Iz MOJE SDA nece otici sigurno i sto se mene tice dabogda se sutra raspali!
Demokratska fronta Željko Komšić
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#40576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#40577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
baxus
#40578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haha ovaj hrakno38 inače pola života proveo svadjajuci se sa infantilima ma temama željo-sarajevo. Frajer je iskusan internet ratnik, a u sve se razumije
Ako se sad ovdje navadi, najebali smo.
-
hAZNADAR
#40579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gorazde radi, Sarajevo se gradi,..agnostic_front wrote: ↑22/12/2019 12:42![]()
![]()
Sere se po Republici Sarajevo, ali kad se pomazu druge regije i kantoni, jer nikog nije briga za narod tamo, onda je problem, jer ne damo svoju lovu![]()
https://www.klix.ba/biznis/privreda/gor ... /191222017
-
hAZNADAR
#40580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mali doprinis pljuvanju - ovaj put iz Beograda
Aleksandar Vulin nazvao je Željka Komšića"bošnjačkim predstavnik u Predsjedništvu BiH" koji nije imao priliku da nauči "drevnu srpsku mudrost".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vulin-n ... /191222085
Aleksandar Vulin nazvao je Željka Komšića"bošnjačkim predstavnik u Predsjedništvu BiH" koji nije imao priliku da nauči "drevnu srpsku mudrost".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vulin-n ... /191222085
- bunk
#40581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Drevna vestina laganja sebe,drugih...
- shbc
#40583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da u pocetku nesto razjasnimo kako ne bi bilo daljnje zabune kao sto je bilo u pocetku. Ja vas koji ste otisli (cak i one vojne sposobne koji su otisli za vrijeme rata) ne osudjujem. Naprotiv, divim vam se na hrabrosti i slidam vam kapu jer znam da nije lako napustiti zemlju u kojoj ste se rodili, odrasli, prijatelje, porodicu i dom u kojem ste dugo zivjeli. Tesko se preseliti iz jednog naselja u drugo, kamoli u drugu drzavu. Takodjer, ja vama ne sporim ni vase zakonsko pravo da glasate. Da li se ja slazem sa njim ili ne, to je druga prica, ali zakon je zakon. Ne sporim vam ni pasos ni licnu kartu.Point. wrote: ↑22/12/2019 11:19Mislim da ti poređenje nije baš na mjestu. Pa BiH je država u kojoj sam rođen, mjesto gdje imam imovinu i veliki krug što bliže i šire familije što prijatelja, mjesto gdje često boravim, čiju ličnu kartu imam i pravo glasa. Zašto sad to porediti sa nekom Austrijom, Njemačkom sa kojom nemam ama baš nikakve veze.shbc wrote: ↑22/12/2019 10:02Zato sto ne mozes imati citavu sliku preko sredstava informisanja i razgovora sa prijateljima i familijom. Nesto moras i svojim ocima vidjeti. Da su familija i sredstva informisanja dovoljna (o pristrasnosti i namjernom stvaranju lazne slike necu ni da pricam) ti ne bi postavio pitanje koje si postavio. Znao bi za bar 10% stvari koje smo ti nabrojali i ne bi bilo potrebe da pitas.Point. wrote: ↑22/12/2019 09:42
Možda nisam bio dovoljno jasan, nisam bukvalno na tebe mislio ali ima podosta znalaca.
Druga stvar, zašto misliš da mi u dijaspori nemamo baš nikakvog pojma šta se dešava dole, pa nije BiH na Mjesecu odakle dolaze šture ili nikakve vijesti pa da niko ne zna šta se dešava? Putem sredstva informisanja, društvenim mrežama, tv kanalima, štampom, čestim dolascima i razgovorima sa familijom, prijateljima i poznanicima se može stvoriti neka osnovna slika, ne naravno kao neko ko živi dole al opet se može stvoriti kolika tolika slika. Ili?
