Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Prpa.ba
#44126 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Inace, ovo za jednog od najagilnijih izvodjaca SDA radova u sektoru obrazovanja, Marjanovica, me nista ne cudi i sasvim je ocekivano. Malo mi teze pada cinjenica da ce pokusati iskoristiti iskrenog, ali ostrascenog Niksica kao korisnog idiota u obracunu sa cetvorkom, a sve za SDA racun. Valjda ce Niksic znati povuci rucnu i stati i razmisliti prije nego pomogne "ruralcima". 
- Bancho
#44127 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne, ne...SDA sa ovim nema nikakve veze, ovde se iskljucivo radi o zadovoljavanju licnih interesa. On ce ostati uz sestorku ali ce sada za svoj glas moci dobiti mnogo vise, nego sto je to mogao kao clan kluba NS. Naravno, uvijek postoji mogucnost da se proda SDA, ali ne bih bas rekao da ce se to desiti.Prpa.ba wrote: ↑27/11/2019 14:55 Inace, ovo za jednog od najagilnijih izvodjaca SDA radova u sektoru obrazovanja, Marjanovica, me nista ne cudi i sasvim je ocekivano. Malo mi teze pada cinjenica da ce pokusati iskoristiti iskrenog, ali ostrascenog Niksica kao korisnog idiota u obracunu sa cetvorkom, a sve za SDA racun. Valjda ce Niksic znati povuci rucnu i stati i razmisliti prije nego pomogne "ruralcima".![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#44128 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto ce reci da fakticki imamo sedmorku 
Bas amaterski potez od strane NS-a, nadam se da ce biti pametni i (p)ocistiti odbore koji su dali glas ovoj ublehi
Bas amaterski potez od strane NS-a, nadam se da ce biti pametni i (p)ocistiti odbore koji su dali glas ovoj ublehi
- kmirsad
#44129 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Događa se ono o ćemu sam ovde već godinama pisao i to od od onog dana kad je s grupom pristupio u NS.
On i još desetak iz užeg urotničkog štaba. Ostali su imali plemenite pobude.
Neki od tih desetak vukova još nose jagnječe maske.
Ali i njima će, iza sjekutića, proviriti očnjaci, vrlo skoro.
Spadaju maske polako, kako sam i predvidio...
Kako im postaje jasno da nisu uspjeli obrat tuđi vočnjak, ukrasti stranku, kreču u potragu za drugom plijenom, ali će pokušati da iza sebe ostave maksimalnu štetu.
Mislim da će pokušati da razjebu i BH Blok.
Nije da likujem,naprotiv,ali mi je drago sam bio u pravu i sve ispravno govorio, čak ulazio u sukobe s onima koje su beskrupulozni Huni zaveli na tanak led... da potonu da poginu za njih.
Drago mi je što to sada shvataju i oni koji su im bezrezervno vjerovali.
Samo Molba za prijem u stranku. Provjere.
Šerijetsko pravo i partizanski moral-
Živjela NS
On i još desetak iz užeg urotničkog štaba. Ostali su imali plemenite pobude.
Neki od tih desetak vukova još nose jagnječe maske.
Ali i njima će, iza sjekutića, proviriti očnjaci, vrlo skoro.
Spadaju maske polako, kako sam i predvidio...
Kako im postaje jasno da nisu uspjeli obrat tuđi vočnjak, ukrasti stranku, kreču u potragu za drugom plijenom, ali će pokušati da iza sebe ostave maksimalnu štetu.
Mislim da će pokušati da razjebu i BH Blok.
Nije da likujem,naprotiv,ali mi je drago sam bio u pravu i sve ispravno govorio, čak ulazio u sukobe s onima koje su beskrupulozni Huni zaveli na tanak led... da potonu da poginu za njih.
Drago mi je što to sada shvataju i oni koji su im bezrezervno vjerovali.
Samo Molba za prijem u stranku. Provjere.
