Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Htjela bih vjerovati da se ovaj put ne može izvući jer je ipak u pitanju ubistvo, mada me više ništa ne bi iznenadilo.
Ali kad skontaš da je ono govedo iz Sarajeva dobio 13-14 godina nakon što je pregazio dvije cure (plus još nekolicina drugih prekršaja), onda ovaj neće dobiti ni deset. Eto, toliko ljudski život vrijedi, nikakva to kazna nije.
ma sklonila ga mamica s ulice jer je sad unutra sigurniji
siguran sam da ce imati neke olaksice za vrijeme sudjenja kad se malo strasti smire a javnost zaboravi sta je idiot uradio
bice nekih garant nekih izgubljenih dokaza,nepravilnosti u istragi ili slicnih fazona
Casual's wrote: ↑18/12/2019 18:14
Već se šuška da su odradili traljav uviđaj.
Da, to sam ja prvi napisao. Kazu da su cak auto vracali nazad...
Sve je moguce jer je na slikama auto odmah iza pjesackog, dok onaj momak kaze da ih je udario, a da nije uopste kocio. Valjda imaju i svjedoci koji imaju obraza i koji ce posvjedociti kako je bilo.
phillie wrote: ↑18/12/2019 20:53
Napisi da se i mi sokiramo.
Samo mogu reci da svakome se u porodici ovo moze desiti. Jb-na droga, razum mu uzela. Ode zivot djevojke, njegovog godista, strada ona, strada i njen momak, unesreci joj se porodica, unesreci se i njegova porodica.
A sokirao sam se jer sam saznao neke detalje vise. Tek danas povezao.
phillie wrote: ↑18/12/2019 20:53
Napisi da se i mi sokiramo.
Samo mogu reci da svakome se u porodici ovo moze desiti. Jb-na droga, razum mu uzela. Ode zivot djevojke, njegovog godista, strada ona, strada i njen momak, unesreci joj se porodica, unesreci se i njegova porodica.
A sokirao sam se jer sam saznao neke detalje vise. Tek danas povezao.
phillie wrote: ↑18/12/2019 21:04
Ma ja, droga je kriva.
Nije samo droga kriva. Kriv je i on. Ali kazem ja da se u svacijoj porodici moze ovo ili slicno ovome desiti. Nazalost unesrecise se toliki zivoti, a jedan se izgubi.