Kolinda Grabar-Kitarović
- karanana
#1826 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
koga god da izaberu, pomoci nam ne moze. cak i da bude izabran "prijatelj", a ne znam ni ko bi to bio, milanovic (haha). karabaticka....pomoci nam ne mogu. a "neprijatelji" tipa kitarevicke ili skore mogu odmoci. kad kazem "nam" govorim bosni i hercegovini.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1827 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Mesic i Kosorka su za ove budale dodju kao Obama i Merkel. A nije davno bila 2005...
- karanana
#1828 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
pa eto, bio je meske 8 godina. covjek za pozeliti i za na ranu stavit. pa onda i josipovic.
i sta? nista. fine rijeci i to je to.
12 godina finog odnosa nemaju odjeka koliko jedna supljeglava kolindina izjava.
i sta? nista. fine rijeci i to je to.
12 godina finog odnosa nemaju odjeka koliko jedna supljeglava kolindina izjava.
- Maraschino
#1829 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
U ovome se slazem sa tobom.Hafis wrote: ↑09/12/2019 20:36
p.s.
Inače su mi obojica za lumpovanja, još po ''širokobriješkim kafanama i restoranima''...pogotovo Josipović, ubio se za lumpovanja.
Hajd' da si rekao svirali klavir ili negdje bili na kakvoj misi, ali lumpovali![]()
E bože moj, da mi je malo tu vašu glavu na koji dan, pa odmoriti k'o čovjek.
Bas bi volio vidjeti kafanu u kojoj Josipovic kiti muziku.
...po meni jedan fini gospodin sa kojim se mogla graditi buducnost.
- MaksprotivMarksa
#1830 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pravit cemo Kolindu od blaata ako Skoro ne daj Boze uzme mandat, tek onda ide Plenkovic iz HDZ-a, desnica se homegenizuje, HNS i SDP idu u opoziciju, a Plenkovic ne stoji sjakno u stranci i moguca je odmazda clanstva i masovno glasanje za Skoru, a onda ide total reustaziacina Hrvatske, Plenkovic je koliko toliko stvari drzao pod kontrolom.
- karanana
#1831 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
ama, ja vazda kazem: bolje imati ovorenog ustasu i cetnika koji ce fino reci sta hoce, nego ono fino-bajno i hinjski tipa kolindice kraljice balkana nase i onda ti ga svako malo shukne. slicno je to bilo i sa tadicem na istoku, fin chiko, normalan, a onda ti ga spusi ko malo ko.
daj mi bola ustashu pravog skoru, daj onog debelo bure djapica pa da znamo na cemu smo. isto i na istoku sa ovim smradovima sada. daj mi seselja pa da znamo sta i kako.
dosta mi je bola i ovih hinja. treba molit boga pa da dobiju ustashu pravog pa da mozda i svijet vidi bolje. mada boli svijeta neka stvar.
sve to receno, sumnjam da ce izabrat skoru, a bureta jos manje. paragu finog naseg brata ovo bure skloni.
daj mi bola ustashu pravog skoru, daj onog debelo bure djapica pa da znamo na cemu smo. isto i na istoku sa ovim smradovima sada. daj mi seselja pa da znamo sta i kako.
dosta mi je bola i ovih hinja. treba molit boga pa da dobiju ustashu pravog pa da mozda i svijet vidi bolje. mada boli svijeta neka stvar.
sve to receno, sumnjam da ce izabrat skoru, a bureta jos manje. paragu finog naseg brata ovo bure skloni.
-
°u°
#1832 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Još kad bi ti znao u kakvim se situacijama i prilikama koriste razni pojmovi, i zašto.Hafis wrote: ↑09/12/2019 20:36Dobro jutro moj bekrijo. A što si mi poranio. Hej, Marijo hej, Marijo hej, Marijo hej. Lumpuj, dragi do zore.°u° wrote: ↑09/12/2019 20:11Josipović je s Čovićem lumpovao po kafanama i restoranima u predizbornoj. Milanović je nakon protesta u Mostaru obišao prvo kancelarije HDZa... Svi oni se uvlače desnici na raznorazne načineswanfilter wrote: ↑09/12/2019 19:59 Ja sam za Milanovica iz samo jednog razloga. Covic i HDZ gube zaleđinu kakvu nisu imali od Tuđmana, a to se se Kolindom desilo. E, zamislite jos 4 godine ...