Šerijetsko pravo i partizanski moral-
Živjela NS
- kmirsad
#44130 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑27/11/2019 14:35 Bas fula sto se tice Marjanovica, a ne moze se reci da je iznenadjenje
Postavlja se pitanje jel samo on, il ima jos kakav spavac![]()
- kmirsad
-
MUNAFIK
#44132 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svi na KIFLU drvlje i kamenje, te ce izdat te ce prodat te ce.odigrad za SDA te ce se vratit u zagrljaj matici itd... a on ispade najodaniji ovoj ideji 6orke 
- Hajvan
#44133 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa nek ide, al nek vrati poslanicko mjesto NS-u.
nisam ja glas'o za nj, vec za NS.
nisam ja glas'o za nj, vec za NS.
-
The BEN10
- Bancho
- Control panel
#44136 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ahahaha ugledni profesor. Slatkorjecivi miljenik masa.
Kako je ovce pardon ljude lako omadjijati.
Kako shupka mogu prepoznati na kilometar to je cudo.
Kad sam govorio da je velika greska NS sto ih je primio a posebno sto njega stavise za nosioca liste nisam mogao opstati od kritika.
A vidi sad.
Kako je ovce pardon ljude lako omadjijati.
Kako shupka mogu prepoznati na kilometar to je cudo.
Kad sam govorio da je velika greska NS sto ih je primio a posebno sto njega stavise za nosioca liste nisam mogao opstati od kritika.
A vidi sad.
- Roccohljup
#44137 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
fakat ispade govno......i baš mi krivo što ga onomad branih da neće izdat. 
-
JedanMova
#44138 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I opet izostao ostatak saopstenja, krili ga ko zmija noge.JedanMova wrote: ↑14/11/2019 14:46A ostatak saopstenja? Gdje je ostataktutku wrote:https://www.nasastranka.ba/nasa-stranka ... rmu/18017/malakh wrote:
vreto je javno napisao da je u srijedu (jučer) organizirana sjednica kantonalnog odbora ns na kojoj se vodila rasprava na ovu temu. opet ponavljam da funakcioneri naše stranke uopće ne trebaju izlaziti u javnost sa osudama, jer bi to bilo krajnje neozbiljno i da je najbolje da se sa problem obračunaju unutar partije, sankcioniraju učesnike i nastave gdje su stali... izazivanje javnog prepucavanja između članova i funkcionera nikada dobro nije donijelo niti jednoj stranci, pa ne bi ni njima.
toliko od mene na ovu temu, mislim da je više bespotrebno bilo što više komentirati.
E saopcenje im je jako u pm. Bijedno, nista nisu rekli dakle sve je tacno. Bijednici![]()
Covjek im je mahnuo prije dvije sedmice.
E sad, moze ovde pricati ko sta hoce. Da tog istog Marjanovica nije bilo na listi, Forto bi sad sjedio kao zastupnik, a ne bi se sepurio ko premier. A pitanje je i s kim bi sjedio, jer ih 5 ne bi proslo u KS definitivno.
I prije nego nastave pojedinci ono visegodisnje pljuvanje, nemojte zaboraviti da ste pljuvali po covjeku zbog "uhljeba koje je doveo", a sad su ti isti uhljebljeni od strane onih koji ostaju. Preporuka je da uz javno dostupne izborne rezultate i gore navedeno prvo malo prokontate
-
JedanMova
-
pedeset
- Hajvan
- Hajvan
-
zamisljen
#44143 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
doprinos marjanovićeve grupe NSu na ovim izborima nije upitan (broj mandata) i sl. Problem je koliko su Marjanovići koštali NS otkako su ušli u stranku. od razdora među članovima koje su doveli u situaciju da moraju birati i stavljati se na strane, kršenja kodeksa ponašanja stranke tokom kampanje (postavljanje plakata i ostalih materijala na neovlaštena mjesta, lokacije i objekte), šteti po ugled stranke u kadriranju javnih preduzeća, pa na kraju krajeva i mandata koje je NS dobio. Pored toga, javna kampanja pljuvanja NS od lojalnih medija navedenom gospodinu je neshvatljiva bila dok je on bio član iste. u tom kontekstu, mislim i siguran sam da je NSu puno bolje da Marjanović(i) i NS krenu svako svojim putem ne dovodeći u pitanje motive i razloge istog .
