A Pape šupak ne bi došao da vodi Sarajevo, samo traži izgovore.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 15:28Jedna od špekulacija koja se počela vrtiti po nogometnim kuloarima nakon smjene Husrefa Musemića sa pozicije šefa stručnog štaba FK Sarajevo jeste ona da bi tu funkciju sada mogao preuzeti Safet Sušić, piše SCsport.
Legendarni Pape bi, sasvim izvjesno, na Koševu bio dočekan srdačno, ali ispostavilo se da su ipak u pitanju samo nerealne želje jednog dijela bordo navijača koje su jednostavno, tek tako, isplivale na društvenim mrežama.
Naime, Sušić je poručio kako ga niko iz FK Sarajevo nije kontaktirao, ali i da jeste – ne bi prihvatio ponudu.
“Zaista me niko nije zvao, niti sam uopšte razmišljao o tome. I naravno da ne bih pristao, naročito nakon ovoga što se desilo. Prosto mi je nevjerovatno ovo šta su uradili Husrefu Musemiću. Čovjek im je donio duplu krunu prošle sezone, sada bio drugi sa istim brojem bodova kao i prvoplasirana ekipa… Svašta”, govori Pape u izjavi za SCsport.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
yasaq
#98826 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- emigrazione
#98827 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih ni ja, poserem se na ovakvo Sarajevo, niko normalan ovdje neće prići na kilometar...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#98828 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bezveze se pravi i oko Husrefa kao ono on sad uplakan jadan nikakav. Iskreno vjerujem najvise da je ovo pogodilo njegov ego. Nije ni on bio fer za sve ovo vrijeme. Od toga da nikad nije preuzeo krivicu do odnosa sa igračima, psovanje mrtvih roditelja igračima, itd itd... Znači ne treba se sada praviti ni od Husrefa neko nevinašce koje je na pravdi Boga otjeran.rocco_siffredi wrote: ↑03/12/2019 15:26 Ovo ako Husref izdrzi, zivjet ce 100 godina. Ne daj se Šefe, nisu ti ni do koljena, niti su vrijedni tvojih suza![]()
Otpušten je zbog neviđene blamaže u derbiju opet, poslije onog historijskog poraza i poslije po meni jednako velikih blamaža u Bijeljini, TUzli itd...
Dobit ce tolike pare na ruke da mu sigurno nece biti tesko sve ovo zaboraviti i okrenuti se nekom sportskom ribolovu ili Mladosti iz Kaknja gdje nece imati nikakav pritisak.
Način, način na koji je otpušten je nefer i neljudski. Red je bio da se s njim sjedne, da mu se na neki normalan način to iskomunicira, da mu se ukaže počast na postignutim rezultatima itd... moglo je to puno bolje puno mudrije, puno ljepše, ljudskije jebem ga...
-
Nadzorna_ploca
#98829 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko ce ovim iz uprave dati otkaze..jer se sami povuci nece.
-
yasaq
#98830 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jebote ko da sam smo se jutros probudili i čudno nam što je dobio nogu. Pa jebemo se čitavu sezonu, ekipa koja je letila prošlu sezonu je osakaćena, nije nam jasno kako smo na diobi prvog mjesta i sad svi u čudu.
Nije problem što smo na diobi prvog mjesta nego je problem što nema igre i što nismo prvi sa najmanje 7 boba razlike, e to je problem. Umjesto da unaprijedimo igru mi smo potonuli.
Nije problem što smo na diobi prvog mjesta nego je problem što nema igre i što nismo prvi sa najmanje 7 boba razlike, e to je problem. Umjesto da unaprijedimo igru mi smo potonuli.
-
Sa_u_srcu
#98831 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svi neka podnesu ostavke i neka idu...sutra u 15 svi ispred kluba...ovako se ne moze odnositi prema covjeku koji bi zivot dao za Sarajevo. Uprava Napolje...
-
yasaq
#98832 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
a što bi oni davali ostavke?
Jesu li oni birali tim?
jesu li oni pripremali tim?
jesu li oni selektirali igrače za utakmice ?
jesu li oni igračima jebali majke ?
zašto oni ?
-
Sa_u_srcu
#98833 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zato sto vec mjesecima ne pruzaju nikakvu podraku Musemicu, zato sto su ga i u talu sa par igraca i minirali, da bi tako ograniceni ljudi kao ti pricali protiv Musemica.
Koga ce dovesti Nalica? Ono govno iz Mostara? I sta ce on? Jeste li vi normalni uopste?