Mada, osim ovih poznatih kandidata, ostale ne poznajem i ne znam moze li neko iznenaditi ...![]()
Da mi izvedemo zaključak i prestanemo nepotrebno gubiti vrijeme, kada postoji lokalno, tzv. ''patrijotsko'' pravilo koje glasi: sve što se predstavlja Hrvatom a ne zove Željko Komšić, ili je ujo ili fašist.
p.s.
Inače su mi obojica za lumpovanja, još po ''širokobriješkim kafanama i restoranima''...pogotovo Josipović, ubio se za lumpovanja.
Hajd' da si rekao svirali klavir ili negdje bili na kakvoj misi, ali lumpovali![]()
E bože moj, da mi je malo tu vašu glavu na koji dan, pa odmoriti k'o čovjek.
Jbt i onda se ljudi zgražaju zbog rezultata na PISA testovima, odnosno zbog funkcionalne nepismenosti kod nas.
Rado bih ti odgovorio ali ne vrijedi jer svakako nećeš razumjeti
Čuj Čović i klavir
-
°u°
#1833 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Nema pjevač šanse. Isključivo s ekstremnom desnicom ide. I Plavuša se kako se izbori bliže sve više uvlači njima. U drugom krugu će svi Škorini za nju gladati.MaksprotivMarksa wrote: ↑09/12/2019 23:42 Pravit cemo Kolindu od blaata ako Skoro ne daj Boze uzme mandat, tek onda ide Plenkovic iz HDZ-a, desnica se homegenizuje, HNS i SDP idu u opoziciju, a Plenkovic ne stoji sjakno u stranci i moguca je odmazda clanstva i masovno glasanje za Skoru, a onda ide total reustaziacina Hrvatske, Plenkovic je koliko toliko stvari drzao pod kontrolom.
I Milanović se pokušava uvući u pakšu makar onoj umjerenoj desnici kojekakvim idiotskim izjavama. Bila je na HRTu emisija o njihovim premijerima gdje su mu prikazali rođake iz sela odakle potiče gdje se čude njegovim lupetanjima.
Ko god bude ništa bitno se neće promijeniti.
- MaksprotivMarksa
#1834 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pronijenit ce se itekako ako Plenkovic ode sa cela HDZ-a, HDZ Hrvatske je danas stranka deesnog centra koja vise gravitira ka centru pod Plenkovicem, a do sada su bila ekstremna desnica u oblandi pucke stranke, narocito za vrijeme Tudjmama i Karamarka.°u° wrote: ↑10/12/2019 10:08Nema pjevač šanse. Isključivo s ekstremnom desnicom ide. I Plavuša se kako se izbori bliže sve više uvlači njima. U drugom krugu će svi Škorini za nju gladati.MaksprotivMarksa wrote: ↑09/12/2019 23:42 Pravit cemo Kolindu od blaata ako Skoro ne daj Boze uzme mandat, tek onda ide Plenkovic iz HDZ-a, desnica se homegenizuje, HNS i SDP idu u opoziciju, a Plenkovic ne stoji sjakno u stranci i moguca je odmazda clanstva i masovno glasanje za Skoru, a onda ide total reustaziacina Hrvatske, Plenkovic je koliko toliko stvari drzao pod kontrolom.
I Milanović se pokušava uvući u pakšu makar onoj umjerenoj desnici kojekakvim idiotskim izjavama. Bila je na HRTu emisija o njihovim premijerima gdje su mu prikazali rođake iz sela odakle potiče gdje se čude njegovim lupetanjima.
Ko god bude ništa bitno se neće promijeniti.
