Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnomja wrote: ↑18/12/2019 10:59
voziti 45 gdje je ogranicenje 60 je za mene debelo ispod ogranicenja
poenta mog posta je sto se ona hvali time, pozitivna okolnost sto je ugrozavala normalno odvijanje saobracaja presporom voznjom
mislim, ko ne razumije sta zelim reci spada u istu kategoriju vozaca kao maja
ili nije vozac at all
najgori na cesti su sporaci, ubijaju u pojam pogotovo oni sto na okukama i prilikom mimoilazenja spuste na 20-30 na sat... a na pravcu dodaju gas
a preteci bickl, traktor ili maju misija nemoguce, nema u programu
Ja se slažem da ne treba voziti ispod ograničenja ako to uslovi na putu dozvoljavaju.
Međutim, sporaći su na svakom koraku, pa ih niko ne udara.
Što će reći da je njena vožnja ispod ograničenja minoran faktor u ovom udesu.
Nek policija počne pisati one koji voze više od 10 kmh ispod ograničenja.
uglavnomja wrote: ↑18/12/2019 10:59
voziti 45 gdje je ogranicenje 60 je za mene debelo ispod ogranicenja
poenta mog posta je sto se ona hvali time, pozitivna okolnost sto je ugrozavala normalno odvijanje saobracaja presporom voznjom
mislim, ko ne razumije sta zelim reci spada u istu kategoriju vozaca kao maja
ili nije vozac at all
najgori na cesti su sporaci, ubijaju u pojam pogotovo oni sto na okukama i prilikom mimoilazenja spuste na 20-30 na sat... a na pravcu dodaju gas
a preteci bickl, traktor ili maju misija nemoguce, nema u programu
Ne znam o kojem se tačno dijelu ceste radi ali cesta kojom se spušta s Trebevića je još uvijek u lošem stanju s previše deformisanih dijelova na kojima je preporučljivo baš usporiti. Ne znam u kakvoj sam kategoriji vozača ja ali se sjećam nekih ljudi koji su pisali o opravdanosti zaustavljanja u zaustavnoj traci na AP da bi se prošetao pas ili protegle umorne noge.
Ne znam o kojem se tačno dijelu ceste radi ali cesta kojom se spušta s Trebevića je još uvijek u lošem stanju s previše deformisanih dijelova na kojima je preporučljivo baš usporiti. Ne znam u kakvoj sam kategoriji vozača ja ali se sjećam nekih ljudi koji su pisali o opravdanosti zaustavljanja u zaustavnoj traci na AP da bi se prošetao pas ili protegle umorne noge.
Nekidan sam vozio neke arape gore i vracao...ono je strava kako je cesta poleđena i puna rupa...ubistvo je voziti i 50 aakoamoli brze...
Nekidan sam vozio neke arape gore i vracao...ono je strava kako je cesta poleđena i puna rupa...ubistvo je voziti i 50 aakoamoli brze...
Dobro si prošao....mogao je naletjeti neko ko vozi po ograničenju i da fasuješ.
uglavnomja wrote: ↑18/12/2019 10:30
nebitno maja ili anonimus, voziti debelo ispod ogranicenja i to na mjestu koje je pregledno u trenutku kad nema saobracaja je opasno kao i voziti prebrzo. Niko ne ocekuje sporaca na pravcu.
i jos se hvali time
osobine loseg vozaca bez iskustva ili totalnog pocetnika
1. koje je ograničenje na tom dijelu puta
2. koja je količina saobraćaja bila u tom trenutku
3. kakvi su bili vremenski uslovi i vidljivost.
Thx.
PS: Maju ne mirišem baš, ali oblikovati mišljenje o situaciji na osnovu mišljenja o osobi je pogrešno, da ne kažem nešto drugo.
Cholina_Lokica wrote: ↑18/12/2019 12:30
Lik koji se zakucao direktno u njih, u njihovoj traci je bio pijan... Tu se sva prica zavrsava. Nalio se, tacka
Kraj priče. Ne znam ko uopšte može pokretati priču o njenoj odgovornosti?
Lik koji se zakucao direktno u njih, u njihovoj traci je bio pijan... Tu se sva prica zavrsava. Nalio se, tacka
Kraj priče. Ne znam ko uopšte može pokretati priču o njenoj odgovornosti?
Sa'će vjeshalica da ti objasni sta je bilo i ko je kriv..
rajvosaxo wrote: ↑18/12/2019 16:19
Joj kakvih sve kretenizama procitah za ova dva dana od udesa.
Od početka je prica da je ona kriva sto se frajer zabio u nju.
A vidim i vecina je vozača koji voze brzo i vjesto, ne *ebu ništa, ni maglu, ni led, ni pijane budale iz kontra smjera...
Toliko frustracije u par idiota ima da je to prestrasno, na svakoj drugoj temi samo pljuju sve redom, mrtve, stradele, nikavih skrupula nemaju…
LIJECITE SE bolan, dok nisu svi doktori otisli vani.
Da, to je neka vrsta terapije. Samo je problem što uz njih i mi poprimamo slične "bolesti", pa je raja sve nervoznija i sve više im smeta ono oko njih.
A vidim i vecina je vozača koji voze brzo i vjesto, ne *ebu ništa, ni maglu, ni led, ni pijane budale iz kontra smjera...
Toliko frustracije u par idiota ima da je to prestrasno, na svakoj drugoj temi samo pljuju sve redom, mrtve, stradele, nikavih skrupula nemaju…
Onda ti je bolje ne ulazi na neke teme na podforumu Auto
Onda ti je bolje ne ulazi na neke teme na podforumu Auto
Pratim nazalost, jer su mi automobili sve. Nekad ne mogu da vjerujem sta se pise.
Sto rece Hajvan, neki se bas lijece ovdje.
Sta se konkretno pise? Mozes li nas neuke uputiti?!