Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala na linku, promjenim postavke u Conversion options, medjutim i dalje kada idem rucno povlaciti novac stoji da cu za 100e dobiti 189km..
Gdje problem majku im?
Hvala na linku, promjenim postavke u Conversion options, medjutim i dalje kada idem rucno povlaciti novac stoji da cu za 100e dobiti 189km..
Gdje problem majku im?
I kod mene je isto nema ti to veze sa Conversion options kad rucno vucem ne pise mi fee 5$ nego direktno vuce KM na karticu sad koliko me oderu Boga pitaj.
Ne trudite se dzaba
Nema opcije da napravite drugacije od sad ručno povlačenje ide preko njihovog tečaja.
Znaci povuces dolare ali oni odmah konvertuju u marke i to je to nema vise onaj njihov fee $5.
Sumnjam da će popravit da automatski transfer radi jer ovako mogu lagano uzimat para svaki mjesec.
Slao im ja email u vezi toga i objasnio sve, kažu žao im je i da nisu uzeli nikakav fee i da će se potrudit da naprave automatski transfer.
niho92 wrote: ↑18/12/2019 14:29
Ne trudite se dzaba
Nema opcije da napravite drugacije od sad ručno povlačenje ide preko njihovog tečaja.
Znaci povuces dolare ali oni odmah konvertuju u marke i to je to nema vise onaj njihov fee $5.
Sumnjam da će popravit da automatski transfer radi jer ovako mogu lagano uzimat para svaki mjesec.
Slao im ja email u vezi toga i objasnio sve, kažu žao im je i da nisu uzeli nikakav fee i da će se potrudit da naprave automatski transfer.
Kod mene je zadnja dva mjeseca ova varijanta sa KM i bez 5$ fee.A kod djevojke jos uzimaju 5$ fee naravno nijednom ne radi automatski transfer mozes se zaliti Pentagonu i NASI u isto vrijeme ali ne pije vode.
vjesticanametli wrote: ↑18/12/2019 18:37
Meni su vratili fee i ev cekam 1 da vidim hocel proc i opet cu smarat i pisat na ono zvono zvonicu im dok ne krepu
Najbolje je nazvati, nazoves i ostavis broj pa oni nazovu tebe, inace prilicno kosta, u Louxemburgu su. Dugo sam imao problem sa automatic withdrawal, duze od godinu dana, i nikada nije rijesen. Sada imam racun u americkoj banci i tamo ide bez problema, problem je sa povlacenjem na karticu.
Pozdrav svima, kakva su iskustva sa povratom sredstava placenih preko paypal-a. Koliko se ceka na povrat? Moj konkretan primjer je sljedeci:
- Registrovao sam probni period na jednoj platfromi koja je po njegovom isteku produzila pretplatu na 1 god automatski
- Posto sam na probni period bio prijavljen preko paypal-a kao sredstva placanja, paypal je skinuo taj iznos sa kartice i vratio njima.
- Podnio sam zahtijev za povrat i on je odobren, na paypalu u transakcijama vidim povrat balance je 0 (nema tih sredstava koja su vracena) a jos uvijek se nisu vratila na kraticu koja je povezana sa paypal nalogom.
Koliko je potrebno cekati da se novac vrati na karticu.
tri_poloski wrote: ↑20/12/2019 15:48
Da li mogu primiti novac na paypal account ako je on povezan sa MasterCard debitnom karticom?
Nisam siguran, mislim da ne. Čak i ako ga mogneš primiti nećeš ništa moći sa njim, prebaciti ga, potrošiti ga, moći ćeš ga samo vratiti(refundirati) pošiljaocu i to je to dok nebi dodao i verifikovao VISA karticu i onda bi sa njom mogao povući taj novac na račun i raspolagati s njim.
U vezi ukidanja automatskog prenosa... može im se
Više im se isplati da oderu po kursu, nego fixni fee.
Tako nekako funkcioniše i njihov servis za prenos novca Xoom, tamo je bolji kurs što je veći iznos...
zlo zlo wrote: ↑23/12/2019 10:39
ekipa može mali savjet.. koja banka uzima najmanje za vođenje računa i kartice(koja može na paypal?)
kontam zatvorit dugogodišnji paypal s karticama koje koristimo ovako i otvorit samo jedan račun za paypal bez minusa samo s iznosima koje ću trebati.
