Sa grudima ne mislim na nešto normalno śto čini žensko nego na ponašanje dotične kao otkačena tinejdžerka u bikiniju na nekom rave partyju. Melanija i Mišel Obama imaju isto atribute pa ne pišem tako o njima, znači ako si me mislila u taj seksistički tor smjestiti nije ti uspjelo.Saga Noren wrote: ↑09/12/2019 13:00 Pazi ti to.Sad ja ne bi smila skakat, jer ce nekom muškaracu upast u oci moje" lopte"??! Ma, vidi molin te
![]()
Sam tvoj naziv za grudi ukazuje koji je tvoj stav o ciloj stvari.<-------ironija
Zena ima pravo ponasati se kako god zeli i smatra dolicnim za njenu funkciju. Nase je da osudimo ili podrzimo.
Ali ne kroz seksizam i svodjenje na objekt nego kroz to jel dolikuje njenoj ulozi u drustvu takvo ponasanje. To je potpuno druga stvar.
Ako želite ravnopravnost što se tiče pohvala očeekujte i ravnopravnost kod kritika kada se jedna političarka ponaša papanski i neprofesionalno kao npr. jedan Dodik.
Dovoljno me boli glava kada se raspravljam oko glupošti iz HDZ tora kao npr. majoriziranje, Komšić, treći entitet još eto trebam u isto vrijeme se zamarati tim feminističkim glupostima