SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35401 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Banned user for reason “”
» TheGodfather001
7 dana
» TheGodfather001
7 dana
- insaneinthebrain
- vjeshalica
#35403 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakva sve olos se vucara po gradu u pm
- O'zone
- Globalni moderator
#35404 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čovjek čist ko suza...odležao svoje
- Reglan
- O'zone
- Globalni moderator
#35406 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam živaca gledati malo je po dvije stoje....
Nego svi su objavili crni BMW a oni u srebrenom? Ne kontam? Ovo naknadno snimali ili?
-
SundanceKid
#35407 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovaj mladji policajac sa videa je tipican primjer policajca koji se izivljava i umislja da je neka sila. Mene ovo tako iznervira, tako bi se rado sa njim sporio po hiljadu osnova na sudu. Tako drsko se obraca ljudima, tako je prepotentan i ponasa se ko da zaustavlja kriminalce u zatvoru a ne ljude na ulici. Kako samo bez ikakvog povoda daje neke drske naredbe svima i pretresa ih... Jos ove neke recenice tipa - vadi ruke iz dzepove, ili - ko ti je reko da smijes stavit kapuljacu, ili - brze pakuj te stvari....sve je to tipicno izivljavanje i zloupotreba moci. Jbte, idiot te ovako zaustavi na pravdi boga, istraumira te nekim kretenskim komandama jer je on eto cool i opasan, a po nastupu se vidi da nema 2 razreda osnovne.
Pa cak i u slucaju ovog zadnjeg covjeka koji je priznao da je ranije bio osudjen za razlicita krivicna djela, ne mozes ga ovako tretirati i ponasat se prema njemu kako hoces od samog pocetka kad ga zaustavis. Apsolutno nepotrebno vrijedjanje, maltretiranje, pretresanje. Zivo me interesuje jel moguce kod nas ovako nesto prijaviti bilo kome??
- drndalo
#35408 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sluzba za profesionalne standarde?
-
Naslovnica
#35409 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Komentar apsolutno na mjestu.SundanceKid wrote: ↑20/11/2019 23:07Ovaj mladji policajac sa videa je tipican primjer policajca koji se izivljava i umislja da je neka sila. Mene ovo tako iznervira, tako bi se rado sa njim sporio po hiljadu osnova na sudu. Tako drsko se obraca ljudima, tako je prepotentan i ponasa se ko da zaustavlja kriminalce u zatvoru a ne ljude na ulici. Kako samo bez ikakvog povoda daje neke drske naredbe svima i pretresa ih... Jos ove neke recenice tipa - vadi ruke iz dzepove, ili - ko ti je reko da smijes stavit kapuljacu, ili - brze pakuj te stvari....sve je to tipicno izivljavanje i zloupotreba moci. Jbte, idiot te ovako zaustavi na pravdi boga, istraumira te nekim kretenskim komandama jer je on eto cool i opasan, a po nastupu se vidi da nema 2 razreda osnovne.
Pa cak i u slucaju ovog zadnjeg covjeka koji je priznao da je ranije bio osudjen za razlicita krivicna djela, ne mozes ga ovako tretirati i ponasat se prema njemu kako hoces od samog pocetka kad ga zaustavis. Apsolutno nepotrebno vrijedjanje, maltretiranje, pretresanje. Zivo me interesuje jel moguce kod nas ovako nesto prijaviti bilo kome??
Klasični uniformisani iskompleksirani papak.
-
Guadalajara
#35410 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Normala. Sve po PSu.
Kakvi kompleksi?
Vidi se da zaustavljaju nekakve klosare...
Noc je.. mrak.. slabo se vidi...
Treba da mu izvuce noz ili pistolj?
Sta on zna ko je sta je...jel kakva budala...
Iza 8-9 sati navece trebali bi obavezno automate nositi...
Kakvi kompleksi?
Vidi se da zaustavljaju nekakve klosare...
Noc je.. mrak.. slabo se vidi...
Treba da mu izvuce noz ili pistolj?
Sta on zna ko je sta je...jel kakva budala...
Iza 8-9 sati navece trebali bi obavezno automate nositi...