Razlog- hakiran mi je paypal, desile se neke neovlaštene transakcije, kako nemam blage, poprilično smo oprezni.
Sad sam u procesu vračanja novca koji mi ukraden, poništene transakcije i tako to.
i jedan savjet svima obavezno stavite da za svaki login na paypal vam treba potvrda koda s moba.
Druze ako si otvarao mailove gdje ti je pisalo da imas neovlastenu transakciju i da upises podatke da to ponistis tek onda ti je hakovan account.To salju preveranti da bi te izradili ja takve mailove samo brisem.MIslim da je korisnikova neozbiljnost uopste drzati novac na kartici koja ima bilo kakve veze sa paypalom.Tu se samo uplati onoliko koliko se planira potrositi.Za drzanje ozbiljnog novca,plata i slicno se otvori poseban racun bez da je povezan sa bilo cim.
nisam otvarala nikakve mejlove niti bi ikad upisivala neke podatke, pažljiva sam oko toga. Sve radim samo na službenim stranicama.
Ono što mislim da mi je zajeb bio muž je pomoću raznih proksy servera pomagao glasat za sina od kolege za neku glupost, znači niti mejl, niti nikakva podatke, niti preko lažnih stranica nešto upisivali, ništa to. Dugo kupujem online, samo provjerene stranice i picajzla sam oko sigurnosti.
Obični proksi serveri bez diranja mejla ili paypala a opet se dočepali ga nekako.
Zato i pitam gdje mi je najbolje napravit novi tekući da napravim i novi paypal gdje mi ništa neće moći dirnut
zlo zlo wrote: ↑23/12/2019 13:47
nisam otvarala nikakve mejlove niti bi ikad upisivala neke podatke, pažljiva sam oko toga. Sve radim samo na službenim stranicama.
Ono što mislim da mi je zajeb bio muž je pomoću raznih proksy servera pomagao glasat za sina od kolege za neku glupost, znači niti mejl, niti nikakva podatke, niti preko lažnih stranica nešto upisivali, ništa to. Dugo kupujem online, samo provjerene stranice i picajzla sam oko sigurnosti.
Obični proksi serveri bez diranja mejla ili paypala a opet se dočepali ga nekako.
Zato i pitam gdje mi je najbolje napravit novi tekući da napravim i novi paypal gdje mi ništa neće moći dirnut
U Rajfajzenu je odrzavanje racuna svaki mjesec 2KM, kad ti istekne Visa kartica novu da ti zamjene placas 10KM, i imas godisnje placanje za Visu 8-10KM.Mislim da je i u ostalim bankama to sve isto.
U Rajfajzenu je odrzavanje racuna svaki mjesec 2KM, kad ti istekne Visa kartica novu da ti zamjene placas 10KM, i imas godisnje placanje za Visu 8-10KM.Mislim da je i u ostalim bankama to sve isto.
Vracen mi je novac Sad ću i kartice promjenit.
a u vezi ovog računa za paypal... sad baš pogledala ovo u Rajfajzenu online.. vidim tekući 2km mjesečno, debitna 8km godišnje...ovaj dio me zbunjuje...
moram li uzeti još i paket tj. još 4km mjesečno ili može bez toga.
Vracen mi je novac Sad ću i kartice promjenit.
a u vezi ovog računa za paypal... sad baš pogledala ovo u Rajfajzenu online.. vidim tekući 2km mjesečno, debitna 8km godišnje...ovaj dio me zbunjuje...
moram li uzeti još i paket tj. još 4km mjesečno ili može bez toga.
Ja placam 2KM + 8KM.Sad ne znam kako je ali 2015 nisam morao uzimati nikakve pakete.
Ama idi u intesu i zavrsi sve....ja pobjegla iz rbb u intesu i zadovoljna sam....jos sve na mail zavrsavama a rbb vazda srao i neke ucjene zivkanja paketi...fuuuj