-
Nadzorna_ploca
#1835 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Miroslav Skoro i njegova uloga u Vecernjoj skoli
Daleko dogurao mora mu se priznati..
Daleko dogurao mora mu se priznati..
- Kolinda
#1836 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Mesić nakon što je postao antifašista ili prije toga a Kosorka nekon ili prije nego je postala poguzna muha sarajevskih medija?_BataZiv_0809 wrote: ↑09/12/2019 20:57 Mesic i Kosorka su za ove budale dodju kao Obama i Merkel. A nije davno bila 2005...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1837 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
2005 citaj, nisu ovo deklaracije na jogurtu pa da imas problem.
- Kolinda
#1838 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Aha, znači svijet se računa od 2005. Nisam to znao, eto Stipe antifašista i Jadranka poguzna muha su kako ono ti reče Merkel i Obama ali tek od 2005.do tada su pretpostavljam bili fašisti ili ustaše..._BataZiv_0809 wrote: ↑10/12/2019 11:27 2005 citaj, nisu ovo deklaracije na jogurtu pa da imas problem.
- Point.
#1839 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Od kad vi legitimni u zapadnoj Hercegovini računate vrijeme, kako je Čović postao najveći među Hrvatima ili računate i vrijeme kada je bio Jugosloven i potpisivao se ćirilicom?Kolinda wrote: ↑10/12/2019 12:12Aha, znači svijet se računa od 2005. Nisam to znao, eto Stipe antifašista i Jadranka poguzna muha su kako ono ti reče Merkel i Obama ali tek od 2005.do tada su pretpostavljam bili fašisti ili ustaše..._BataZiv_0809 wrote: ↑10/12/2019 11:27 2005 citaj, nisu ovo deklaracije na jogurtu pa da imas problem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1840 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Slabo pretpostavljas, mora da si bio iza Zeljezne zavjese na studiju u Americi.
-
Seyfo
#1841 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa ako bi nam kriterij bio koji kandidat na predstojećim izborima u HR bio najbolji za nas u BiH, Ava Karabatić ima slogan "sve ću vas zadovoljiti".
Ioanako je razlika između nje i Kitarovićke samo što je Ava mlađa,ostalo sve isto !
Tako da...
H a z i m e e e e e e e .... i m a m o B i n g o !
Ioanako je razlika između nje i Kitarovićke samo što je Ava mlađa,ostalo sve isto !
Tako da...
H a z i m e e e e e e e .... i m a m o B i n g o !
- Kolinda
#1842 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Komentar ti je kao i cjelokupni opus totalni promašaj, kakav Čović kakvi li bakrači.Point. wrote: ↑10/12/2019 12:27Od kad vi legitimni u zapadnoj Hercegovini računate vrijeme, kako je Čović postao najveći među Hrvatima ili računate i vrijeme kada je bio Jugosloven i potpisivao se ćirilicom?Kolinda wrote: ↑10/12/2019 12:12Aha, znači svijet se računa od 2005. Nisam to znao, eto Stipe antifašista i Jadranka poguzna muha su kako ono ti reče Merkel i Obama ali tek od 2005.do tada su pretpostavljam bili fašisti ili ustaše..._BataZiv_0809 wrote: ↑10/12/2019 11:27 2005 citaj, nisu ovo deklaracije na jogurtu pa da imas problem.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1843 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Kao i opus pjevaca iz 1999 koji je bio zabranjen u SFRJ
-
Haman2
#1844 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Preostro i prevazilazi svaku mjeru. Ipak treba birati rijeci
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/136 ... nanju.htmlDRAGO PILSEL DEMOLIRAO HRVATSKU PREDSJEDNICU: „Gadura opet laže. Kolinda Grabar-Kitarović kaže da je žestoko radila na priznanju…“
Hrvatski novinar i publicist Drago Pilsel često na društvenim mrežama komentira društveno-političke prilike u Hrvatskoj i regiji
Izvor: Twitter
Tako je Pilsel komentirao najnoviji skandal vezan za predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović.
