SDP
-
statixx
#58726 Re: SDP
Bijedic je za SDA i spasavanje drzave, i eto, ostade bez federalnih fotelja.
- Banksy
#58727 Re: SDP
Odličan je Nikšić.
Brodi najnemirnijim morem od postanka stranke, pa je sačuvao i brod i obraz, i svoj i stranački.
Naklon do poda.
A da može bolje, može...
Brodi najnemirnijim morem od postanka stranke, pa je sačuvao i brod i obraz, i svoj i stranački.
Naklon do poda.
A da može bolje, može...
-
mrgreen
#58728 Re: SDP
Ironija je da je sačuvao zahvaljujući potezu SDA koja ga je stjerala u ćošak, a sad može da priča o principima. Kad se lomilo on je do četvrtka bio za koaliciju s njima. Kakav bi to tek šamar bio, puno bolniji nego od ovih kokainaca.
Za dlaku izbjegnut, hvala SDA.
Za dlaku izbjegnut, hvala SDA.
-
invincible1921
#58729 Re: SDP
Znaci imamo da nas krade SDA na celu sa seljoberima ili da nas krade SDP na celu sa polupismenim likovima koji ima je potlika sredstvo da se ku.rce po instagramu ? ...aha da oni ce nas krast na gradjanski nacin nije to isto kao SDA....Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 02:00Vecina sposobnih ljudi ne zeli ulaziti u politiku. Nece prosjecno sposoban a da je posten. Ako imas platu 2 000km, u realnom sektoru, pri tome si posten i moralan, politika te nece zanimati. Ne zanima te moc i slava, da budes poznat. Imas finu platu i zivis svoj zivot. Ne pada ti na pamet da ulazis u okrsaj sa Pecikozom, Poturkom i SDA fekalijama.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:28Sve to stoji, al ne moze.meni kao.magistru ili nekom ko je i vise od mene, doc stranka koju vode uhljebi i polupismeni ljudi bez skole da mi prica o nakoom napretku. Kao prvo da vam je do napretka a ne licne koristi na vasim mjestima bi bili.bolji od vas...a ako ih vec nemate u strancj onda kakva ste to vi stranka?
Ti mene sa srednjom skolom, bez alata i zanata, bez znanja i iskustva da ubjedjujes da si bolji od SDA, da ce sve bit dobro dok ti kao takav deres platu od 5 milja, a ja koji sam 5 nivoa iznad tebe da masem glavom... ?
Jednostavno SDP nema sposobne ljude...glume kenedije i gandije a ne bi mogli mjesnu zajednicu vodit.
O SDA necu da pricam jer nije to ni tema, a i sta imam pricat..mogu samo psovat
Kako ce uci neko ko zaradjuje 5, 10 ili 50 000 km mjesecno, a pri tome je posten...!??? Nece uci, nema sanse. Poznajem neke ljude, pricali smo na tu temu, ne pada im na pamet.
...
Imamo to sto imamo. Napredak je veoma spor. Pogledaj unazad 20 godina. Kako ce biti u narednih 20? Ici cemo naprijed veoma sporo. Drustveni procesi su izuzetno spori.
...
Mi imamo dva izbora:
1. SDA
2. SDP
Bez ove dvije stranke, bez dva bloka koja vode, nemoguce je napraviti za vlast.
...
SDA je sretna kada ljudi apstiniraju jer to znaci nastavak vladavine. Vec vladaju 30 godina, jos malo pa ce stici komuniste. Moze se desiti da vladaju jos 20 i da proslave 50 godina vladavine. Buducnost naroda i drzave je totalno upitna usljed sveopste propasti i masovnog iseljavanja.
U sustini koklo god ovo nekom bilo smijesno nije daleko od istine. Znaci ljudi ti govore oni kradu 30 godina dajte hocemo i mi da kredemo, nije fer...
Uostalom bgm dosta vas precjenjjue SDP...eo bar u KS. TO JE STRANKA KOJA IMA 3 POSLANIKA U SKS ! slovima TRI ! U poredjenju sa SDA uticajem, SDP je seoska stranka....
EDIT: Cuj nece uc...pa mozda bi i usli, al da fkt imaju sansu da naprave nesto sa svojim znanje. To da mene cengic i ostali iskoriste kao ime na listi da bi stranka u prevodu citaj ONI dobili glasove na racun mog imena i reference, da lakse udju u parlament.... mi stvarno ne treba
- asurbanipal
#58730 Re: SDP
Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:37 Niksic kod Senada dosao kao advokat Radoncica.
