Demokratska fronta Željko Komšić

BHCluster

#39076 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

"Republika Sarajevo" proglasila dan zalosti i tjedan kmecanja.
Abate Fetel

#39077 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Abate Fetel »

Styling wrote: 15/12/2019 19:13

Meni Zeljkec nije jasan u jednoj stvari. Stalno ponavlja nesto oko sistema vrijednosti.
pa vrijediš koliko si težak u parama, ta nije koliko možeš popit pive i ušmrkat linija kokaina.
Styling

#39078 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Abate Fetel wrote: 15/12/2019 19:16
Styling wrote: 15/12/2019 19:13

Meni Zeljkec nije jasan u jednoj stvari. Stalno ponavlja nesto oko sistema vrijednosti.
pa vrijediš koliko si težak u parama, ta nije koliko možeš popit pive i ušmrkat linija kokaina.
Onda je to jedan potpuno novi sistem vrijednosti, nepoznat naprednim umovima.
spreca

#39079 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

Htjeli mi ili ne ,ova tema ipak govori o tome da Komsic nije nikakav pickin dim kako bi ga mnogi ovdje nazvali i nazivaju, i svi se pitaju sta je to on uradio za vrjeme svog politickog staza.... znaci on je jedini koji moze nesto da uradi ,sto ne dizete ovakvu halabuku na ostale ima ih pun kurac ,pa nemozete protiv svojih shefofa i nesmijete....pitao bih ova tri HDZ goluba ,od kuda Covicu 5 miliona maraka da kupi kucu ?ali oni su sretni da Covic ima takvu hizhinu ili ovi dushevno zeleni da upitaju Babu Bakira kako to on ima samo polovinu Poljina a ne sve a o onom iz Laktasa nema smisla ni govoriti........zato zivio ti nama Zeljko Komsicu.
putokaz1

#39080 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Nije Komšić izdajnik-Nijednom dosad nije izdao Bakira :lol:
Prpa.ba

#39081 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Komsicevo izborno tijelo se samo profilise na ovoj temi. Ljudi kojima je razumijevanje politickog ustrojstva Bosne i Hercegovine na nivou glasaca Stranke za BiH iz 2006. godine. :lol:
agnostic_front

#39082 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by agnostic_front »

O cemu mi pricamo ovdje?
putokaz1

#39083 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

o Nepostojećem Padu Vlade
zippoo87

#39084 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

spreca wrote: 15/12/2019 19:27 Htjeli mi ili ne ,ova tema ipak govori o tome da Komsic nije nikakav pickin dim kako bi ga mnogi ovdje nazvali i nazivaju, i svi se pitaju sta je to on uradio za vrjeme svog politickog staza.... znaci on je jedini koji moze nesto da uradi ,sto ne dizete ovakvu halabuku na ostale ima ih pun kurac ,pa nemozete protiv svojih shefofa i nesmijete....pitao bih ova tri HDZ goluba ,od kuda Covicu 5 miliona maraka da kupi kucu ?ali oni su sretni da Covic ima takvu hizhinu ili ovi dushevno zeleni da upitaju Babu Bakira kako to on ima samo polovinu Poljina a ne sve a o onom iz Laktasa nema smisla ni govoriti........zato zivio ti nama Zeljko Komsicu.
4 godine mandata u Parlamentu,0 pitanja,0 inicijativa,0 diskusija,0 prijedloga zakona
pojasni nam njegov "rad" kolega ?

budi slobodan pa pojasni i 8 godina u predsjednistvu + sada ovu godinu...ali nemoj samo i ti reci da je on razlog zasto su se dogovorili oko ovog komada papira sto trebaju poslati u Brisel,jer jos niko nema pojma sta taj komad papira sadrzi...a poznavajuci Zeljkovu agendu,poznatiju kao lazov obicni,sigurno ce i tu nesto slagati
spreca

#39085 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

zippoo87 wrote: 15/12/2019 19:57
spreca wrote: 15/12/2019 19:27 Htjeli mi ili ne ,ova tema ipak govori o tome da Komsic nije nikakav pickin dim kako bi ga mnogi ovdje nazvali i nazivaju, i svi se pitaju sta je to on uradio za vrjeme svog politickog staza.... znaci on je jedini koji moze nesto da uradi ,sto ne dizete ovakvu halabuku na ostale ima ih pun kurac ,pa nemozete protiv svojih shefofa i nesmijete....pitao bih ova tri HDZ goluba ,od kuda Covicu 5 miliona maraka da kupi kucu ?ali oni su sretni da Covic ima takvu hizhinu ili ovi dushevno zeleni da upitaju Babu Bakira kako to on ima samo polovinu Poljina a ne sve a o onom iz Laktasa nema smisla ni govoriti........zato zivio ti nama Zeljko Komsicu.
4 godine mandata u Parlamentu,0 pitanja,0 inicijativa,0 diskusija,0 prijedloga zakona
pojasni nam njegov "rad" kolega ?

