I to sto kazesagnostic_front wrote: ↑03/12/2019 16:27Zasto se vi brinete kako gradjani i Vlada KS trose novac? Imate svoj kanton.
Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
- bunk
#4251 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
-
putokaz1
#4252 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ma kakav nas kanton kod nas jos uvjek vlada SDA,kod bas ne smijes ni pitat kako se trosi,zna u njihove dzepove
-
emmir1
#4253 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Strašno kada pogledam kome se novci građana djele.
Zato smo tu gdje jesmo u svemu.
Zato smo tu gdje jesmo u svemu.
-
made_in_sarajevo
#4254 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Da fahro nije ljubomoran jer ce Kanton imati bolji helikopter pa sere ovoliko 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4255 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
e baš si potrefio sa Pecikozommalakh wrote: ↑03/12/2019 07:03i sta covjek da kaze. prvi si tu da kazes da je nebuloza, a kada se moje "nebuloze" ispostave tacnim, a do sada ih ima dosta, tebe nigdje...
kada sam govorio da ce pecikoza izdati, svi napadaju. pecikoza izdao, isti ti dolaze sa pricom da su znali. jedan od primjera koji mi ovako na prvu pada na pamet.
da je vlada pala, reko bi da si i to potrefio. a kako i ne bi, kada svaki mjesec najavljuješ isto.
samo Allah dž.š. zna kojom si mentalnom akrobacijom stavio konakovića na kandidata za načelnika, i još pravdaš nebulozama kako se kantoni ruše od opština.
pa koji...
-
made_in_sarajevo
#4256 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
made_in_sarajevo wrote: ↑03/12/2019 10:17 kvota 1.05 da ce SDA sad napasti vladu radi snijega, guzve, vode,kise, sudara u Drinskoj![]()
Zaboravio sam glavno, helikopter
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-kat ... ook+status
-
putokaz1
#4257 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
I ja bi Konakovića za Načelnika jedino on može pobjediti nekog Slabijeg SDA načelnika
CENTAR je važniji ne samo od 10 općina već i od kantona-SDA vratila i Bihać,i Lukavac i još neke a CENTAR neda i time i Grad Sarajevo
CENTAR je važniji ne samo od 10 općina već i od kantona-SDA vratila i Bihać,i Lukavac i još neke a CENTAR neda i time i Grad Sarajevo
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4258 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
sve lijepo napisao, a ti nisi bio u stanju ni da pročitaš, već ad hominem kreneš u napad na mene. piše, a ti očito nisi pročitao, čim ovako lupaš, da je dobra opcija da bude kandidat za načelnika općine centar, samo i jedino pod uslovom da sda sa satelitima sbbom, dfom i nezavisnim obori vladu kantona sarajevo i smijeni konakovića. što ne znači da ja navijam za smjenu vladu, a još manje za povratak sda.
ako bude kandidat, ima ozbiljne šanse, da uz podršku naše stranke, pobijedi. većina u vijeću, zicer u gradskom vijeću, ne-sda gradonačelnik.
sbb i danas napada. danas je problem helikoper, a jučer je problem bio konakovićem grant.
traži se argument za otkazivanje podrške, a uz to sabotiraju jačanje sigurnosnog sistema u kantonu sarajevu.Naime, upravo su poslanik SBB-a u Skupštini Kantona Dževad Poturak i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić problematizirali ovaj biznis i s njim transparentno upoznali javnost. Stoga, ministar Katica treba znati da iza nabavke nema šestorke, jer SBB odbija da participira u neodgovornom trošenju enormnih novčanih sredstava građana koja se moraju utrošiti na mnogo važnijim stavkama od helikoptera kojim bi se vozili neostvareni ministri ili politički čelnici - navodi se u reagiranju SBB-a.
sda najviše glasova crpi preko načelnika, koji tokom izborne kampanje direktno rade kampanju kandidatima sda. npr. hadžibajrić je osnovao stranku i u kantonalnoj skupštini dobio dva zastupnika, samo i isključivo što je općinski načelnik i što kao takav ima obezbijeđenu glasačku mašineriju. tako im uzmu načelnička mjesta gdje god je to moguće, a realno je da to bude u centru i novom sarajevu, ojačaju svoje partije i u kantonu sarajevo pošalju sda u dužu opoziciju.i još pravdaš nebulozama kako se kantoni ruše od opština.kao bitniji načelnik centra od kantonalne vlade.
