nikad i toliko je odvratna.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Prije napada, kad sam bila prinudjena raditi u prodaji, itekako sam napustala i sam objekat da razmijenim novac!![]()
azurna_obala wrote: ↑26/12/2019 11:02O da, ima jedna na trafici nikad nema sitno, ali nikad i toliko je odvratna.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Prije napada, kad sam bila prinudjena raditi u prodaji, itekako sam napustala i sam objekat da razmijenim novac!![]()
A neki dan plaćam kafu i imala sam samo sitnije, po 10, 20 KF, kaže lik ne primamo te žute, dobro, ako hoćeš ja nemam druge i odem.
+1nevidljiva_ wrote: ↑26/12/2019 11:07 Ne mogu da skontam šta ne kontam, al kad skontam onda ću napisati, a do tad samo da upratim temu![]()
Jos su vecina njih i enormno bezobrazni. Kao eto ja bih u svakom trenutku trebao da imam sitnog novca. Ma kako da ne. Ima ovdje jedan dragstor gdje kupujem minorne gluposti i tu me svaki put, svaki dan pita imam sitna. Cak i kad 20 KM dam.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Upravo tako- ostavi im...Russki wrote: ↑26/12/2019 17:41Jos su vecina njih i enormno bezobrazni. Kao eto ja bih u svakom trenutku trebao da imam sitnog novca. Ma kako da ne. Ima ovdje jedan dragstor gdje kupujem minorne gluposti i tu me svaki put, svaki dan pita imam sitna. Cak i kad 20 KM dam.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Dok jednom ne uzmem podmjeru i ne ostavim sve na pultu.
Sjecam se dok sam bio konobar, znao sam raditi sa 4,5,6 marki sitnog, ali snalazis se. Neces ici okolo napadati ljude sto nemaju sitnog.
Pardon da. Ostavim.moonca wrote: ↑26/12/2019 17:51Upravo tako- ostavi im...Russki wrote: ↑26/12/2019 17:41Jos su vecina njih i enormno bezobrazni. Kao eto ja bih u svakom trenutku trebao da imam sitnog novca. Ma kako da ne. Ima ovdje jedan dragstor gdje kupujem minorne gluposti i tu me svaki put, svaki dan pita imam sitna. Cak i kad 20 KM dam.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Sjecam se dok sam bio konobar, znao sam raditi sa 4,5,6 marki sitnog, ali snalazis se. Neces ici okolo napadati ljude sto nemaju sitnog.![]()
.. menadjeru tesko otici do banke i pripremiti radnju za rad...![]()
I ja radim takav posao da moram naplacivati usluge i zato uvijek se trudim imati sitno, a trenutno imam u novcaniku preko 100 KM metalnih i oko 300 KM po 10 i 20 i trudim se da imam te sitne novcanice. Ako mi se metalne novcanice spuste na 40 KM, to je vec znak za uzbunu, tako da uv8jek mogu musteriji usitniti.Russki wrote: ↑26/12/2019 17:41Jos su vecina njih i enormno bezobrazni. Kao eto ja bih u svakom trenutku trebao da imam sitnog novca. Ma kako da ne. Ima ovdje jedan dragstor gdje kupujem minorne gluposti i tu me svaki put, svaki dan pita imam sitna. Cak i kad 20 KM dam.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Sjecam se dok sam bio konobar, znao sam raditi sa 4,5,6 marki sitnog, ali snalazis se. Neces ici okolo napadati ljude sto nemaju sitnog.
Zeleni12 wrote: ↑26/12/2019 18:39I ja radim takav posao da moram naplacivati usluge i zato uvijek se trudim imati sitno, a trenutno imam u novcaniku preko 100 KM metalnih i oko 300 KM po 10 i 20 i trudim se da imam te sitne novcanice. Ako mi se metalne novcanice spuste na 40 KM, to je vec znak za uzbunu, tako da uv8jek mogu musteriji usitniti.Russki wrote: ↑26/12/2019 17:41Jos su vecina njih i enormno bezobrazni. Kao eto ja bih u svakom trenutku trebao da imam sitnog novca. Ma kako da ne. Ima ovdje jedan dragstor gdje kupujem minorne gluposti i tu me svaki put, svaki dan pita imam sitna. Cak i kad 20 KM dam.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
Živa, živa!!!muha_sa wrote: ↑26/12/2019 11:04azurna_obala wrote: ↑26/12/2019 11:02O da, ima jedna na trafici nikad nema sitno, ali nikad i toliko je odvratna.Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()
A neki dan plaćam kafu i imala sam samo sitnije, po 10, 20 KF, kaže lik ne primamo te žute, dobro, ako hoćeš ja nemam druge i odem.![]()
živa li si azurnanema te odavno--il ja ne vidim
![]()
I takvih 10 udje i radnju da rasitni svoje pare da drugom ukrupni....Nisrin wrote: ↑26/12/2019 10:28 Sta je rec' ovo kad imas novcanicu od 50 ili 100KM, kupis nesto za 3-5KM, nece da razmijene novac, da vrate kusur, nemaju i ne trudi se da nabavi, da uzme od nekog itd...uvijek problem sa novcanicama, a sta mogu kad mi izbaci bankomat tako..jedino da stojim i cekam jednu po jednu novcanicu od 10 ili 20KM, kad idem sta kupovati...a cesto ne znam hocu li ista kupiti i ako se ipak odlucim uvijek isti problem!![]()