Bogtejebo dragi. Nevidjeno.![]()
![]()
Šta te čudi, kada i Nikšić ima aferima i oraha u džepu. Još Fahro ministar sigurnosti.
Vezano za Nikšića jeste zločin na Bradini kod Konjica, 1992. godine, za koji su osumnjičeni između ostalih i njegov amidža i jedan partijski kolega. Nikšić je radio na zataškavanju tog zločina, istragu navodio u krivom smjeru, a i sam on je pod sumnjom da se bavio trgovinom napuštenim srpskim stanovima.
http://m.pogled.ba/clanak/zbog-zlocina- ... ica/130039
- cyprus
#58731 Re: SDP
Nikšić je OK... Nemojte zajebavat...
-
last mohicans
#58732 Re: SDP
U SDA sve intelektualac do intelektualca. Bio je Lagumdzija obrazovan, Komsic poluobrazovan, pa gdje su sad? SDA kujice. Marjanovic je par exellence obeazovan, ali nedosljedan, svadljiv, sujetan, nekonzistan..Drazi su mi makar i s manje obrazovanja oni koji su principijelni, karakterni i nisu lazovčine kao Fahro i ublehaš ZK. Iznenađuje me Niksic koji s Fahrom koketira. Nije valjda udaren u glavu pa da misli nesta s njim u oktobru, da ga jos ostavi na aparatima sad kad je politički mrtav.
-
last mohicans
#58733 Re: SDP
Trenutno imaju tri, a dobili su 4 mandata. Damir je dobio mandat kao SDP kandidat, drugo je sto se povukao iz kluba.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 12:21Znaci imamo da nas krade SDA na celu sa seljoberima ili da nas krade SDP na celu sa polupismenim likovima koji ima je potlika sredstvo da se ku.rce po instagramu ? ...aha da oni ce nas krast na gradjanski nacin nije to isto kao SDA....Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 02:00Vecina sposobnih ljudi ne zeli ulaziti u politiku. Nece prosjecno sposoban a da je posten. Ako imas platu 2 000km, u realnom sektoru, pri tome si posten i moralan, politika te nece zanimati. Ne zanima te moc i slava, da budes poznat. Imas finu platu i zivis svoj zivot. Ne pada ti na pamet da ulazis u okrsaj sa Pecikozom, Poturkom i SDA fekalijama.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:28Sve to stoji, al ne moze.meni kao.magistru ili nekom ko je i vise od mene, doc stranka koju vode uhljebi i polupismeni ljudi bez skole da mi prica o nakoom napretku. Kao prvo da vam je do napretka a ne licne koristi na vasim mjestima bi bili.bolji od vas...a ako ih vec nemate u strancj onda kakva ste to vi stranka?
Ti mene sa srednjom skolom, bez alata i zanata, bez znanja i iskustva da ubjedjujes da si bolji od SDA, da ce sve bit dobro dok ti kao takav deres platu od 5 milja, a ja koji sam 5 nivoa iznad tebe da masem glavom... ?
Jednostavno SDP nema sposobne ljude...glume kenedije i gandije a ne bi mogli mjesnu zajednicu vodit.
O SDA necu da pricam jer nije to ni tema, a i sta imam pricat..mogu samo psovat
Kako ce uci neko ko zaradjuje 5, 10 ili 50 000 km mjesecno, a pri tome je posten...!??? Nece uci, nema sanse. Poznajem neke ljude, pricali smo na tu temu, ne pada im na pamet.
...
Imamo to sto imamo. Napredak je veoma spor. Pogledaj unazad 20 godina. Kako ce biti u narednih 20? Ici cemo naprijed veoma sporo. Drustveni procesi su izuzetno spori.
...
Mi imamo dva izbora:
1. SDA
2. SDP
Bez ove dvije stranke, bez dva bloka koja vode, nemoguce je napraviti za vlast.
...
SDA je sretna kada ljudi apstiniraju jer to znaci nastavak vladavine. Vec vladaju 30 godina, jos malo pa ce stici komuniste. Moze se desiti da vladaju jos 20 i da proslave 50 godina vladavine. Buducnost naroda i drzave je totalno upitna usljed sveopste propasti i masovnog iseljavanja.
U sustini koklo god ovo nekom bilo smijesno nije daleko od istine. Znaci ljudi ti govore oni kradu 30 godina dajte hocemo i mi da kredemo, nije fer...
