Ne možeš glasati bez državljanstva sve i ako si prijavljen.
Mali je to postotak dijaspore koja glasa i neće to prevagnuti,
to su samo priče onih s bujnom maštom.
A kad se glasa za Sabor onda dijaspora ima zasebnu izbornu jedinicu i tri člana Sabora.
Ne možeš glasati bez državljanstva sve i ako si prijavljen.
Mislio samna one koji imaju HR putovnicu i plus da moraju biti za stalno prijavljeni u HR tp bi bilo realno....Za prosle izbore je bilo da su glasali i u Hr i u BiHLincoln-Burrows wrote: ↑22/12/2019 16:19Ne možeš glasati bez državljanstva sve i ako si prijavljen.
A kad se glasa za Sabor onda dijaspora ima zasebnu izbornu jedinicu i tri člana Sabora.
sherbett wrote: ↑22/12/2019 17:15Ja mislim da ne mozes ni imati drzavljanstvo ako nemas adresu u RH.Lincoln-Burrows wrote: ↑22/12/2019 16:19Ne možeš glasati bez državljanstva sve i ako si prijavljen.
Barem tako ova ercegovacka mladez.. prijave se kod tate od tetkinoga muza strica babe, primaju stipendiju, glasaju i tamo i vamo ( znam jer kad se zreba glasat u BiH salju se osobne bez osobe) itd
I naravno da bi rafi takve bagre ukinula glasanje svakome tko ne placa porez u RH!
I nema pravo glasa i tamo i vamo
Ja sam ovdje rodjena i zivim i skup mi je zivot tu za svakakva toleriranja
Svi koji imaju hrvatsko državljanstvo mogu glasati na izborima samo oni bez prebivališta glasaju za 3 kandidata dijaspore.
Ok, shvatila si, za predsjedničke izbore bi ukinuo i ja pravo glasa dijaspori

Znam znam..snimio sam tesherbett wrote: ↑22/12/2019 18:39Nas Hrvate su ucili u skoli iz prirode i drustva da ima oblik ptice u letutvojkomsija wrote: ↑22/12/2019 18:36 Jel i Hrvati kad gledaju kartu Hr vide zmaja? Ja i kad se trudim da ga ne vidim, jednostavno je preočito![]()
Eee Bobi otaj rad
Evo meni u Zg olovka duza pa sam glasala za korupciju svima!![]()

Da ,u Hercegovini bi bio heftu dan zalosti
Uklonili su video
Dijaspora je jace Skoru podrzala nego Kolindu.. Njemacka, Australija, Kanada, Austrija, Svicarskatvojkomsija wrote: ↑22/12/2019 18:52 [quote=Bobi post_id=16127419 time=<a href="tel:1577036268">1577036268</a> user_id=1261]
![]()
As I said..