Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JavierBosnia wrote: ↑18/12/2019 19:51
Kamere imamo, ako treba instalirati bolje i naprednije, zaduziti ljude da to prate i kontrolisu i samo kazne da se salju. Fotografija kao dokaz uz prilog i 200 KM kazne.
Druge nema
Najbolji lijek
Policija zaduzi xy liku kameru koju postave u njegovo auto..blombira se brisanje i gasenje snimanja. Svaki mjesec xy dodje u stanicu i hadze uzmu video. Na kraju godine xy dobije zestok popust na registraciju vozila.
JavierBosnia wrote: ↑18/12/2019 19:51
Kamere imamo, ako treba instalirati bolje i naprednije, zaduziti ljude da to prate i kontrolisu i samo kazne da se salju. Fotografija kao dokaz uz prilog i 200 KM kazne.
Druge nema
Najbolji lijek
Policija zaduzi xy liku kameru koju postave u njegovo auto..blombira se brisanje i gasenje snimanja. Svaki mjesec xy dodje u stanicu i hadze uzmu video. Na kraju godine xy dobije zestok popust na registraciju vozila.
100 maruna i bod je svakom kretenu puno
Moj colega sa posla se nije skidao sa telefona i obriju ga negdje prema Tuzli,jos se debil svađo.Arane plati lijepo kriv si i cao...glavna odbrana je bila: to je kaze zato jer im nisam ponudio cvaju
Zato si reko 3 puta poslo sluzbeno na servis jer si ga klepo sa svih strana pa sam ja morala da trpam registratore u sepet koji nece meda i zavrsavam posao 500km od Sarajeva
Ma nece kod nas policija kurcem da mrdne, ono postavi radar ispise 10ak kazni i kuci. Sad jos kamere nabavili jos manje ce raditi. Pa jbt kontrola autosjedalica to se u novinama najavljuje. Kad prodje akcija onda opet nikad nikog nece pogledati
drug_profi wrote: ↑18/12/2019 16:00
Pa ima papaka, ali je nesto vise ljudi koji na zmigavac reaguju stvaranjem prostora.
Nikad se on ukljucio ne bi. Ljudi bi radije glavu izgubili nego nekoga pustili da se ukljuci.
nevjerovatno. ovo mi je potpuno nejsano. tacno ga vidis u retrovizoru kako nacepi po gasu cim das zmigavac da te ne pusti da se prestrojis... jbt ja blicnem i pustim covjeka da prodje jer ne mrdam, na faci mu vidis da je ishavješten sav, konta skrivena kamera, ne smije krenut...
Pa ima papaka, ali je nesto vise ljudi koji na zmigavac reaguju stvaranjem prostora.
Nikad se on ukljucio ne bi. Ljudi bi radije glavu izgubili nego nekoga pustili da se ukljuci.
nevjerovatno. ovo mi je potpuno nejsano. tacno ga vidis u retrovizoru kako nacepi po gasu cim das zmigavac da te ne pusti da se prestrojis... jbt ja blicnem i pustim covjeka da prodje jer ne mrdam, na faci mu vidis da je ishavješten sav, konta skrivena kamera, ne smije krenut...
Meni bas ceif pustiti da se ukljuce.... majke mi. Samo bolestan um moze drugacije razmisljati. Pa i da zuris negdje, neces nista kasnije doci ako pustis nekoga...
Evo malo friskog debilizma od jutros. Nemaju dvojica imbecila vremena da cekaju, nego ce kontra trakom pa lijevo, ali qu... Upali se zeleno ovim iz kontra smjera i onda haos, tek su se neka doba digli na trotoar!
Čest je slučaj bahatih debila da misle da samo oni mogu voziti kontra trakom. Problem je ako im to jednom prođe (niko se ne pojavi iz suprotnog smjera, ne bude ni policije), onda se osile i misle da su do kraja života ovlašteni to raditi. Neće njemu niko stajati na putu.
Seyfo wrote: ↑19/12/2019 11:23
Čest je slučaj bahatih debila da misle da samo oni mogu voziti kontra trakom. Problem je ako im to jednom prođe (niko se ne pojavi iz suprotnog smjera, ne bude ni policije), onda se osile i misle da su do kraja života ovlašteni to raditi. Neće njemu niko stajati na putu.