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#35411 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam sta je problem sa policajcem. Nije ugostitelj da titra musterijama. Službena uniformisana osoba koja izdaje naredjenja. Slušaj sta ti govori i nema problema.
Da ne govorim da obavlja posao u gluho doba noći.
Da ne govorim da obavlja posao u gluho doba noći.
- Freamon Lester
#35412 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A da vam cika policajac po lizalo podjeli i malo utjesi? Ako imas zelju da se titine milicije prisjetis odi malo na zapad pa vidi kako policija postupa sa prvim sumrakom. Prati upute i slusaj. Dok slusas dobar si, na prvi neposluh imas lisice na rukama i prica je zavrsena.
Ljudi rizikuju zivot svaku noc da bi ti bio siguran. Da vas pola covjek u pekaru odvede nocnu da odradite otisli bi na zivcima, a ne da svaku budalu na cesti morate presresti i kontrolisati.
Ljudi rizikuju zivot svaku noc da bi ti bio siguran. Da vas pola covjek u pekaru odvede nocnu da odradite otisli bi na zivcima, a ne da svaku budalu na cesti morate presresti i kontrolisati.
-
90minut
#35413 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako mi je drago kad vidite ovo, a davno sam ja pricao šta rade navijacima.
Sve ovo što vidite na snimku bez ikakvog povoda plus ako progovoriš naleti njih 30 u punoj opremi i po bubrezima.
To su govna nad govnima budite uvjereni kad su ovakvi na kamerama da su bez njih gori 2 puta da padnu tu i šamari i verbalne uvrede.
ČAST IZUZECIMA kojih je 20 posto u cijeloj njihovoj postavi.
Sve ovo što vidite na snimku bez ikakvog povoda plus ako progovoriš naleti njih 30 u punoj opremi i po bubrezima.
To su govna nad govnima budite uvjereni kad su ovakvi na kamerama da su bez njih gori 2 puta da padnu tu i šamari i verbalne uvrede.
ČAST IZUZECIMA kojih je 20 posto u cijeloj njihovoj postavi.
- karanana
#35414 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
primjer pravog profesionalnog policijskog sluzbenika, da se svi ostali prdani kojih je 80% u njihovoj postavi ugledaju na ovo i kako se radi profesionalno i onako kako nalaze ovaj zajebani posao. a ne dozvoljavat svakojakim narkomanima, pjandurama, klosharima da ih jebu, omalovazavaju i rade sta hoce.
nadam se da nije samo radi kamere nego daj boze da je ovakav uvijek i da ponekad i osamari kad zatreba, a zatreba sigurno.
primjer pravog profesionalnog policijskog sluzbenika, da se svi ostali prdani kojih je 80% u njihovoj postavi ugledaju na ovo i kako se radi profesionalno i onako kako nalaze ovaj zajebani posao. a ne dozvoljavat svakojakim narkomanima, pjandurama, klosharima da ih jebu, omalovazavaju i rade sta hoce.
nadam se da nije samo radi kamere nego daj boze da je ovakav uvijek i da ponekad i osamari kad zatreba, a zatreba sigurno.
- muha_sa
#35415 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Freamon Lester wrote: ↑21/11/2019 02:49 A da vam cika policajac po lizalo podjeli i malo utjesi? Ako imas zelju da se titine milicije prisjetis odi malo na zapad pa vidi kako policija postupa sa prvim sumrakom. Prati upute i slusaj. Dok slusas dobar si, na prvi neposluh imas lisice na rukama i prica je zavrsena.