Uostalom bgm dosta vas precjenjjue SDP...eo bar u KS. TO JE STRANKA KOJA IMA 3 POSLANIKA U SKS ! slovima TRI ! U poredjenju sa SDA uticajem, SDP je seoska stranka....
EDIT: Cuj nece uc...pa mozda bi i usli, al da fkt imaju sansu da naprave nesto sa svojim znanje. To da mene cengic i ostali iskoriste kao ime na listi da bi stranka u prevodu citaj ONI dobili glasove na racun mog imena i reference, da lakse udju u parlament.... mi stvarno ne treba
- asurbanipal
-
invincible1921
#58735 Re: SDP
Naravno spin koji se stalno koristi(boldirano)....kakve veze ima uospte SDA ti trebas gradit svoj put totalno drugacije od njih, sta te briga kakvi su oni, ti budi najbolji sto moze.last mohicans wrote: ↑14/12/2019 13:38 U SDA sve intelektualac do intelektualca. Bio je Lagumdzija obrazovan, Komsic poluobrazovan, pa gdje su sad? SDA kujice. Marjanovic je par exellence obeazovan, ali nedosljedan, svadljiv, sujetan, nekonzistan..Drazi su mi makar i s manje obrazovanja oni koji su principijelni, karakterni i nisu lazovčine kao Fahro i ublehaš ZK. Iznenađuje me Niksic koji s Fahrom koketira. Nije valjda udaren u glavu pa da misli nesta s njim u oktobru, da ga jos ostavi na aparatima sad kad je politički mrtav.
Kao sto rekoh ne mozes ti bi GRADJANSKI SDA i govorit kao da je to nesto vau,ultra, mega, giga....ne kazem ja ima i toga sto si napisao, stoji dosta toga, ali realno nemojmo se lagat, SDP je sa ovim rukovodstvom smijesna stranka.
Na kraju krajeva ja ne sumnjam u postenje dosta ljudii koji su u SDPu, ali prosto i jednostavno NISU SPOSOBNI NITI IMAJU ZNANJE. To sto si mlad i fin nije refernca, jeste plus u odnosu na SDA, ali nije refernca da bi se predstavljao kao neko ko je ne znam ti sta,,,neki mesija.
Znam za Damira, a i znam sto se povukao. Covjek trazio kao uslov njegove kandidature oformljavanje strucnih timova oni ga iskoristili da im donese 2 mjesta u SKS znaci svoje i jos jedno i onda postavili ministre, direktore i ostale funkcionire bez da su ispostovali ista od onoga sto je bilo dgovoreno. Postavili ih po svom nahodjenju odnosno ko je s kim dobar na kafi....
- Kikibombona
#58736 Re: SDP
Nema razloga da pisemo bajke i mastamo o nemogucem. Imamo to sto imamo.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 12:21Znaci imamo da nas krade SDA na celu sa seljoberima ili da nas krade SDP na celu sa polupismenim likovima koji ima je potlika sredstvo da se ku.rce po instagramu ? ...aha da oni ce nas krast na gradjanski nacin nije to isto kao SDA....
Vlast je uvijek i svugdje ogledalo naroda. Mi smo smece od naroda i politika je odraz toga.
...
Imas izbor da u vlasti budu:
1. SDA
2. SDP
Nemoguce je praviti vlast bez jedne od ove dvije stranke. A tebi ako je gadljiv SDP, imas kao izbor Nasu stranku koja jedina nikad nije koalirala sa SDA. Imas i ovaj NiP koji je trenutko zestoko protiv SDA. Imas Platformu za progres kao novu stranku. Njihov predsjednik je najobrazovanija figura u BH politici.
...
Apstinencija znaci vladavina SDA. Vladaju 30 godina demokratskim putem. Uhljebi vjerno glasaju, taman da SDA kandiduje Hitlera oni ce izaci i zaokruziti. I zato vladaju od kada zivi demokratija na ovim prostorima.
-
invincible1921
#58737 Re: SDP
Meni je iskreno najvise od svega zao sto je vako ispalo u KS, sto je 6orka imala historijsku priliku da uradi nesto i onda 2021. i 2023. sahrani SDA u kantonu,,,al jok napraviili toliko skandala da ih se razapinje po medijima....i gotovoKikibombona wrote: ↑14/12/2019 13:50Nema razloga da pisemo bajke i mastamo o nemogucem. Imamo to sto imamo.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 12:21Znaci imamo da nas krade SDA na celu sa seljoberima ili da nas krade SDP na celu sa polupismenim likovima koji ima je potlika sredstvo da se ku.rce po instagramu ? ...aha da oni ce nas krast na gradjanski nacin nije to isto kao SDA....