a ti nastavi da se brukaš u nadi da ćeš mene diskreditirati sa ovakvim dječijim postovima i živi u zabludi da se izbori dobivaju na priči o cukama i macama, kvantnoj fizici ili djeda božićnjaku. što bi jedan moj stari prijatelj rekao, tanak si druže i šupalj k'o sito...
- Chmoljo
#4259 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
trebam li te podsjećati šta si napisao?
da konaković, odnosno NIP već provocira smjenu vlade. dakle, ide smišljeno na to.
vrlo jednostavnim odokativnim pregledom vidi se kako i zašto je Ajnadžić pobijedio. nema tu puno materijala za Konakovića ili njegovu stranku, tako da je uistinu mentalna akrobacija. pogotovo ako on ne bude nekim čudom kandidat. zna se ako bude dogovora da je samo pitanje da li će SDP ili NS dati svog kandidata, koji će relativno lako pobijediti bilo kojeg SDAovog, a još je veća akrobacija misliti da je Konakovićeva ambicija vezati se za načelničku funkciju.
reći nekome da PIŠE nebuloze nije ad hominem.
jesam šupalj sam ko đevđir, ali bar nisam dvoličan.
da konaković, odnosno NIP već provocira smjenu vlade. dakle, ide smišljeno na to.
pa onda pišešako konakovića smijene sa pozicije predsjedavajućeg (što nip već polako i provocira), garantiram da će biti kandidat za načelnika općine centar, a i ako ga ne smijene, insistirat će da on izbaci kandidata za centar, kao faktura za gay paradu i svi udarci koje je pretrpio zbog toga. nemoj biti naivan i misliti da konaković ne čuva tog asa u rukavu prilikom eventualnih dogovora o zajedničkom nastupu.
kad čovjek petlja, laže i podmeće onda gubi nit.piše, a ti očito nisi pročitao, čim ovako lupaš, da je dobra opcija da bude kandidat za načelnika općine centar, samo i jedino pod uslovom da sda sa satelitima sbbom, dfom i nezavisnim obori vladu kantona sarajevo i smijeni konakovića.
vrlo jednostavnim odokativnim pregledom vidi se kako i zašto je Ajnadžić pobijedio. nema tu puno materijala za Konakovića ili njegovu stranku, tako da je uistinu mentalna akrobacija. pogotovo ako on ne bude nekim čudom kandidat. zna se ako bude dogovora da je samo pitanje da li će SDP ili NS dati svog kandidata, koji će relativno lako pobijediti bilo kojeg SDAovog, a još je veća akrobacija misliti da je Konakovićeva ambicija vezati se za načelničku funkciju.
reći nekome da PIŠE nebuloze nije ad hominem.
jesam šupalj sam ko đevđir, ali bar nisam dvoličan.
što ne znači da ja navijam za smjenu vladu, a još manje za povratak sda.
- madner
#4260 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Mislim da bi SDA glasala za Konakovica da ga se rjese.
Inace SBB nikad jaci
Inace SBB nikad jaci
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#4261 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
u tom grmu i lezi zec. sto se na silu gura sdp za centar. nece ici drugovi. znao sam da ces pomenuti sdp i da takvi kao ti na silu gurate pricu kako sdp treba dobiti centar, a podmuklo provucete nasu stranku kako bi imali argument "ili nasa stranka". pa onda pocnete forsirati pricu kako sdp vec ima iskustva u vodjenju te opcine, kako nasa stranka nema kadrova i tako dalje. kosa na glavi vam se dize kada se spomene netko drugi za kandidata a da nije iz sdpa.
