Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pred samo prekidanje utrke u Gračanici, došlo je do incidenta u kojem je učestvovao Fadil Kadić, i koji je mogao imati kobne posljedice po nekoliko sudija i samog Davora Domazeta, čovjeka kome je nanešena najveća nepravda u Gračanici.
I ja sam tako jednom isto skocio u stranu. Kod tete razapete na Skenderiji. Bukvalno se bacio na trotoar kako bih izbjegao automobil koji je punom brzinom jurio prema meni. Dobro sam se razbio jer sam zavrsio na betonu.
A razlog sto sam se bacio a ne potrcao je taj sto tada nisam mogao trcati jer sam imao tesku povredu desnog koljena.
Ali isplatilo se baciti u svakom slucaju. Malo ogrebotina na laktovima i zdravom koljenu i to je sve.
E moj kame to je bilo na gratskoj prometnici a zamisli na "obezbjedjenoj trkackoj stazi" jos sa nadzorom non stop i sudije daju znak zastavicom da se stane i kreten vozi li vozi i zamal ne zgazi jednog takmicara na stazi i sudiju... i jos mu daju poene u ukupnom plasmanu e to je vec kretenluk.
Sport je da se ljudi nadmecu, ako hoces da brzo vozis idi na takmicenje i obezbjedjenu stazu i trkaj se a ne da jurcas po gradu i ganjas naseg kameta.
Zoka, a da vidis kako je tek na stakama preci ulicu. Jebeno. Covjece, ne mozes nikako preci ako nema semafora u blizini. Jedino te semafor moze izvaditi. Zamisli, krenes da predjes....dodjes do pola.....auto izleti iza ugla.....hajvan neki koji ne benda nikoga......gotov si.....
rajvosaxo wrote: ↑20/12/2019 23:43
Joj teme
Bio sam on the face of the place , ali mi evo sad bas krivina sto ne mogu vidjeti ove PG linkove.
Eh PG, kakav forum...
Sta se sve moglo saznati nauciti i problema oko auta rijesiti zahvaljujuci onom forumu...