Vlast je uvijek i svugdje ogledalo naroda. Mi smo smece od naroda i politika je odraz toga.
...
Imas izbor da u vlasti budu:
1. SDA
2. SDP
Nemoguce je praviti vlast bez jedne od ove dvije stranke. A tebi ako je gadljiv SDP, imas kao izbor Nasu stranku koja jedina nikad nije koalirala sa SDA. Imas i ovaj NiP koji je trenutko zestoko protiv SDA. Imas Platformu za progres kao novu stranku. Njihov predsjednik je najobrazovanija figura u BH politici.
...
Apstinencija znaci vladavina SDA. Vladaju 30 godina demokratskim putem. Uhljebi vjerno glasaju, taman da SDA kandiduje Hitlera oni ce izaci i zaokruziti. I zato vladaju od kada zivi demokratija na ovim prostorima.
- Leverage
#58738 Re: SDP
Kakvih skandala i kojim medijima?
Takvim poput tebe i treba SDA, jednostavno ne zaslužujete bolje.
Takvim poput tebe i treba SDA, jednostavno ne zaslužujete bolje.
- Kikibombona
#58739 Re: SDP
Nema to veze sa skandalima. Cim je dogovorena vlast na drzavnom nivou odmah je pala vlada.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 13:52Meni je iskreno najvise od svega zao sto je vako ispalo u KS, sto je 6orka imala historijsku priliku da uradi nesto i onda 2021. i 2023. sahrani SDA u kantonu,,,al jok napraviili toliko skandala da ih se razapinje po medijima....i gotovo
Mislis da bi SDA uvela DF i SBB u drzavnu i federalnu vlast a da ne dobije KS?
Pa to jeste razlog zasto je SDA pozvala Zeljka i Fahrudina, iako su bez njih mogli, dali su im pozicije u drzavnoj i federalnoj vlasti da bi srusili KS.
...
Za SDA je preopasno da gradjani vide da moze bolje.
-
invincible1921
#58740 Re: SDP
Ma znam da nije zbog toga pala vlada, pisao sam ja cim je i oformljena da je tesko izvodivo da sda ima vlast u FBIH, najvise zastupnika u SKS, skoro sve nacelnike u KS , a da nije vlast...Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 13:56Nema to veze sa skandalima. Cim je dogovorena vlast na drzavnom nivou odmah je pala vlada.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 13:52Meni je iskreno najvise od svega zao sto je vako ispalo u KS, sto je 6orka imala historijsku priliku da uradi nesto i onda 2021. i 2023. sahrani SDA u kantonu,,,al jok napraviili toliko skandala da ih se razapinje po medijima....i gotovo
Mislis da bi SDA uvela DF i SBB u drzavnu i federalnu vlast a da ne dobije KS?![]()
Pa to jeste razlog zasto je SDA pozvala Zeljka i Fahrudina, iako su bez njih mogli, dali su im pozicije u drzavnoj i federalnoj vlasti da bi srusili KS.
...
Za SDA je preopasno da gradjani vide da moze bolje.
Nego hocu rec da je belaj sto 6orka sad dopusta recimo SDA da iznese onakvo saopstenje ko juce u kojem ih optuze za 50 stvari ...i sto je najgore te stvari su nazalost istinite....
Dao si im argumente da te ocrne...
-
invincible1921
#58741 Re: SDP
Eo navest cu samo primjer toplana...
1. Postavis za direktora covjeka sa tekstilnom i kupljenom diplom, a citavu kampanju se busas u prsa o sposobnim, a ne podobnim
2. Pokusas na silu ugrat 20 30 ljudi bez ikakve refernce, nego iskljucivo zato sto su tvoji znaci svjesno stetis firmi da bi ugurao svoje, a buso si se u prsa u kampanji da ces stat u kraj nepotizmu i uhljevljivanu. Konkurs propadne i ispadne citav cirkus
3. Smijenis Zornica zbog afere Ratni zlocin onda umjesto njega dovedes lika koji je "vrsni strucjnak" sa diplomom fakulteta BRACE KARIC. Ja bgm mislio zajebancija, cuj fakultet Braca Karic..
Naravno sad ocekujem argument u fazonu, PA STA SDA RADI!? Dobro ako je to cilj da se nastavi gdje su oni stali onda ok nek se kaze tako...
