Eto kao da je ovo sve čudno što je napisala. Svako normalan bi otprilike ovako nesto napisao za suprotni spol. Postoje razlike, ali tako je kako je.
Svakako mi svi imamo zelje, a na kraju kako se i da li se ostvare je već drugo pitanje.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Čika Henry cure su u štali...Henry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:04 Cura lijepo reče da je ovo samo baza.
Pravi zahtjevi su tek u najavi.![]()
Mene je taj boldirani dio i vukao na zaključak da ih ipak traži, ali etoHenry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:04 Cura lijepo reče da je ovo samo baza.
Ja ne bih nikad napisao ovu patetiku iz božićnih filmova.alibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Eto kao da je ovo sve čudno što je napisala. Svako normalan bi otprilike ovako nesto napisao za suprotni spol. Postoje razlike, ali tako je kako je.
Svakako mi svi imamo zelje, a na kraju kako se i da li se ostvare je već drugo pitanje.
Je li pogrešno što se brinem za svou budućnost tako što upozoravam na podle političare?nova_ja wrote: ↑21/11/2019 13:09Čika Henry cure su u štali...Henry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:04 Cura lijepo reče da je ovo samo baza.
Čeka Vas Konaković i ekipa![]()
Pa jeste, ne bih ni ja bas, ali ima i nas muškaraca svakakvih.Henry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:11Ja ne bih nikad napisao ovu patetiku iz božićnih filmova.alibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Svakako mi svi imamo zelje, a na kraju kako se i da li se ostvare je već drugo pitanje.![]()
...tako nekako--alibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:14
Svi možemo fantazirati, realnost je sasvim drugačija. Na kraju se zadovoljimo sa jednom i/ili dvije stvari, a sa ostalim radimo sto najbolje možemo.
Ili ima opcija da smo/su vječito same. Nekome je to možda najbolje.
Da svi mi imamo spisak kojekakvih želja. Recimo ja sam oduvijek maštao o gejmerici (ili povremenoj), a ne da mi na svako paljenje playstationa galami i govori gasi to sranjealibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Eto, bas lijep odgovorMarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19
Nego sad za kraj... što se mene lično tiče prava žena je ona koju uspijem prihvatiti sa svim njenim manama i vrlinama. Kratko i jasno.
Je li se ovo donekle ti i ja počinjemo razumjeti?
Kompromis bi bio da oboje rasturite nekad nesto na tom ps-u, neka auta ili neku zezanciju, a ti sa njom neku limunadu na Netflixu.MarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19Da svi mi imamo spisak kojekakvih želja. Recimo ja sam oduvijek maštao o gejmerici (ili povremenoj), a ne da mi na svako paljenje playstationa galami i govori gasi to sranjealibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Na kraju dobiješ kompromis... kupiš drugi televizor i opali po fifi u drugoj sobi da ona može gledati serije na Netflixu
Nego sad za kraj... što se mene lično tiče prava žena je ona koju uspijem prihvatiti sa svim njenim manama i vrlinama. Kratko i jasno.
Prava osoba je ona čije ti mane najmanje smetaju.MarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19Da svi mi imamo spisak kojekakvih želja. Recimo ja sam oduvijek maštao o gejmerici (ili povremenoj), a ne da mi na svako paljenje playstationa galami i govori gasi to sranjealibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Na kraju dobiješ kompromis... kupiš drugi televizor i opali po fifi u drugoj sobi da ona može gledati serije na Netflixu
Sve si ti dobro rekla.nova_ja wrote: ↑21/11/2019 13:15 Alibabicu shvatio si poentu![]()
Ja sam rekla da su ovo osobine koje važe i za suprotan spol tj.osobine žena koje većina razumom obdarenih muškaraca traži, ne vidim da je tu išta pretjerano.
To da li to možemo naći, zaslužujemo i možemo isto uzvratiti je drugo pitanje.
I ovo je očito previse za danas
Čika Henry politiku ne volim, a i plavuša sam mada ne bi Vam to smetalo u mom slučaju ja bih rekla.![]()
Blago Vašoj dami.
U pravu si, ali bolje skroz izbjeci i rijesiti problemalibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:23Je li se ovo donekle ti i ja počinjemo razumjeti?![]()
Ili je možda do ovog vremena i mjeseca.
Kompromis bi bio da oboje rasturite nekad nesto na tom ps-u, neka auta ili neku zezanciju, a ti sa njom neku limunadu na Netflixu.MarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19Da svi mi imamo spisak kojekakvih želja. Recimo ja sam oduvijek maštao o gejmerici (ili povremenoj), a ne da mi na svako paljenje playstationa galami i govori gasi to sranjealibaba_i_30_godina wrote: ↑21/11/2019 13:08 A jeste je dočekali na nož a Novica naletila neplanski.![]()
Ali dobro.
Nece ga, ters je.nova_ja wrote: ↑21/11/2019 13:21Eto, bas lijep odgovorMarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19
Nego sad za kraj... što se mene lično tiče prava žena je ona koju uspijem prihvatiti sa svim njenim manama i vrlinama. Kratko i jasno.![]()
Dodala bih ...i koja na isti način prihvati tebe...![]()
Ja bih rekao sto manje ocekujes to ces vise dobiti.Henry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:29Da preformulišemo:
Što bolje trpiš, to ćeš lakše naći srodnu dušu.
Ja bih rekao što manje očekuješ to ćeš češće dobiti.
Da. Treba biti obostrano.nova_ja wrote: ↑21/11/2019 13:21Eto, bas lijep odgovorMarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19
Nego sad za kraj... što se mene lično tiče prava žena je ona koju uspijem prihvatiti sa svim njenim manama i vrlinama. Kratko i jasno.![]()
Dodala bih ...i koja na isti način prihvati tebe...![]()
Tako nekako.Ramzess Veliki wrote: ↑21/11/2019 13:32Ja bih rekao sto manje ocekujes to ces vise dobiti.Henry Chinaski wrote: ↑21/11/2019 13:29Da preformulišemo:
Što bolje trpiš, to ćeš lakše naći srodnu dušu.![]()
I naravno, velike sise ne odmažu.MarlboroGold wrote: ↑21/11/2019 13:19
Gejmer do smrti 100%