to sto se sdp svima naobecavao, je njihov problem i neka to rijese unutar organizacije, ali kao stranka koja propada vrlo tesko moze dobiti zajednickog kandidata za nacelnika u centru i novom sarajevu, jer bas u tim opcinama postoje realne sanse da se skine sda, a kandidati trebaju doci iz nipa ili nase stranke, jer su i na posljednjim izborima u tim opcinama imali izvanredne rezultate.
a buduci da si se uhvatio onoga "provocira", malo uprati po drustvenim mrezama, nane se pominju, odgovara se zestoko... ali mogu priznati da sam izabrao pogresnu rijec.
ps bas na al jaziri imas gostivanje marica i basica, sbb i nip.
to sto se sdp svima naobecavao, je njihov problem i neka to rijese unutar organizacije, ali kao stranka koja propada vrlo tesko moze dobiti zajednickog kandidata za nacelnika u centru i novom sarajevu, jer bas u tim opcinama postoje realne sanse da se skine sda, a kandidati trebaju doci iz nipa ili nase stranke, jer su i na posljednjim izborima u tim opcinama imali izvanredne rezultate.
a buduci da si se uhvatio onoga "provocira", malo uprati po drustvenim mrezama, nane se pominju, odgovara se zestoko... ali mogu priznati da sam izabrao pogresnu rijec.
-
A_A_AKCIJA
#4262 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nisi ti nimalo naivan niti bezazlen.malakh wrote: ↑03/12/2019 20:21sve lijepo napisao, a ti nisi bio u stanju ni da pročitaš, već ad hominem kreneš u napad na mene. piše, a ti očito nisi pročitao, čim ovako lupaš, da je dobra opcija da bude kandidat za načelnika općine centar, samo i jedino pod uslovom da sda sa satelitima sbbom, dfom i nezavisnim obori vladu kantona sarajevo i smijeni konakovića. što ne znači da ja navijam za smjenu vladu, a još manje za povratak sda.
ako bude kandidat, ima ozbiljne šanse, da uz podršku naše stranke, pobijedi. većina u vijeću, zicer u gradskom vijeću, ne-sda gradonačelnik.
sbb i danas napada. danas je problem helikoper, a jučer je problem bio konakovićem grant.
traži se argument za otkazivanje podrške, a uz to sabotiraju jačanje sigurnosnog sistema u kantonu sarajevu.Naime, upravo su poslanik SBB-a u Skupštini Kantona Dževad Poturak i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić problematizirali ovaj biznis i s njim transparentno upoznali javnost. Stoga, ministar Katica treba znati da iza nabavke nema šestorke, jer SBB odbija da participira u neodgovornom trošenju enormnih novčanih sredstava građana koja se moraju utrošiti na mnogo važnijim stavkama od helikoptera kojim bi se vozili neostvareni ministri ili politički čelnici - navodi se u reagiranju SBB-a.
sda najviše glasova crpi preko načelnika, koji tokom izborne kampanje direktno rade kampanju kandidatima sda. npr. hadžibajrić je osnovao stranku i u kantonalnoj skupštini dobio dva zastupnika, samo i isključivo što je općinski načelnik i što kao takav ima obezbijeđenu glasačku mašineriju. tako im uzmu načelnička mjesta gdje god je to moguće, a realno je da to bude u centru i novom sarajevu, ojačaju svoje partije i u kantonu sarajevo pošalju sda u dužu opoziciju.i još pravdaš nebulozama kako se kantoni ruše od opština.kao bitniji načelnik centra od kantonalne vlade.
a ti nastavi da se brukaš u nadi da ćeš mene diskreditirati sa ovakvim dječijim postovima i živi u zabludi da se izbori dobivaju na priči o cukama i macama, kvantnoj fizici ili djeda božićnjaku. što bi jedan moj stari prijatelj rekao, tanak si druže i šupalj k'o sito...
Od prije izbora, pa do danas, podmuklo plasiraš dezinformacije. U maniru školovanog obavještajca. Nekada je na forumu bio hrvatski drotina u penziji iz Siska, Osa. E tvoj stil jako podsjeća na njega. Čak i kroatizmi koji ti se potkradaju su u njegovom stilu.