Mogu i ja imati koliku toliku sliku o Hrvatskoj, Srbiji, Svedskoj, Italiji, Njemackoj.... Ali nikad mi ne bi palo na pamet da nastupam prema njima na ovaj nacin kako ti nastupas na ovom forumu. Zato sto sam svjestan da ne zivim u tim drzavama, mene ne dotice njihova politicka situacija, nemam znanje koliko oni imaju i ne znam sta je bolje za njih.
Ako je ova priča zapravo sarajevska stvar, dakle radi se o vladi KS i građanima u tom kantonu, zašto se ista priča ne priča i nekome iz Bihaćkog, Zeničkog ili šta ja znam, Neretvanskog kantona da ne komentarišu, jer ne osjete rad dotične kantonalne Vlade i ne žive u tom kantonu?
Ne može se shvatiti cijela slika, ali djelimična ili okvir svakako da.
Ono o cemu ja ovdje pricam je vase moralno pravo da glasate i mijesate se u unutrasnja pitanja Bosne i Hercegovine. Imate ovdje imovinu, ok. Imacete je svakako. Niko vam je ne moze oduzeti. Imate porodicu, ok. Imacete i to svakako, to ce vam jos teze oduzeti. Medjutim, vi ste otisli. Jer vam je bilo muka od politicke situacije, atmosfere, imali ste finansijskih problema, niste mogli naci zaposlenje. Nebitno. Otisli ste. Prelaskom preko granice ste se odvojili od svakodnevnice koju imamo mi koji smo ostali i zaista smatram da nije uredu da nam vi svojim glasom odlucujete o sudbini, a ni pricate sta je za nas bolje. Koliko god mislite da ste informisani.
p.s. Da. Biscanin, Zenicanin, Mostarac ili Tuzlak nemaju moralno pravo da se mijesaju u politiku Kantona Sarajevo. Bas kao sto ni mi nemamo pravo u njihovu.
- agnostic_front
#40584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I sta si sad dokazao ovim clankom tacno?hAZNADAR wrote: ↑22/12/2019 16:49Gorazde radi, Sarajevo se gradi,..agnostic_front wrote: ↑22/12/2019 12:42![]()
![]()
Sere se po Republici Sarajevo, ali kad se pomazu druge regije i kantoni, jer nikog nije briga za narod tamo, onda je problem, jer ne damo svoju lovu![]()
https://www.klix.ba/biznis/privreda/gor ... /191222017
- Styling
#40585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljku bi najbolje bilo da malo smanji dozivljaj i kloni se medija. On je ipak clan Predsjednistva i trebao bi bar malo sacuvati dostojanstvo i integritet tog ureda.
Provociranjem Serba sa Kosovom samo zakuhava i namjerno dize tenzije u drzavi.
Provociranjem Serba sa Kosovom samo zakuhava i namjerno dize tenzije u drzavi.
-
LLEH
#40586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
MALIGANI SE OTELI KONTROLI
- Toffee karamela
#40587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Oho sacekalo se da prodje najgori udar kritika i pljuvacine,razisle se alkoholne pare i Zeljkec po starom tj.onom sto mu (misli on) najbolje polazi za rukom,izbacaj u visoku politiku i svadja s prekodrinskim Serbima. Sad on,zena mu,savjetnici i ljubimac Sparky cekaju komentare mase i hoce li se haustorska gerijatrija po Alpasinom uhvatiti na patriotski ljepak 
-
putokaz1
#40588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel Izbriso Stranku 
- moon_walker_90
#40589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ova stranka je nulirana. A i ZK je sreca samo sto mu je Čović suparnik
-
Sociolog
#40590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da ce Danijela Kristic biti ona "vedeta" da glasamo za nju...Komsic je potrosen ..mlada racuna se na nju od 2022/2030
-
Škobo Habu
#40591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da rezimiramo - sve što Bakir ne smije javno reči - tu je Željko.
- drug_profi
- Ja_Ja
#40593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo tako, sada ce krenuti salva izjava u sluzbi spina i skretanja paznje na sranje koje je napravio. Samo sto ovaj put ce i to puno teze ici.