budi slobodan pa pojasni i 8 godina u predsjednistvu + sada ovu godinu...ali nemoj samo i ti reci da je on razlog zasto su se dogovorili oko ovog komada papira sto trebaju poslati u Brisel,jer jos niko nema pojma sta taj komad papira sadrzi...a poznavajuci Zeljkovu agendu,poznatiju kao lazov obicni,sigurno ce i tu nesto slagati
sto se tice boldanog ,a sta su to drugi ucinili dobrog za svojih mandata npr.Bakir i Covic u proslom mandatu ili recimo sta bi to Covic dobrog ucinio za BiH da je kojim slucajem pobjedio....a sto se tice onog komada papira ,to nije nikakav komad papira nego je to program reformi koji je ustvari ono sto BiH gura dalje u NATO...mislis da bi Nato sebi dozvolio da ih zajebavaju neki cobani sa Balkana a pogotovu onaj iz Laktasa....sta to radi Dzaferaga i sta je uradio za godinu mandata....Bakir je rekao da on nece u NATO bez srba odnosno jaranchuge mu Mileta i davno bi bilo formirano vjece ministara da nije bilo Komsica jer SDA bi to odradio ali pita se i ovaj "glupi" Zeljko za nesto.....Jebo bi Bakir Komsica davno da moze i na njegovo mjesto postavio Ahbaba Covica ali zna on koliko je ljudi glasalo za Komsica u predsjednistvo i to bas onih ljutih protivnika SDA,....jel ono Reis KaHvazovic pozvao bOsnjake da ne glasaju za Komsica i da Hrvati trebaju imati svog Legitimnog...mislis li da bi to reis uradio bez naredbe i odobrenja Bakira i SDA....ljudi nije tako kako vam se cini...svi u BiH bi se s radoscu da se kutarisu Komsica ,jer znaju da on ce uvijek imati broj glasova da moze da prodje,druze sa njim a pokusavaju mu slomiti vrat a pogotovo Bakir
deny_s

#39086 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by deny_s »

XXS wrote: 15/12/2019 18:50 Kreten i izdajnik, a ove suplje teorije da on vidi dalje i bolje i da nas strateski pozicionira za bolju odbranu su suplje bas kao i 20 godina Zeljkovog boravka na vlasti.
Totalna supljina, prazan prostor i VELIKO NISTA su stvari koje je Zeljko zavrsio za nase dobro i poboljsanje drzavne situacije u 20 godina na vlasti.

IZDAJNIK I KRETEN! :evil:
Omatorjeli pjano kojem je došlo iz pr.kna u glavu da se ostari i da iako je čitav bijedni život proveo parazitirajući na buđžetu nema miliona kao br
atija iz "mrske" mu sda.
Tu su još i dječica i suprugica mu koji ga stalno nerviraju sa pitanjima,babo,a gdje su nama milioni,zašto ne voziš najnovijeg mercedesa,zašto ne ljetuje
mo na najboljim mjestima,gdje su ti nekretnine,koji qurac radiš,opari se i ti malo,hebeni pjano..
To je jedini razlog zašto je ta ubleha uradila to što je uradila,kakva borba za bilo čim i bakrači..
Znači,ubleha je obična prostitutka koja je dala prk.no onom ko najviše ponudi,boli ga ćuna za ovom vukojebinom ko i mene za vremenskom progno
zom u kandaharu..
Ili je to ili ga zeleni termiti nečim ucjenjuju,ne ide mi u glavu da iko normalan može pasti tako nisko
spreca

#39087 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

putokaz1 wrote: 15/12/2019 19:28 Nije Komšić izdajnik-Nijednom dosad nije izdao Bakira :lol:
Zato Bakir stalno i hinjski pokusava da mu slomije vrat....mislis da je on Bakiru drag...zna Bakir dobro da Zeljko moze da uzme vise glasova od Bakira npr. na sledecim izborima u predsjednistvo(jer ce Zeljko uzeti glasove Bosnjaka) sto Bakira moze sjebati da neko drugi dodje na mjesto Bakira a Bakir nemoze docekati kad ce proltiti jos ovih slabih tri godine pa da sjede sa jaranom Dodikom a samo pusta mu je zelja da im se pridruzi i Covic i plan trodijelne BiH bi bio ostvaren
putokaz1