Svaka tvoja poruka sadrži sve bitne elemente propagande. Malo istine kojom zamotavaš gomilu laži. Onda, kada budeš provaljen, vadiš se na to malo istine kao argument da si sve vrijeme govorio istinu. Školski primjer, rekoh prije.
Za motive nisam siguran, ali je jasno da ti je trn u oku Vlada u KS i tri stranke koje čine osnovu. NiP, NS i SDP. Nemam dokaze, ali da mogu da pogađam, rekao bih da si ovdje da ljudima gušiš nadu u promjenu, a Vlada u KS je upravo to. Previše si namazan da budeš klasični SDA pljuvač, tvoje djelovanje je puno opasnije i prefriganije. Sam način kako si se branio na moj prošli upis, govori da nisi totalni amater u ovome što radiš.
Ovo sa Konakovićem za načelnika je odličan komad propagande, sa višestrukim djelovanjem.
Prvo, da zakuhaš ovdje među nama, je li NiP ili neko drugi treba da kandiduje načelnika kojeg će svi podržati.
Drugo, da pošalješ poruku kako je koalicija na izdisaju, i da Konaković traži spas za vlastito dupe i utješnu nagradu.
Treće, da ih sve izjednačiš, objašnjavajući njihove poteze na ovako sitnošićarski način, i podebljaš staru tezu da su svi isti i da je svejedno ko je na vlasti.
Čak, kada bih se kladio, ako pretpostavimo tvoj hrvatski background na osnovu sintakse i semantike, tvoje tobožnje navijanje za DF i Komšića ima zapravo totalno suprotnu namjeru.
-
putokaz1
#4263 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Sda nacelnici drzexSDA a samo ih Kifla moze skinut
- biske
#4264 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Kao najveći uspjeh poslije godinu dana ove vlade vidim: ezdea se počela brinuti za građane. 
- Chmoljo
#4265 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
ma hajde, Fahro hoće da sruši vladu?malakh wrote: ↑03/12/2019 21:08 u tom grmu i lezi zec. sto se na silu gura sdp za centar. nece ici drugovi. znao sam da ces pomenuti sdp i da takvi kao ti na silu gurate pricu kako sdp treba dobiti centar, a podmuklo provucete nasu stranku kako bi imali argument "ili nasa stranka". pa onda pocnete forsirati pricu kako sdp vec ima iskustva u vodjenju te opcine, kako nasa stranka nema kadrova i tako dalje. kosa na glavi vam se dize kada se spomene netko drugi za kandidata a da nije iz sdpa.
jebote život šta ti predstavljaš kao neku analizu. svaka budala je znala da je pitanje vremena kada će Fahro početi sabotirati. a za DF se znalo još od trenutka kada je Komšić samovoljno izletio sa kandidaturom u čiju tikvu pušu.
sjećaš se, to je onda kada si rukama i nogama branio taj njegov potez.
i ovo provocira, nije bila pogrešna riječ. cijelu misao si izjavio u tom kontekstu, tako da se bezveze vadiš.
- Chmoljo
#4266 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
pretjeruješ vala... niđe veze.A_A_AKCIJA wrote: ↑03/12/2019 21:32 Nisi ti nimalo naivan niti bezazlen.
Od prije izbora, pa do danas, podmuklo plasiraš dezinformacije. U maniru školovanog obavještajca. Nekada je na forumu bio hrvatski drotina u penziji iz Siska, Osa. E tvoj stil jako podsjeća na njega. Čak i kroatizmi koji ti se potkradaju su u njegovom stilu.
Svaka tvoja poruka sadrži sve bitne elemente propagande. Malo istine kojom zamotavaš gomilu laži. Onda, kada budeš provaljen, vadiš se na to malo istine kao argument da si sve vrijeme govorio istinu. Školski primjer, rekoh prije.
Za motive nisam siguran, ali je jasno da ti je trn u oku Vlada u KS i tri stranke koje čine osnovu. NiP, NS i SDP. Nemam dokaze, ali da mogu da pogađam, rekao bih da si ovdje da ljudima gušiš nadu u promjenu, a Vlada u KS je upravo to. Previše si namazan da budeš klasični SDA pljuvač, tvoje djelovanje je puno opasnije i prefriganije. Sam način kako si se branio na moj prošli upis, govori da nisi totalni amater u ovome što radiš.
