Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni su na Octaviji bili 5 godina, fabricki ( auto je garazirano). Na Sportage ocekujem.isto toliko, a kada bih mijenjao kupio bih originalne ( oko 60 KM ) sto je za 5 godina smijesna cijena.
Btw
Sjedio sam u onom XCeed-u, dobar komad auta. Jako.kvalitetna unutrasnjost, prakticno na autu nema tvrde plastike ( kao.i na novom Ceed-u) dobar enteriejr, jos bolji eksterijer. Prostora sasvim dovoljno. Dobar, nas dobar.
golfiista wrote: ↑20/12/2019 21:14
Btw
Sjedio sam u onom XCeed-u, dobar komad auta. Jako.kvalitetna unutrasnjost, prakticno na autu nema tvrde plastike ( kao.i na novom Ceed-u) dobar enteriejr, jos bolji eksterijer. Prostora sasvim dovoljno. Dobar, nas dobar.
Ja bih za te pare ipak Isao na Sportage, da kupujem Kiju
Btw
Sportage je veci, komforniji i robusniji auto, Xceed je ljepsi, moderniji i sa kvalitetnijom unutrasnjosti, ali i na novoj platformi. U svakom slucaju da kupujem Kiu, kupio bih Sorenta ili Proceeda
Btw
Sportage je veci, komforniji i robusniji auto, Xceed je ljepsi, moderniji i sa kvalitetnijom unutrasnjosti, ali i na novoj platformi. U svakom slucaju da kupujem Kiu, kupio bih Sorenta ili Proceeda
Kažu ne znaju hoće li proceed uopšte dolaziti na naše tržište, za sada nemaju u planu
@Gray
Normalno da nece, Bosanci i Hercegovci imaju vrlo cudan ukus i arsine za dizajn i ljepotu, kao i vrlo upitnu percepciju kvalitete za svakodnevnu upotrebu, stoga me ne cudi ni takva odluka. Za sve drugo tu je Scala, Rapid, Octavia i Golf sa bezvremenskim dizajnom od prije 20 godina.
Ne mislim da je do toga, došao bi on, dolayilo je i čudnijih auta, nego su mi rekli da su popunjeni kapaciteti u fabrici i da su prioritet druga tržišta.
S mirom sjedi Nedimaga
Vudi se bas da je lik popizdio a i ja bih lickas nesto cijelu godinu i onda zbog tudje nepaznje takvo se nesto desi sreca nije puno