„Gadura opet laže. Kolinda Grabar-Kitarović kaže da je žestoko radila na priznanju Hrvatske u Ministarstvu vanskih poslova. Ali, avaj, tamo je došla 1993. godine, a Republika Hrvatska je priznata, znaju to čak i Hrvati u Punta Arenasu, početkom 1992. godine.
K tome, njena kolona izaziva nesreće i ona bježi“, poručio je Pilsel, a prenosi „Slobodna Bosna“.
(SB)
- Kolinda
#1845 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Točno na nivou SB i Drage Plsela, jadno tužno i žalosno...
-
neko_sa_strane
#1846 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Da sam državljanin Hrvatske moj glas bi otišao za promjenu nekom novom licu, najvjerovatnije Daliji Orešković.
-
Haman2
#1847 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Napomena: Cijeli tekst ako kliknete na link: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/136 ... agati.htmlZAGREBAČKI "INDEX" DEMOLIRAO PREDSJEDNICU, SVE SU JOJ NABROJALI: Kolinda se 2014. predstavljala kao djevojka sa sela koja neće lagati...
Kolindinu kampanju 2014., kad je krenula u utrku za prvi predsjednički mandat, obilježile su razne zanimljive izjave i brojna obećanja koja je dala. Mi smo se prisjetili najupečatljivijih, piše portal Index.hr
Foto: Pixsell
1. Mesareva kći, vjetar je šibao njeno lice
Tijekom kampanje 2014. biračima se predstavljala kao djevojka sa sela, mesareva kći. Hvalila se svojom biografijom u kampanji, a potom ju je objavila i na stranici predsjednik.hr u veljači 2015.
"Bila sam dijete prirode. Vješto se penjala po stablima, kopala zemunice, trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao moje lice, uvijek zarumenjeno od sunca ili vjetra. Pomalo dječački mogla sam se popeti na svako stablo, ljuljajući se nad bistrinom Rječine, puštajući se bez straha u hladnu, duboku vodu, izranjajući i hvatajući zrak u plućima i plavetnilo neba u oku. Odrastala sam u toj slobodi prostora, pjevu ptica, šumu vjetra i beskraju neba. Užasavala sam se jedino poskoka i koprive. Često sam upadala u grmlje kopriva, vidajući plikove, a i susreti s poskocima nisu bili rijetki, no na sreću uvijek su završavali dobro. Uvijek sam instinktivno znala kako se ponašati u blizini zmija”, isječak je Kolindine biografije.
- spreca
-
Haman2
#1849 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Napomena: Kliknite na link ako zelite procitati cijeli tekst: https://www.index.hr/vijesti/clanak/kom ... 40591.aspxKomunikacijski stručnjak o Kolindinom showu: Ona više nije pod kontrolom
Martina Pauček Šljivak
Screenshot: Facebook
PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović jučer je u Osijeku, na svom predizbornom skupu, održala dosad najbizarniji nastup u kojem je mahala rukama, vikala, govorila za Luku Modrića da joj je "Lukica kao sin", da je dogovorila s drugim državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura, poručila je svima da su njen program "hrvatski ljudi i u Hrvatskoj i u domovini" i tako dalje. Poseban pozdrav prenijela je i od "svog Jakova", za kojeg je rekla da doma brine o obitelji, a kamere su ga u to vrijeme snimile na utakmici.
>> Kolinda je jučer održala najčudniji govor karijere. Ovo je pet najluđih izjava
O svemu tome razgovarali smo s komunikacijskim stručnjakom Petrom Tantom i bivšom dekanicom Fakulteta političkih znanosti Smiljanom Leinert Novosel koji su nam rekli da će Kolinda do kraja izbora dati gas do daske.
-
invincible1921
#1850 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Znaci mislio sam da je glupaca, da je ustaska.zmija, da mrzi BIH....pored svega toga sad sam poprilicno siguran i da nije zdrava u glavu