Ipak moram dopisati odnosno dodati da razdor među članovima i nije najlošija stvar jer se na ovaj način uvidjelo "ko je kakav" odnosno "kakve apetite ima". Što gore neko reče, vuk dlaku mijenja ali... na ovaj način vođstvo stranke sada ima informaciju tačno sa kakvim kapacitetima raspolaže i od čega mu je satkano članstvo
Ipak moram dopisati odnosno dodati da razdor među članovima i nije najlošija stvar jer se na ovaj način uvidjelo "ko je kakav" odnosno "kakve apetite ima". Što gore neko reče, vuk dlaku mijenja ali... na ovaj način vođstvo stranke sada ima informaciju tačno sa kakvim kapacitetima raspolaže i od čega mu je satkano članstvo
-
putokaz1
#44144 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tako je manje ili više u svim strankama jer nisu oni filantropi da se hebu radi plate.
Samo treba naci stranku u kojoj ti dobri imaju ikakav uticaj na politiku i kadroviranje.
Drugim rjecima, naci stranku koja osim za sebe, hoce nesto i za nas uraditi.
[/quote]
Ta stranka je CDU Angeke Merkel,najvise uradila za nas
Samo treba naci stranku u kojoj ti dobri imaju ikakav uticaj na politiku i kadroviranje.
Drugim rjecima, naci stranku koja osim za sebe, hoce nesto i za nas uraditi.
[/quote]
Ta stranka je CDU Angeke Merkel,najvise uradila za nas
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- cvrčak_na_hedonizmu
#44146 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Divno. Znaci KS postaje klimavkmirsad wrote: ↑27/11/2019 15:30Imacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑27/11/2019 14:35 Bas fula sto se tice Marjanovica, a ne moze se reci da je iznenadjenje
Bas levatski
- Kikibombona
#44147 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Valjda je i onaj Vreto sumLJiv.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑27/11/2019 17:11Divno. Znaci KS postaje klimavkmirsad wrote: ↑27/11/2019 15:30Imacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑27/11/2019 14:35 Bas fula sto se tice Marjanovica, a ne moze se reci da je iznenadjenje
![]()
Bas levatski
A Neiru je isto doveo Damir u NS, tako da...
...
Pedja se ovdje zajebao, valjda ce nesto iz toga nauciti. Frajer se odmah po dolasku u NS kandidovao za predsjednika i naljutio kada nije izabran.
...
Kako god, siguran sam da nece ici sa SDA, da se hinjare uzalud nadaju.
- Kikibombona
#44148 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nasa stranka napustila vlast u USK
Ako je ovako, imaju debele razloge za to, nisu se nista pitali
https://www.nasastranka.ba/nasa-stranka ... VpuEz6JvkE
A ako udju u vlast sa SDA, neka odmah ugase stranku. Nadam se i vjerujem da nece, ali je potrebno istaci, posto u BiH nista nije sigurno.
Ako je ovako, imaju debele razloge za to, nisu se nista pitali
https://www.nasastranka.ba/nasa-stranka ... VpuEz6JvkE
A ako udju u vlast sa SDA, neka odmah ugase stranku. Nadam se i vjerujem da nece, ali je potrebno istaci, posto u BiH nista nije sigurno.
-
putokaz1
#44149 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
P NS je vlast u USK sa SDA LAb SBB DF....imaju 51 ruku 
- kmirsad
#44150 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovi koji pominjem nisu samo u Sarajevi, i nemaju veze sa šestorkom. Mislim da djeluju termitski. Rekoh da su od tih 100 samo njih 10 tak iz niskih namjera. Ostali su tu iz ideoloških i plemenitih namjera. Tu računam i Nejru. Vreto mi je enigma. čas vako, čas nako...A možda je i taj tip, uvijek nekome opozicija, stranački nedisciplinovan... i sam imam takvih osobina...ne kažem da su dobre, ali rodilo se ninaj.Kikibombona wrote: ↑27/11/2019 17:36Valjda je i onaj Vreto sumLJiv.![]()
A Neiru je isto doveo Damir u NS, tako da...![]()
...
Pedja se ovdje zajebao, valjda ce nesto iz toga nauciti. Frajer se odmah po dolasku u NS kandidovao za predsjednika i naljutio kada nije izabran.![]()
...
Kako god, siguran sam da nece ici sa SDA, da se hinjare uzalud nadaju.![]()