Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote: ↑17/12/2019 12:24
sto kaze Forto pokazi da si patriota pa placaj porez i sve sto treba da bi jacao kanton i drzavu. ide zvizdukanje neke pjesme koja je odobrena od strane centrale i onda svi u glasu "gdje si bio 92 aaa".
Sve rečeno ispod.
Edin Zubčević
U ratu su patriote branioci. Kad se rat svrši, kraj je patriotizma, jer više nije potreban. Domovinu se u miru voli stručnošću, poštenjem i drugim za opšte dobro važnim ličnim sposobnostima i opredjeljenjima. Ako je patriotizam ljubav prema domovini, a trebao bi valjda biti.
Thorgerson wrote: ↑17/12/2019 12:20
Sama cinjenica da ova trenutna vecina nece opstruirati dalji rad skupstine, te usvajanje budzeta svakom normalnom covjeku može dosta reći.
SDA stranka koja je:
- popišala 100k izgubljenih života tako što je prodla državu
- izgubili smo frepubliku
- izgubili smo zastavu
- izgubili smo himnu
- izgubili tužbu protiv agresora iako smo imali milijardu dokaza (prizno sam čovjek)
I oni se sad prave patriote i pričaju o državi, o patriotizmu i ostalim glupostima.
I kaže, svako može vidjeti šta smo uradili...
Žohari. Ne može ih se čovjek otarasit.
Dpbili smo zastavu
Dobili smo himnu
Dobili smo drzavu...
Kad tzv. Ljevicari nastupaju sa pozicija klasicnog bosnjaxkog nacionalizma. Makar da pripazite sta pisete. Ili da barem neko od ovih ljevicara reaguje, na ovakav post, nego moram ja iz grupacije, nisam za SDA ali
Thorgerson wrote: ↑17/12/2019 12:20
Sama cinjenica da ova trenutna vecina nece opstruirati dalji rad skupstine, te usvajanje budzeta svakom normalnom covjeku može dosta reći.
SDA stranka koja je:
- popišala 100k izgubljenih života tako što je prodla državu
- izgubili smo frepubliku
- izgubili smo zastavu
- izgubili smo himnu
- izgubili tužbu protiv agresora iako smo imali milijardu dokaza (prizno sam čovjek)
I oni se sad prave patriote i pričaju o državi, o patriotizmu i ostalim glupostima.
I kaže, svako može vidjeti šta smo uradili...
Žohari. Ne može ih se čovjek otarasit.
Dpbili smo zastavu
Dobili smo himnu
Dobili smo drzavu...
Kad tzv. Ljevicari nastupaju sa pozicija klasicnog bosnjaxkog nacionalizma. Makar da pripazite sta pisete. Ili da barem neko od ovih ljevicara reaguje, na ovakav post, nego moram ja iz grupacije, nisam za SDA ali
Dobio si vartu
Himnu da mrmljas
A o drzavi nebi bas - hint imas drzavu na 30ak procenata teritorije iste.
Last edited by MorningStar on 17/12/2019 12:33, edited 1 time in total.
Militantni liberali imaju nastup ko neki motociklisticki klubovi...
Nazivanje imenima,poneka psovka te izrugivanje uz obaveznu naznaku dominacije na svim poljima...
Bezze ,srecom to niko ne uzima zaozbiljno...
bunk wrote: ↑17/12/2019 12:33
Nazivanje imenima,poneka psovka te izrugivanje uz obaveznu naznaku dominacije na svim poljima...
bunk wrote: ↑17/12/2019 12:33
Konkovic liberal jelde
Mislio sam ovdje na forumu.
Dino je sda srcem i dusom.
Bibija Kerla DF i Jasna Durakovic SBB takodje nisu dosle na sjednicu, na poziv novinara RSA, Kerla se nije javila, a Jasna Durakovic je rekla da je na putu i da se tek vraca iza 15og januara... A vlada, a smjena...!?
Ovim SBB i DF preletacima, samo treba na FB pisati, ali fino i kulturno.
Udarati im na moral.
Ali bez iti jedne ruzne rijeci.
Samo traziti da nama savjesnim gradjanima, koji uredno placamo porez, odgovore na pitanja, jer su rekli kako rade transparentno i da su u sluzbi gradjana.
Thorgerson wrote: ↑16/12/2019 09:47
Pa evo sama činjenica da nije plaćeno još 250.000 za kiosk je za mene dovoljna. Sve da se nista drugo nije uradilo. A jeste.
STa je vise 250 000 za kiosk ili cca 40 mil za helikopter?
Do kada mislis ponavljati ove neistinite cifre,jel lazovcino jadna ?
Bit će ovo dug i mukotrpan proces s puno prljavštine i niskih udaraca i sa neizvjesnim ishodom...
Samo se nadam da mi obični građani nećemo ispaštati zbog toga
Razmisljanje SDA bota "1000 puta ponovljena laz, postaje istina".
Ali ne ide to bas tako.
Prestanite siponovati sa laznim informacijama o 40 miliona za helikopeter. Objasnjeno 1000 puta.
Prestanite spinovati da je neko nekog poklonio 600 000KM.
Dati za djecu povratnika iz Srebrenice, a to koristiti kao spinovanje i sa tim nekoga pokusati degradirati, jadno je.
19 potpisa za smjenu Vlade... Toliko o savjesti i eventualnoj neposlusnosti pojedinih zastupnika
U stvari 18, jer je Durakovicka na putu pa nije mogla potpisati, tako da je prevagnulo ono govno iz BOSS-a.
Aha, Jasna Durakovic bas sad otisla u Ameriku... Izgleda da ih u SBBu dobro pritiscu, a da mnogi nisu za to da koaliraju sa SDA... Prije sam ocekivao sranje u DFu, nego u SBBu...! Znaci do 15 januara imaju 18 ruku, sa smradom iz BOSSa... Jebo majku ko moze biti toliko glup pa dati glas BOSSu...!?!
klixoris wrote: ↑17/12/2019 13:32
19 potpisa za smjenu Vlade... Toliko o savjesti i eventualnoj neposlusnosti pojedinih zastupnika
U stvari 18, jer je Durakovicka na putu pa nije mogla potpisati, tako da je prevagnulo ono govno iz BOSS-a.
Aha, Jasna Durakovic bas sad otisla u Ameriku... Izgleda da ih u SBBu dobro pritiscu, a da mnogi nisu za to da koaliraju sa SDA... Prije sam ocekivao sranje u DFu, nego u SBBu...! Znaci do 15 januara imaju 18 ruku, sa smradom iz BOSSa... Jebo majku ko moze biti toliko glup pa dati glas BOSSu...!?!
Pa vala mene i ne iznenadjuje toliko. Od prvog koaliranja sa SDA kod Alkoholicara u stranci i jesu ostali samo najveci ljigavci. SBB-ova struktura je spram njih zlatna (bar u KS).