Ovo sa Konakovićem za načelnika je odličan komad propagande, sa višestrukim djelovanjem.
Prvo, da zakuhaš ovdje među nama, je li NiP ili neko drugi treba da kandiduje načelnika kojeg će svi podržati.
Drugo, da pošalješ poruku kako je koalicija na izdisaju, i da Konaković traži spas za vlastito dupe i utješnu nagradu.
Treće, da ih sve izjednačiš, objašnjavajući njihove poteze na ovako sitnošićarski način, i podebljaš staru tezu da su svi isti i da je svejedno ko je na vlasti.
Čak, kada bih se kladio, ako pretpostavimo tvoj hrvatski background na osnovu sintakse i semantike, tvoje tobožnje navijanje za DF i Komšića ima zapravo totalno suprotnu namjeru.
- madner
#4267 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Totalno, ovo je pocetnicki nivo agitacije, cuj profesionalac.
- malakh
#4268 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
druže svašta se ti meni nagovori. od optužbi da sam fikret muslimović, do optužbi da sam neki tamo hrvatski obavještajac koji je onomad ordinirao po forumu. vjeruj da ti ne zamjeram, jer me neko osobno životno iskustvo naučilo da cijenim mišljenja drugih, pa čak i kada su uvrijedljivog karaktera.A_A_AKCIJA wrote: ↑03/12/2019 21:32
Nisi ti nimalo naivan niti bezazlen.
redom ćemo.
1. što se tiče vlade ks, ja ipak mislim da su naša stranka i nip okosnica i prednja vuča koja vuče kompletnu vladu. zbog toga su konstantno na udaru. taj sdp, kojeg pominješ, a kojeg na škrge održava ministar šteta, je već imao dvije ozbiljne afere, glede zornića i one dupovac i prije bih ih smatrao kočnicom, nego vučom ili okosnicom. ali to je samo moje mišljenje i ako ono guši nadu, onda se doista srdačno izvinjavam, ali pokušaj me demantirati.
2. ja živim u općini centar, konkretno na ciglanama, tu sam čitav poslijeratni život, redovito šećem općinom, učestvujem u zborovima građana i gledam u kakvo ruglo se pretvorila od dolaska nedžada ajnadžića. općina se zatvorila za građane, a probleme možemo prijaviti samo sekretaru mjesne zajednice, a svaki odgovor glasi da je proslijedio dalje i na tome sve završava. da bi pričali o općini centar, trebali bi otvoriti zasebnu temu, ali je dovoljno razloga navedeno da se čovjek može nadati da će netko, već za manje od godinu dana skinuti trenutnog nenačelnika. analizirajući potencijalne kandidate, došao sam do zaključka da je konaković idealan za tu poziciju, ali ponavljam, samo i isključivo pod uslovom da više ne bude na trenutnoj poziciji. to je moje mišljenje i vjeruj da ga imam pravo iznijeti gdje god ja to poželim, ma koliko kritika dobio. čisto informacije radi, određene strukture sdpa u centru guraju denisa chalengera za kandidata, pa ti samo napravi poređenje.
da ne dužim, ti si to shvatio kao komad propagande, sa višestrukim djelovanjem i ne krivim te, jer se mišljenja očito razlikuju, ali su nepotrebne bespotrebne konstrukcije i optužbe.
a ja se ne sjećam da sam bilo kada napisao da su svi isti, a ono čega se sjećam da sam više puta ponavljao da ne glasujem za stranke, već za ljude, pojedince, a neke čak navodio imenima i prezimenima. kao npr. tarika jažića na prethodnim izborima.
za df nikada nisam navijao, a za komšića da i za ono što je uradio u posljednjih godinu dana, mu skidam kapu i što se mene tiče, da sutra ode na skijanje i da se vrati za tri godine, imat će moj glas. vratiš se na forumu u predizborno vrijeme, pročitaš kakve sam rasprave imao sa pojedincima, koliko je tu bilo uvreda i sve će ti se samo kazati, pa ti presudi.Čak, kada bih se kladio, ako pretpostavimo tvoj hrvatski background na osnovu sintakse i semantike, tvoje tobožnje navijanje za DF i Komšića ima zapravo totalno suprotnu namjeru.