#39088 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

ma jok ba oni su jedno tijelo
MorningStar

#39089 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

It_is_a_Leclerc wrote: 21/03/2013 00:14 Demokratska fronta Željka Komšića neće razbiti ljevo biračko tijelo u BiH, već će ga, dapače, okrupniti. Naime, pojavom ove partije, došlo je do potpunog raspada u SDP-u, jer je, kako članstvo, tako i biračko tijelo prepoznalo neoprostivu izdaju ideje socijalno pravedne BiH za čovjeka od strane Zlatka Lagumdžije.
Demokratska fronta će, u liku Željka Komšića, okupiti sve dobronamjerne patriote ove zemlje (ne računam tu lažne ratne-vojne invalide koji potkradaju državu, a igraju fudbal po turnirima, zelenaše i reketaše, muftijice koje su za minderima zaradili vojne penzije, omladinu koja bi i u penziju sa 35 godina i sl.), ali u isto vrijeme i građane lijevog političkog shvatanja koje u Komšiću prepoznaje stranku kakva SDP nikad neće biti.
Ocekujes znaci porast popularnosti DF-a :thumbup: . Samo da ti ostane ovaj post upisan da imamo nekada u buducnosti :lol:
spreca

#39090 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

Joj jes se aktivirala ova zelena bot armija a i shahovnicara nefali iako ih ima za dobrog vashara :mrgreen:
spreca

#39091 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

putokaz1 wrote: 15/12/2019 20:29 ma jok ba oni su jedno tijelo
Vrjeme ce pokazati da nije tako
MorningStar

#39092 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

spreca wrote: 15/12/2019 20:32
Sta ce pokazati bakiru, na sljedecim izborima moze ici direktno u penziju sa onim sto pohapa ili iskoristiti ove 3 godine i rukice koje ima da se umili bakiru dovoljno da mu pokloni kakvu stolicu u buducnosti.Koliko ce komsicu ostati glasova nakon ovoga sto je uradio ? ****** je 70% vlastitog glasackog tijela.
drug_profi

#39093 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

sinuhe wrote: 15/12/2019 18:53 Kao da Komso zna sta je ANP i jos da ga on isposluje. I jos seretski dobacuje Dodiku :-)
Pa sam je rekao Senadu da nije nista uradio, vec se Dodo prepao da mu SDS i PDP ne poklope komisije.
A Borenovic (poslusajte pazljivje razgovor - on je za NATO) sam kaze da je slanje bilo cega u Brisel aktivacija programa pristupa.
Znaci prazan papir da posaljes, a ne 25 strana plana reformi.
Mislim da je i poziciaj Srba psrma NATO u stvari oportunisticka i prakticna. U ovom momentu vise love mogu dobiti pricom da su protiv NATO.
JA sam slicno zagovarao prije 3-4 godine kad nas je NATO drzao na ledu (podsjećam da su pred nase izbore odobrili aktivaciju MAP-a) pricom o perspektivnoj vojnoj imovini. Tad smo im trebalo pokazati kurac i pozvati ruskog ministra odbrane u zbvanicnu posjetu.
NAravno da od Rusa nikakvog haira nema, ali se trebalo prodrmati i NATO i EU. Stavljaju pred nas nemoguce zahtjeve i fakticki nas samo potapaju.
drug_profi

#39094 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

madner wrote: 15/12/2019 19:08
kluz franjo wrote: 15/12/2019 19:02
madner wrote: 15/12/2019 18:45 Kakve veze ima NATO sa KSom?
Cestitao sam vec Komsicu za ANP, ali ne vidim spojenost posuda.
Pa NATO nema direktno. Samo indirektno.
Ako sam ja dobro shvatio, u KS je postojala opasnost nekog helikopterskog desanta efendije Islamske zajednice, koji bi onda u Sarajevo valjda donio i elemente sistema vrijednosti.
Pa onda valjda kao članicu NATO-a bi na taj desant... Ne... Samo malo...
Ovako. Sabor Islamske zajednice je prihvatio kandidaturu za reisa od efendije, koji pere novac od trgovine kok... Ne... Čekaj...

Ma tako nešto... Živa zavrzlama...

Kako god. I ima i nema veze, a svakako nema veze, jer Željka treba od blata praviti (ovo valjda zbog ekologije, ne znam) i s obzirom da valjda Željko ima iste pozicije i stavove kao i ambasador SAD, za DF glasati (ovo već moraš provjeriti kod kolege bunka, nisam siguran, jesam li ovo dobro shvatio).