Isto je i sa svim ostalim prekršajima to stalno potenciram... Skretanja u zabranu/jednosmjernu, preticanja preko pune linije, korištenje mobitela, vožnja bez svjetala duboko u noć,vožnja sa pokvarenim oborenim svjetlima pod dugim, pješaci preko crvenog svjetla, vozači kroz crveno svjetlo, sječenje/peglanje krivina, oduzimanje prvenstva, pijana vožnja, brza vožnja i tako dalje i tako dalje.... jednom ili dva puta prođe bez kazne i onda to postane kretenska navika koja je sve gora i gora dok se ne desi tragedija... onda kažemo da je bio fin...
Kurcobolja me najvise nervira... sinoc su me dvojca sa Panamerama iznervirala u Nedzaricima na skretanju za Dobrinju, obojca pretekli kolonu i stali prvi i kad se upalilo zeleno ne krecu, legao sam na sirenu i dzaba sebe nervirao jer njih ocigledno boli tuki za sve oko njih...
Ili jutros, udje u raskrsnicu kao na defileu da je.. guzva, svi gledaju da se provuku ono razvuklo ko hodza teraviju...
Iiiii jaooooo kako bih stajao kao pjesak ispred njih.
Srecice moje, ne bih se maknuo. A spreman da nicice padnem ko pam-om pokosen ako me samo pipne karambolka. telefon repetiran u ruci za zvanje policije, hitne, vatrogasaca, civilne zastite........
Sve zaboravim da čestitam jednom "vozaču" na prolasku na crveno na semaforu iza američke ambasade mislim prije dva dana. Valjda gospodin nije mogao čekati da se uključi zeleno, a posla preko glave, žurba je. Sekundu nakon prolaska, upalilo se zeleno za pješake.
Svaka čast majstore. Čestitke. Treba nam više takvih kao što si ti.
Logovan wrote: ↑19/12/2019 11:57
Sve zaboravim da čestitam jednom "vozaču" na prolasku na crveno na semaforu iza američke ambasade mislim prije dva dana. Valjda gospodin nije mogao čekati da se uključi zeleno, a posla preko glave, žurba je. Sekundu nakon prolaska, upalilo se zeleno za pješake.
Procitao je. Eno ode na psihijatriju zurbom. Sve kroz crvena svjetla.
Logovan wrote: ↑19/12/2019 11:57
Procitao je. Eno ode na psihijatriju zurbom. Sve kroz crvena svjetla.
A sada bih spomenuo drugog "vozača" koji je prije sat, dva iz trake sa desno (Mašinska škola), otišao pravo. Ubacio se u traku za pravo u raskrsnici i to pri većoj brzini. Morao nagaziti momački da bi uspio u svojoj pametnoj ideji.
Svaka čast majstore i tebi. Također, treba nam više ovakvih.
Ta raskrsnica se smatra testom koji svaki pravi krkan bez mozga mora imati u malom prstu. Skretanja za lijevo i desno strogo služe za nastavak pravo, preticanje kolone i ubacivanje ispred njih.
tempuser wrote: ↑19/12/2019 11:16
Evo malo friskog debilizma od jutros. Nemaju dvojica imbecila vremena da cekaju, nego ce kontra trakom pa lijevo, ali qu... Upali se zeleno ovim iz kontra smjera i onda haos, tek su se neka doba digli na trotoar!
Koliko ja vidim, to su Opel Meriva (ili Corsa) i neki auto čiju marku ne raspoznajem - uglavnom, nijedno nije falschwagen.
Laplace wrote: ↑19/12/2019 12:53
Koliko ja vidim, to su Opel Meriva (ili Corsa) i neki auto čiju marku ne raspoznajem - uglavnom, nijedno nije falschwagen.
Da se naspominjem ovdje ženske familije majmunu u sivoj Octaviji A4 sa telefonom u drečavo zelenoj maski i od maloprije u Tz. Gusla hadžo 12,5 na sat i priča na telefon. Dabogda ti mater, ženu i šćer tako polako guslali sa drečavozelenim...