mada, da budem iskren, znam za onu staru obavještajnu taktiku kada se netko predstavlja kao tobožnji sljedbenik i branjenik neke partije ili pojedinca, uvuče se u iskrene sljedbenike, stekne određenu naklonost, pa se odjednom iz nekog razloga razočara i postane najveći kritičar i pljuvač iste ili istog, a naklonost iskoristi kako bi sa sobom povukao i ostale.
Last edited by malakh on 03/12/2019 23:30, edited 1 time in total.
- malakh
#4269 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
iskreno, imam manjak povjerenja u fahru, ne samo po aktuelnu vladu ks, već i po državu i društvo u cjelini. u prošlosti je nebrojno puta od gotovog pravio veresiju, samo iz nekih ličnih hirova i sujeta.Chmoljo wrote: ↑03/12/2019 23:05ma hajde, Fahro hoće da sruši vladu?malakh wrote: ↑03/12/2019 21:08 u tom grmu i lezi zec. sto se na silu gura sdp za centar. nece ici drugovi. znao sam da ces pomenuti sdp i da takvi kao ti na silu gurate pricu kako sdp treba dobiti centar, a podmuklo provucete nasu stranku kako bi imali argument "ili nasa stranka". pa onda pocnete forsirati pricu kako sdp vec ima iskustva u vodjenju te opcine, kako nasa stranka nema kadrova i tako dalje. kosa na glavi vam se dize kada se spomene netko drugi za kandidata a da nije iz sdpa.
ps bas na al jaziri imas gostivanje marica i basica, sbb i nip.![]()
jebote život šta ti predstavljaš kao neku analizu. svaka budala je znala da je pitanje vremena kada će Fahro početi sabotirati. a za DF se znalo još od trenutka kada je Komšić samovoljno izletio sa kandidaturom u čiju tikvu pušu.
sjećaš se, to je onda kada si rukama i nogama branio taj njegov potez.
i ovo provocira, nije bila pogrešna riječ. cijelu misao si izjavio u tom kontekstu, tako da se bezveze vadiš.
sumnjam da će oboriti vladu, jer je počeo praviti sranja sa helikopterom baš u vrijeme kada se treba imenovati vijeće ministara, a gdje je on u koaliciji sa sda i dfom. ako pogrešno razmišljam, prosvijetli me i reci mi zašto baš sada vrši napade, kada je, a nip je to dokazao, još prije godinu znao za helikopter?
ovo što sada fahro radi konakoviću liči na onu staru, hrani zmiju da te ujede.
-
kluz franjo
#4270 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
O tempora, o mores!
Ja kada čitam neke upise na ovom pdf-u, pomislim da to piše neko od ovih naših aktuelnih političara...
Red patetike, red laži, red spinovanja, pa opet...
K'o Vasina torta.
Ja kada čitam neke upise na ovom pdf-u, pomislim da to piše neko od ovih naših aktuelnih političara...
Red patetike, red laži, red spinovanja, pa opet...
K'o Vasina torta.
- Chmoljo
- madner
#4272 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Fahro znaci nepouzdan. Ovo je vec epohalno. 
- malakh
#4273 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
cijelo vrijeme prica da je sestorka stabilna? danas svi znaju da ce fahro izdati. to ti je ona "eh znao sam...", to su ti ozbiljni forumasi...

- _Reds_
#4274 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Fahro lagano uzima, funkciju po funkciju, evo uzeo je i TZ.
Dakle cijedi od ove šestorke sve što može, ali lagano, iz mjeseca u mjesec.
I on je najveci pobjednik u svemu.
Dakle cijedi od ove šestorke sve što može, ali lagano, iz mjeseca u mjesec.
I on je najveci pobjednik u svemu.
-
high_volume
#4275 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Danas u 09.00 sati TVSA