Eto... Ukratko...
I ja sam teko nekako shvatio. Sistem vrijednosti uglavnom i sta ti nije jasno kada je sve jasno. :D

Uglavnom moj prijedlog ZKu je da fino kaze koliko duguje, skupit cemo da se ne mora crveniti pred ljudima.
Pa rekao je da ima dug samo pema banci. Rata kredita 2000 mjesecno.
Ko ima mozga shvatice. Koji to posao van politike ima za njega uz takvu platu?
putokaz1

#39095 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Vrijeme je pokazalo da je tako
2014 DF spasio SDA
2016 Odbjegli ko fol iz DF spasili Skaku
2018 Komšić spasio Dzafera
2019 Komšić pokušaje oborit vladu KS
2020 DF nestaje
spreca

#39096 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

It_is_a_Leclerc wrote: 21/03/2013 00:14 Demokratska fronta Željka Komšića neće razbiti ljevo biračko tijelo u BiH, već će ga, dapače, okrupniti. Naime, pojavom ove partije, došlo je do potpunog raspada u SDP-u, jer je, kako članstvo, tako i biračko tijelo prepoznalo neoprostivu izdaju ideje socijalno pravedne BiH za čovjeka od strane Zlatka Lagumdžije.
Demokratska fronta će, u liku Željka Komšića, okupiti sve dobronamjerne patriote ove zemlje (ne računam tu lažne ratne-vojne invalide koji potkradaju državu, a igraju fudbal po turnirima, zelenaše i reketaše, muftijice koje su za minderima zaradili vojne penzije, omladinu koja bi i u penziju sa 35 godina i sl.), ali u isto vrijeme i građane lijevog političkog shvatanja koje u Komšiću prepoznaje stranku kakva SDP nikad neće biti.
:thumbup:
Tacno ,jedini koji je Zlatku rekao NE i poslao ga kuci,inace bi Lagumdzija i daas bio na celu SDPa a Nerku je davno bilo vrijeme da ode ili cak nije se trebao naci uopste na tom mjestu
Bosanski_kralj

#39097 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosanski_kralj »

Vrijeme je već pokazalo.

Sa Željkom će biti šta i sa svima onima koji su SDA koalirali. SDA obriše guzicu sa njima i onda nađe neke nove naivice i prodane duše.
Last edited by Bosanski_kralj on 15/12/2019 20:40, edited 1 time in total.
putokaz1

#39098 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

spreca wrote: 15/12/2019 20:38
:thumbup:
Tacno ,jedini koji je Zlatku rekao NE i poslao ga kuci,inace bi Lagumdzija i daas bio na celu SDPa a Nerku je davno bilo vrijeme da ode ili cak nije se trebao naci uopste na tom mjestu
Nerko odrzaje SDP u Zivotu,da je Delić pobjedio sad bi SDP bio meta pljuvanja forumaša mjesto Komšića
spreca

#39099 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by spreca »

MorningStar wrote: 15/12/2019 20:34

Sta ce pokazati bakiru, na sljedecim izborima moze ici direktno u penziju sa onim sto pohapa ili iskoristiti ove 3 godine i rukice koje ima da se umili bakiru dovoljno da mu pokloni kakvu stolicu u buducnosti.Koliko ce komsicu ostati glasova nakon ovoga sto je uradio ? ****** je 70% vlastitog glasackog tijela.
Samo se nadajte ....sledeci izbori Komsic opet u predsjednistvu....a Komsic da je htio svih ovih godina , mogao je i on imati kucu od 5 milja maraka ili kao Bakir pola Popljina i jos mnogo toga sto mi nemamo pojma...samo neznam od kuda vam tolika zloba a ne na pljackase i ostalu bandu iz vlasti....ali u jednu ruku drago mi je i vas ekmecanje koje neprocjenjivo :mrgreen:
Patton44

#39100 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 15/12/2019 20:34
sinuhe wrote: 15/12/2019 18:53 Kao da Komso zna sta je ANP i jos da ga on isposluje. I jos seretski dobacuje Dodiku :-)
Pa sam je rekao Senadu da nije nista uradio, vec se Dodo prepao da mu SDS i PDP ne poklope komisije.
A Borenovic (poslusajte pazljivje razgovor - on je za NATO) sam kaze da je slanje bilo cega u Brisel aktivacija programa pristupa.
Znaci prazan papir da posaljes, a ne 25 strana plana reformi.
Mislim da je i poziciaj Srba psrma NATO u stvari oportunisticka i prakticna. U ovom momentu vise love mogu dobiti pricom da su protiv NATO.
JA sam slicno zagovarao prije 3-4 godine kad nas je NATO drzao na ledu (podsjećam da su pred nase izbore odobrili aktivaciju MAP-a) pricom o perspektivnoj vojnoj imovini. Tad smo im trebalo pokazati kurac i pozvati ruskog ministra odbrane u zbvanicnu posjetu.
NAravno da od Rusa nikakvog haira nema, ali se trebalo prodrmati i NATO i EU. Stavljaju pred nas nemoguce zahtjeve i fakticki nas samo potapaju.
Ja mislio ti Gulenovac,kad ono brat :thumbup:
Post Reply