- rocco_siffredi
#98834 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne pravi se od Husrefa nista. Husref je napravio legendu od sebe. Bitan je odnos i nacin ophodjenja prema legendama. Ovo nije normalno da Bog kaze.F&N wrote: ↑03/12/2019 15:36Bezveze se pravi i oko Husrefa kao ono on sad uplakan jadan nikakav. Iskreno vjerujem najvise da je ovo pogodilo njegov ego. Nije ni on bio fer za sve ovo vrijeme. Od toga da nikad nije preuzeo krivicu do odnosa sa igračima, psovanje mrtvih roditelja igračima, itd itd... Znači ne treba se sada praviti ni od Husrefa neko nevinašce koje je na pravdi Boga otjeran.rocco_siffredi wrote: ↑03/12/2019 15:26 Ovo ako Husref izdrzi, zivjet ce 100 godina. Ne daj se Šefe, nisu ti ni do koljena, niti su vrijedni tvojih suza![]()
Otpušten je zbog neviđene blamaže u derbiju opet, poslije onog historijskog poraza i poslije po meni jednako velikih blamaža u Bijeljini, TUzli itd...
Dobit ce tolike pare na ruke da mu sigurno nece biti tesko sve ovo zaboraviti i okrenuti se nekom sportskom ribolovu ili Mladosti iz Kaknja gdje nece imati nikakav pritisak.
Način, način na koji je otpušten je nefer i neljudski. Red je bio da se s njim sjedne, da mu se na neki normalan način to iskomunicira, da mu se ukaže počast na postignutim rezultatima itd... moglo je to puno bolje puno mudrije, puno ljepše, ljudskije jebem ga...
Svi mi znamo i dobre i lose stvari kod Husrefa, nas je.
Sapunja mu se daska vec pola godine. Jel to normalno?
Jel se sagledala situacija i uslovi pod kojima je trenirao klub zadnjih pola godine? Nemoguće je da je samo on kriv, ako je uopste.
Ima i za njih rješenje. Nicija nije do zore gorila. Mogu kako hoce, nece dokle hoce
- emigrazione
#98835 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda zato sto klub koriste za vlastitu promociju, a nismo se pomjerili nigdje godinama uz sve najave i ocekivanja....ona kurava mi se toliko ogadila da joj ne bih dao ni da mi ga popusi
-
yasaq
#98836 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
a je l' se klub zove FK Husef Musemić ili FK Sarajevo ?
usro je šefa i stanicu i sad treba da nešto idem i galamim za njega
čemu to ?
klub ima sad gazdu, koji je istreso keš i koji se pita za sve. Nema više ovdje emocija, sve je biznis.
-
yasaq
#98837 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
niste realni uopšte, Sad ima jedan gazda i on odlučuje , sve je ovo biznis. Nema rezultata, doviđenja !emigrazione wrote: ↑03/12/2019 15:51Mozda zato sto klub koriste za vlastitu promociju, a nismo se pomjerili nigdje godinama uz sve najave i ocekivanja....ona kurava mi se toliko ogadila da joj ne bih dao ni da mi ga popusi
-
yasaq
#98838 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa promociju svoju mogu raditi samo preko uspješnog kluba, a uspješan klub je onaj klub sa rezultatima. Tako da imaju interesa da FK Sarajevo bude uspješan klub. Možeš li sad zamisliti sa ovakvom igrom da dođemo do sljedećih kvalifikacija za LP ili EL, pa ko god da dođe dobili bi po guzici samo tako.emigrazione wrote: ↑03/12/2019 15:51Mozda zato sto klub koriste za vlastitu promociju, a nismo se pomjerili nigdje godinama uz sve najave i ocekivanja....ona kurava mi se toliko ogadila da joj ne bih dao ni da mi ga popusi
- emigrazione
#98839 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma nije hazda smijenio Husrefa, pogotovo ne na ovaj nacin
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98840 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Način na koji su mu dali nogu govori više od samog otkaza.yasaq wrote: ↑03/12/2019 15:40 Jebote ko da sam smo se jutros probudili i čudno nam što je dobio nogu. Pa jebemo se čitavu sezonu, ekipa koja je letila prošlu sezonu je osakaćena, nije nam jasno kako smo na diobi prvog mjesta i sad svi u čudu.
Govori da klub nije na pravom kursu.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#98841 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam bio neko ko je branio Husrefa do kosti, onda igrom slucaja sam saznao za masu nekih stvari. Od toga da je Jela otisao zbog Husrefa, jer mu je ovaj konstantno mijenjao plan vjezbi, covjek rekao vise jebo te necu vise ovo da trpim... Pa onda do psovanja igracima itd...rocco_siffredi wrote: ↑03/12/2019 15:48Ne pravi se od Husrefa nista. Husref je napravio legendu od sebe. Bitan je odnos i nacin ophodjenja prema legendama. Ovo nije normalno da Bog kaze.F&N wrote: ↑03/12/2019 15:36Bezveze se pravi i oko Husrefa kao ono on sad uplakan jadan nikakav. Iskreno vjerujem najvise da je ovo pogodilo njegov ego. Nije ni on bio fer za sve ovo vrijeme. Od toga da nikad nije preuzeo krivicu do odnosa sa igračima, psovanje mrtvih roditelja igračima, itd itd... Znači ne treba se sada praviti ni od Husrefa neko nevinašce koje je na pravdi Boga otjeran.rocco_siffredi wrote: ↑03/12/2019 15:26 Ovo ako Husref izdrzi, zivjet ce 100 godina. Ne daj se Šefe, nisu ti ni do koljena, niti su vrijedni tvojih suza![]()
Svi mi znamo i dobre i lose stvari kod Husrefa, nas je.