- Kikibombona
#58742 Re: SDP
Sta je to istinito iznijela SDA?invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 13:59Ma znam da nije zbog toga pala vlada, pisao sam ja cim je i oformljena da je tesko izvodivo da sda ima vlast u FBIH, najvise zastupnika u SKS, skoro sve nacelnike u KS , a da nije vlast...
Nego hocu rec da je belaj sto 6orka sad dopusta recimo SDA da iznese onakvo saopstenje ko juce u kojem ih optuze za 50 stvari ...i sto je najgore te stvari su nazalost istinite....
Imas li link?
Ja ne pamtim da su oni ikad iznijeli neku istinu. Njihova istina je protkana lazima i manipulacijama.
- Kikibombona
#58743 Re: SDP
Imas li nezavisne dokaze za ovo ili trebamo vjerovati gebelsovskoj SDA?invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:04Eo navest cu samo primjer toplana...
1. Postavis za direktora covjeka sa tekstilnom i kupljenom diplom, a citavu kampanju se busas u prsa o sposobnim, a ne podobnim
2. Pokusas na silu ugrat 20 30 ljudi bez ikakve refernce, nego iskljucivo zato sto su tvoji znaci svjesno stetis firmi da bi ugurao svoje, a buso si se u prsa u kampanji da ces stat u kraj nepotizmu i uhljevljivanu. Konkurs propadne i ispadne citav cirkus
3. Smijenis Zornica zbog afere Ratni zlocin onda umjesto njega dovedes lika koji je "vrsni strucjnak" sa diplomom fakulteta BRACE KARIC. Ja bgm mislio zajebancija, cuj fakultet Braca Karic..
Naravno sad ocekujem argument u fazonu, PA STA SDA RADI!? Dobro ako je to cilj da se nastavi gdje su oni stali onda ok nek se kaze tako...
-
invincible1921
#58744 Re: SDP
Imam naravno...za Zornica znas i sam, sto se tice konkursa prvo su primljeni ljudi na ugovor onda je zornic htio da ih primi za stalno tako sto ce raspisat konkurs, medjutim kad ga je raspisao izbio je cirkus oko njega i ratnog i zlocina, zatim se desio onaj skandal oko samog konkursa i sve propalo... imas sve i na klixu...necu ti sad poimenicno navodit ko je sve trebo bit primljen i na koju pozicju.Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 14:07Imas li nezavisne dokaze za ovo ili trebamo vjerovati gebelsovskoj SDA?invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:04Eo navest cu samo primjer toplana...
Naravno sad ocekujem argument u fazonu, PA STA SDA RADI!? Dobro ako je to cilj da se nastavi gdje su oni stali onda ok nek se kaze tako...![]()
Kljucna poenta je da 95% tih ljudi koji su trebali bit primljeni nisu uopste potrebni firmi i njihovo zaposljavanje bi samo opteretilo budzet firme...ah da naravno i SDA radi isto...znam vrlo dobro da radi, al kao sto rekoh jel poenta da se bude isti kao oni?
-
invincible1921
#58745 Re: SDP
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-dok ... /191213127Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 14:06Sta je to istinito iznijela SDA?invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 13:59Ma znam da nije zbog toga pala vlada, pisao sam ja cim je i oformljena da je tesko izvodivo da sda ima vlast u FBIH, najvise zastupnika u SKS, skoro sve nacelnike u KS , a da nije vlast...
Imas li link?
Ja ne pamtim da su oni ikad iznijeli neku istinu. Njihova istina je protkana lazima i manipulacijama.
- Leverage
#58746 Re: SDP
Vidiš, ja sam mislio da se stručnjak mjeri po tome kako bi vodio to preduzeće, kakve bi rezultate postigao. Ali nije to izgleda, bitno je šta je završio.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:04
Evo ja npr. imam diplomu sa boljeg fakulteta od tog Braća Karić, misliš da bi znao da vodim Toplane bolje nego on? Da dovedemo nekog s Harvarda, taj bi sigurno najbolje vodio Toplane. Jer sve Toplane svijeta vode stručnjaci sa Harvarda, teorijski fizičari.
Tako je bila priča i za Štetu pa su se kasnije ušutili.
Slučaj Zornić je skandal ali je riješen na pravi način.
- Kikibombona
#58747 Re: SDP
Ja ne volim SDP. I sinoc sam pisao da je Nermin Niksic slina.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:09Imam naravno...za Zornica znas i sam, sto se tice konkursa prvo su primljeni ljudi na ugovor onda je zornic htio da ih primi za stalno tako sto ce raspisat konkurs, medjutim kad ga je raspisao izbio je cirkus oko njega i ratnog i zlocina, zatim se desio onaj skandal oko samog konkursa i sve propalo... imas sve i na klixu...necu ti sad poimenicno navodit ko je sve trebo bit primljen i na koju pozicju.
