Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je tragedija sto se tice novinara Klkix portala i mislim da su daleko od pismenosti intiligencije......nikad co za ovaj Aduktor kurcevi...valjda postoji i neka domaca rijec za to ali garantujem da ni onaj koje pisao ili prekopirao ovaj clanak nezna o cemu se radi jeboga caca i aduktor
Naime, prošle je subote njegov Vidi MOL u 11. kolu mađarskog prvenstva odigrao 3:3 u gostima kod Zalagešeđija, a Hodžić je prekršaj za žuti napravio čim je lopta krenula s centra, nakon tri sekunde, opalivši bez očitog razloga suparničkog igrača sleđa po nozi.
Znači, grad se zove Zalaegerszeg, a klub iz tog grada Zalaegerszegi...
To se čita Zalaegersegi, ili ako zvuči komplikovano evo da rastavim na manje riječi: Zala - eger - segi...
spreca wrote:Ovo je tragedija sto se tice novinara Klkix portala i mislim da su daleko od pismenosti intiligencije......nikad co za ovaj Aduktor kurcevi...valjda postoji i neka domaca rijec za to ali garantujem da ni onaj koje pisao ili prekopirao ovaj clanak nezna o cemu se radi jeboga caca i aduktor
Sve vrijeme u clanku debil oslovljavala Riyada sa Mahrez, dakle po prezimenu... "Kasnije je i Mahrez saznao za flert", k'o da mu nije zena, pa se ono drugacije preziva. Kakvi idioti obitavaju na ovoj planeti tito te jebo...
ne berem to ibrecenje na sportsport kao da su bili prijeratno oslobodjenje pa se sad odjednom, kao, skrhali. mislim, nepismeno smece bili od prve minute, bukvalno se cijeli portal moze na ovu temu preseliti i tako vec godinama, sta je tu za prenemaganje.
omar little wrote: ↑18/11/2019 14:33
ne berem to ibrecenje na sportsport kao da su bili prijeratno oslobodjenje pa se sad odjednom, kao, skrhali. mislim, nepismeno smece bili od prve minute, bukvalno se cijeli portal moze na ovu temu preseliti i tako vec godinama, sta je tu za prenemaganje.
https://www.klix.ba/lifestyle/postoji-n ... /191119014
Životni vijek psa varira između šest i sedam godina za veće pasmine do 18 godina za manje pse, ali uprkos razlici životnog vijeka imaju različitu fiziološku putanju. Nova formula uzima u obzir godine psa koje se množe sa 16 i dodaje 31. Prema ovoj formuli pas star 18 godina imao bi 77 ljudskih godina, dvogodišnji pas 42 ljudske godine.
18x16=288 +31=77 ali zato pas koji ima 2 godine star je 42 godine ....Tito ustani nek legnu ovi nadri novinari,ali zato dobijes trajni ban na portalu za rijec uztasaili cetnik ili uvrijedis nekog politicara
Naš sagovornik Zubić ponovo ističe kako ovo ne treba gledati kao poraz, već kao zvijezdu vodilju u kojem smjeru trebamo ići i koje greške ne smijemo ponavljati. Dakle, ponavlja profesor, ovo nije numerička kazna već prilika da unaprijedimo ono što radimo i samim time budemo kompaktibilni sa onim što se radi u Evropi.
Tekst sa klixa o poražavajućih rezultatima PISA testiranja. Kako prikladno
Laertes wrote: ↑03/12/2019 23:24
Naš sagovornik Zubić ponovo ističe kako ovo ne treba gledati kao poraz, već kao zvijezdu vodilju u kojem smjeru trebamo ići i koje greške ne smijemo ponavljati. Dakle, ponavlja profesor, ovo nije numerička kazna već prilika da unaprijedimo ono što radimo i samim time budemo kompaktibilni sa onim što se radi u Evropi.
Tekst sa klixa o poražavajućih rezultatima PISA testiranja. Kako prikladno
Matzan wrote: ↑04/12/2019 00:44
Mislim da ovo nije nepismenost, ali ne znam gdje bih tačno stavio ovu bljuvotinu.
Odavno je jasno da su pali qrtzu za uši, a ovo je baš dno.
Joj, da se ovo desilo bilo kojem mediju koji nije pod skutama SDA sad bi patrijote za ovo tražile skidanje glava, otkaze i slično
Opet novinarska chobanija se provaljuje....kazu da je auto vrijedno 288000 'iljada Dolara,od kuda im ta cjena? ako je auto 1995 godine a kupio ga je prosle godine , vlasnik kaze da ga je platio 16800S