Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
boogy wrote:Kad je A24 nema fule.
A Sandler zna dobro glumiti, kad nije u komediji onda zasija.
BB .... uh nadam se da će se Heisenberg ukazati
Mogao bi svašta napisati, šta reci osim da se svi nadamo jer u suprotnom ne vrijedi ni gledati realno.
Ili u najgorem slucaju vrijedi film pogledati i to je to.
Ako se nadaš SF-u, akcionom filmu u svremiru, nemoj se puno nadati. Film je drama. Ne loš. Samo sam skontala da pola sale cokće, jer im je dosadno, jer su očekivali nešto drugo.
Ako se nadaš SF-u, akcionom filmu u svremiru, nemoj se puno nadati. Film je drama. Ne loš. Samo sam skontala da pola sale cokće, jer im je dosadno, jer su očekivali nešto drugo.
Nadam se misteriji ko nas je stvorio, ajlijene i tako to..
Ne bi bilo loše promijeniti naslov teme ... također ni ja jedva ne čekam baš sve filmove, radi se samo o novim trailerima.
Novi naslov tipa "Traileri za nove filmove" ili nešto slično.
KatarinaKosaca wrote: ↑20/11/2019 19:00
Jedva čekam Irca. Neka verzija Kumam Kasina i sl. sa vrhunskom glumačkom ekipom, kritike sjajne. Ne znam, i nikako ne mogu naći kad dolazi u kina
Jedva čekam Irca. Neka verzija Kumam Kasina i sl. sa vrhunskom glumačkom ekipom, kritike sjajne. Ne znam, i nikako ne mogu naći kad dolazi u kina
Film je pušten u ograničenu kino distribuciju još prvog Novembra, eh sad da li će doći u naša kina to je pitanje. Ali svakako će se moći
gledati na Netflixovoj streaming platformi od 27-og Novembra što znači da će biti dostupan i na onim manje legalnim putevima.