-
90minut
#35416 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vidjeces kad naletiš na šljagu bez potrebe pa kad se vratiš na klix da pišeškaranana wrote: ↑21/11/2019 05:32 bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
- karanana
#35417 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bas mi nije jasno kako to da na primjer ja nikad nisam do sad naletio na sljagu bez potrebe a na primjer jadni navijaci uvijek nalete.90minut wrote: ↑21/11/2019 06:12Vidjeces kad naletiš na šljagu bez potrebe pa kad se vratiš na klix da pišeškaranana wrote: ↑21/11/2019 05:32 bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
nadam se da nije samo radi kamere nego daj boze da je ovakav uvijek i da ponekad i osamari kad zatreba, a zatreba sigurno.![]()
- muha_sa
#35418 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zar ima toga--da dobije šljagu bez veze90minut wrote: ↑21/11/2019 06:12Vidjeces kad naletiš na šljagu bez potrebe pa kad se vratiš na klix da pišeškaranana wrote: ↑21/11/2019 05:32 bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
nadam se da nije samo radi kamere nego daj boze da je ovakav uvijek i da ponekad i osamari kad zatreba, a zatreba sigurno.![]()
-
90minut
#35419 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebo navijace navijaci znaju šta mogu ocekivati od policijske gamadi i navikli su ja nisam više u toj priči, a evo kako verbalno maltretiraju obicne građane...karanana wrote: ↑21/11/2019 06:15bas mi nije jasno kako to da na primjer ja nikad nisam do sad naletio na sljagu bez potrebe a na primjer jadni navijaci uvijek nalete.90minut wrote: ↑21/11/2019 06:12Vidjeces kad naletiš na šljagu bez potrebe pa kad se vratiš na klix da pišeškaranana wrote: ↑21/11/2019 05:32 bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
A kad kamere ne rade uz verbalno ide nerijetko i fizicko maltretiranje nisam jednom cuo i vidio vec 101.
Tako da ako nekad slucajno naletiš na šljagu nemoj doci na klix i vrištati kako si bez potrebe ošamaren.
Sad ces se javiti i reci necu nikad naletiti jer nisam klošar, a ljudi ginu svaki dan zbog policijske brutalnosti.
-
90minut
#35420 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma jooook gluho i daleko bilomuha_sa wrote: ↑21/11/2019 06:16zar ima toga--da dobije šljagu bez veze90minut wrote: ↑21/11/2019 06:12Vidjeces kad naletiš na šljagu bez potrebe pa kad se vratiš na klix da pišeškaranana wrote: ↑21/11/2019 05:32 bravo za momka! kako mi je drago sto sam vidio ovo. vraca nadu u neku sigurnost i u sistem.
![]()
-
Naslovnica
#35421 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije svega, papak treba da persira osobu kojoj se obraća. Ako ništa, stvar osnovne kulture.
Onom što je bio u zatvoru nema potrebe da se onako sarkastično obraća 'ti znaš zakone, procedure...'. Krajnje neumjesno i bespotrebno.
Te dvije stvari su mi na prvu upale u oči.
I ja sam za pendrek, titinu miliciju i američki sistem, ali pošto niti jedno od to troje nije u opticaju, onda zaista nije na mjestu onakvo nadobudno ophođenje prema bilo kome, pogotovu ako taj neko sluša naredbe i sarađuje, pogotovu pred kamerama da bi k'o nešto dokazao, a meni to ispada pravo neprofesionalno i papanski.
Onom što je bio u zatvoru nema potrebe da se onako sarkastično obraća 'ti znaš zakone, procedure...'. Krajnje neumjesno i bespotrebno.
Te dvije stvari su mi na prvu upale u oči.
I ja sam za pendrek, titinu miliciju i američki sistem, ali pošto niti jedno od to troje nije u opticaju, onda zaista nije na mjestu onakvo nadobudno ophođenje prema bilo kome, pogotovu ako taj neko sluša naredbe i sarađuje, pogotovu pred kamerama da bi k'o nešto dokazao, a meni to ispada pravo neprofesionalno i papanski.
- drndalo
#35422 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dje to majke ti?Sad ces se javiti i reci necu nikad naletiti jer nisam klošar, a ljudi ginu svaki dan zbog policijske brutalnosti.
-
90minut
#35423 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čuj gdje to
- O'zone
- Globalni moderator
#35424 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa u AmeriKi....čuj đe..
- Qler
#35425 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mene su zaustavljali i na utakmicama, i na ulici, i ovako u saobracaju, nikad ne dobih sljagu bez razloga... on svoj posao ti svoj. Slusas sta kaze ne pravis se pametan i to je to. Hvala doviđenja ugodan dan.