Kljucna poenta je da 95% tih ljudi koji su trebali bit primljeni nisu uopste potrebni firmi i njihovo zaposljavanje bi samo opteretilo budzet firme...ah da naravno i SDA radi isto...znam vrlo dobro da radi, al kao sto rekoh jel poenta da se bude isti kao oni?
Medjutim, u slucaju Zornic, dobro su se pokazali. Greske se desavaju. Vazno je da je SDP odmah reagovao i smijenio Zornica, iskljucio iz clanstva.
To je ono sto se trazi. SDA cini sranja i bas ih briga sto se ljudi bune. Nazvali su skolu po fasisti Busuladzicu.
-
invincible1921
#58748 Re: SDP
Sadasnji BRACA KARIC direktor je napravio plan po kojem bi se zaposilo 30 ljudi na pozicije poput marketinga i administracije znaci totalno nepotrebni jer te sluzbe vec i same po sebi imaju viska radnika, a pare za njihove plate bi se namakle tako sto bi blago receno sj.ebao labaratorije toplana odnosno ono sto to toplane ustvari i jesu , tj firma koja se bavi proizvodnjom energije za grijanje grada....Leverage wrote: ↑14/12/2019 14:13Vidiš, ja sam mislio da se stručnjak mjeri po tome kako bi vodio to preduzeće, kakve bi rezultate postigao. Ali nije to izgleda, bitno je šta je završio.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:04
Evo ja npr. imam diplomu sa boljeg fakulteta od tog Braća Karić, misliš da bi znao da vodim Toplane bolje nego on? Da dovedemo nekog s Harvarda, taj bi sigurno najbolje vodio Toplane. Jer sve Toplane svijeta vode stručnjaci sa Harvarda, teorijski fizičari.
Tako je bila priča i za Štetu pa su se kasnije ušutili.
Slučaj Zornić je skandal ali je riješen na pravi način.
U prevodu razvali srz frime i udari na same temlje njenog postojanja i djetlanosti kako bi ugurao/uhljebio 20 30 ljudi ...to sto bi za nekoliko godina firma dozvijela sudbinu GRASA to nikom nista...bitno je da ovih 20 30 mogu derat plate nekoliko godina.
Sto jes jes treba odat priznanje Vladi jer na kraju je nakon intervencije Vlade KS i samog premijera ovaj plan stavaljen u stajne rekonstrukicje odnosno ako ce se vec zaposliti da ne moze na ovaj nacin. Međutim postavlja se pitanje zasto i kako je takav jedan bolid dosao na poziciju direktora?
Al ako je tebi ovo odlicno vodjenje onda ok....
- Bosanski_kralj
#58749 Re: SDP
Nevjerovatno šta se sve spočitava SDP-u.

- Leverage
#58750 Re: SDP
To ti pričaš da bi bilo tako. Meni bi trebalo malo više vremena da procijenim šta je dobro vođenje, a šta ne.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 14:21
Sadasnji BRACA KARIC direktor je napravio plan po kojem bi se zaposilo 30 ljudi na pozicije poput marketinga i administracije znaci totalno nepotrebni jer te sluzbe vec i same po sebi imaju viska radnika, a pare za njihove plate bi se namakle tako sto bi blago receno sj.ebao labaratorije toplana odnosno ono sto to toplane ustvari i jesu , tj firma koja se bavi proizvodnjom energije za grijanje grada....
U prevodu razvali srz frime i udari na same temlje njenog postojanja i djetlanosti kako bi ugurao/uhljebio 20 30 ljudi ...to sto bi za nekoliko godina firma dozvijela sudbinu GRASA to nikom nista...bitno je da ovih 20 30 mogu derat plate nekoliko godina.
Sto jes jes treba odat priznanje Vladi jer na kraju je nakon intervencije Vlade KS i samog premijera ovaj plan stavaljen u stajne rekonstrukicje odnosno ako ce se vec zaposliti da ne moze na ovaj nacin. Međutim postavlja se pitanje zasto i kako je takav jedan bolid dosao na poziciju direktora?
Al ako je tebi ovo odlicno vodjenje onda ok....
Ali sad svakako nećemo imati priliku da saznamo. Uživat ćemo u menadžerskim sposobnostima kandidata čuvene Hubijar škole za vođenje firmi.