- Styling
- Styling
#40595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neki Lik (@nekil1k) objavio/la je Tweet:
Move the fuck away #FGR, in comes #FSGR - fensi stara gradska raja!!!
https://t.co/laOn7TFhwI
On vise ni recenicu ne zne sastaviti kako bog zapovijeda.
Move the fuck away #FGR, in comes #FSGR - fensi stara gradska raja!!!
https://t.co/laOn7TFhwI
On vise ni recenicu ne zne sastaviti kako bog zapovijeda.
- apsidejzi
#40596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KOnakovic je bio u svim tim prijasnjim vladama tako da je pitanje irelevantno.Lopov-eliminator wrote: ↑22/12/2019 12:10Zanimljivo, pitanje br.3 preskoceno. Valjda zato sto su stvari vrlo jasne kad se stave na papir, a ne idu Zeljkovoj prici u prilog.apsidejzi wrote: ↑21/12/2019 17:571) Vlada KS vjerovatno nije morala biti oborena zbog ANP-a. Ona je oborena zbog promjene u politici i blanko odobravanja diktatoru u usponu: Konakovicu.Lopov-eliminator wrote: ↑21/12/2019 14:30 Napisah sinoc/danas jedan duzi post, niko od botova se nije smio ni javiti.
Idemo opet s istim pitanjima za fanove DF-a i Zeljka:
1. Zasto ova Vlada KS mora biti oborena da bi nesto proslo na visem nivou sto uopste nije u ingerenciji kantona?
2. Zar se za sve ovo o cemu prica Komsic ne moze boriti na visim nivoima bez rusenja aktuelne Vlade KS?
Dodatak, pitanje br. 3: Koja je, od svih vlada KS koje je predvodila SDA od rata pa do danas, radila bolje od aktuelne vlade KS i zasto?
2) Moze.
1. Zbog kakve promjene, promjene na bolje? Odobravanja Konakovicu? Malo je ppgresna logika diktature, s obzirom na to da umjesto Konakovica i ostalih protiv kojih Zeljko ne moze nista reci dovodi one koji su vec godinama diktatori i najgori kriminalci i koji su krivi za ovo stanje, i to ih dovodi kao partnere koji imaju preko pola ruku u toj koaliciji? Sto se tice rezultata Vlade u prvoj godini prepunoj opstrukcija, forumas @prpa.ba postavio je sta je nova Vlada u kojoj ucestvuju i ministri iz Konakoviceve stranke uradila, sta su to uradili dugogodisnji kriminalci koje Zeljko sada vraca na vlast?
2. Uredu, posto moze, da li to znaci da je Zeljkova prica o obaranju Vlade KS zbog drzave jedna velika suplja?
1) Mario nije bio ranije tu koliko se ja sjecam a Zeljko je obecao da ako Mario krene istim stopama izace i iz ove vlade.
2) Ne sjecam se da je Zeljko rekao da rusi vladu KS zbog drzave. Mislim da je vise puta ponovio da je to zbog Konakovica.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sad je zbog Mustafe Busuladzica.
- apsidejzi
#40598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na koji je nacin provocirao srbe? (Ne moras mi slati link procitao sam vijest. Interesuje me koji dio te vijesti je provociranje srba i sta je trebao uraditi po tvom misljenju na pitanje o nezavisnosti Kosova?)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ponasat se u skladu sa vanjskom politikom drzave ciji je formalno pravni sef.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#40600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
netko ga pita sta misli o kosovu, on kaze ono sto velika vecina diplomatskog svijeta misli i odmah potpiruje vatru, izaziva sukobe i sto vec ne...
trebaju pitati niksica i kojovica sto misle po pitanju kosova... mislim da bi odgovor bio isti, ali komsic je na odstrijelu, pa ce mu se svaka rijec 10 puta analizirati.
trebaju pitati niksica i kojovica sto misle po pitanju kosova... mislim da bi odgovor bio isti, ali komsic je na odstrijelu, pa ce mu se svaka rijec 10 puta analizirati.
Last edited by malakh on 22/12/2019 21:47, edited 1 time in total.