Sapunja mu se daska vec pola godine. Jel to normalno?
Jel se sagledala situacija i uslovi pod kojima je trenirao klub zadnjih pola godine? Nemoguće je da je samo on kriv, ako je uopste.Ima i za njih rješenje. Nicija nije do zore gorila. Mogu kako hoce, nece dokle hoce![]()
Druga stvar koju smo svi primjetili konsantno prebacivanje krivice na igrace, na teren, na vrijeme, ista taktika procitana. Pogresno vodjenje derbija, historijski poraz koji je on sukreirao svojom nevjerovatnom postavkom i jos nevjerovatnijim izmjenama itd... do diletantskih partija sto je kulminiralo derbijem.
Apsolutno, apsolutno ne opravdavam nacin na koji je uradjeno. Moralo je bolje. Moralo je ljudskije. Moralo je to biti puno bolje. Ovo kako je uradjeno zasluzuje takvu osudu.
-
yasaq
#98842 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I ja isto kažem , da su trebali sjesti sa čovjekom i reći ovo više ne ide ovako i gotovo. Tu su ispali šupci neviđeni, a šta očekivati od seljančure iz Siminog hana i njenim manirima. Al' da je Hus treb'o da leti, trebo je još nakon poraza na Grbavici.
-
internazionale
#98843 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa sto onda spominjete Husrefovu platu, ko biva da raju isprovocirate
Jesu li to one lezbe, lgbt, rumeni i bily donijeli pare u klub pa da spominju kolika je Husrefu plata?
-
internazionale
#98844 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Inace drago mi je da je uprava konacno preuzela stvar u svoje ruke i odlucno krenula u taj dugo ocekivani iskorak. Koji pocinje od ovogodisnje odbrane titule, leprsava igra manje vise
Pozorno cemo pratiti
Pozorno cemo pratiti
- Analiticarr
#98845 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dodji ti u klub pa nas nauci kako se to radi. Dosta smo ga trpili.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 15:59Način na koji su mu dali nogu govori više od samog otkaza.yasaq wrote: ↑03/12/2019 15:40 Jebote ko da sam smo se jutros probudili i čudno nam što je dobio nogu. Pa jebemo se čitavu sezonu, ekipa koja je letila prošlu sezonu je osakaćena, nije nam jasno kako smo na diobi prvog mjesta i sad svi u čudu.
Govori da klub nije na pravom kursu.
FK SARAJEVO JE IZNAD SVEGA a kome se to ne svidja neka sebi osnuje dugi klub i nek ga ulica vodi.
-
Sa_u_srcu
#98846 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svi ce sada izletiti iz kluba, i valentin i one dvije kurave, i onaj debil...sada cemo sve promijeniti...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98847 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako si uposlenik kluba ili još bolje, neko od onih koji su ovu odluku donijeli, onda moram reći da se to tako ne radi.Analiticarr wrote: ↑03/12/2019 16:07
Dodji ti u klub pa nas nauci kako se to radi. Dosta smo ga trpili.
FK SARAJEVO JE IZNAD SVEGA a kome se to ne svidja neka sebi osnuje dugi klub i nek ga ulica vodi.
Bar to ne rade ozbiljni ljudi.
Kod mene u firmi kad neko dobije otkaz to se ljudski odradi, ne šalju se otkazi po nekom i tako to.
Inače bi trebao neko da vas nauči (pojedine) prije svega da se poradi na nekim stvarima da se ne bi dešavali gafovi kao onaj sa saopštenjem u vezi Širokog.
Naravno da je FK Sarajevo iznad svega, ja se samo nadam, da se ova uprava neće staviti u poziciju iznad FK Sarajevo.
- budzetlija
#98848 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko je ovaj analitičar pa prica MI cemo
jel to imas neke veze sa Upravom, a pises po forumu?
- Analiticarr
#98849 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam ni jedno ni drugo ali jesam investitor.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 16:10Ako si uposlenik kluba ili još bolje, neko od onih koji su ovu odluku donijeli, onda moram reći da se to tako ne radi.Analiticarr wrote: ↑03/12/2019 16:07
Dodji ti u klub pa nas nauci kako se to radi. Dosta smo ga trpili.
Bar to ne rade ozbiljni ljudi.
Kod mene u firmi kad neko dobije otkaz to se ljudski odradi, ne šalju se otkazi po nekom i tako to.
Inače bi trebao neko da vas nauči (pojedine) prije svega da se poradi na nekim stvarima da se ne bi dešavali gafovi kao onaj sa saopštenjem u vezi Širokog.
Naravno da je FK Sarajevo iznad svega, ja se samo nadam, da se ova uprava neće staviti u poziciju iznad FK Sarajevo.
Ulicari su natjerali upravu da zadrzi ovog prevaranta a on nastavio biti bahat i umislio da je klub njegov. Dosta nas je unistavao.
Ulica vise nece voditi NAS KLUB
- budzetlija
#98850 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Investitor nam piše na forumu