Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
boshniak
#76 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Osvojimo grupu u ligu nacija ni sami nismo svjesni kako, ljudi nas razmonitrali, dobijemo najlakšu grupu za kvalifikacije, ispušimo, i to grupu završimo na 4. mjestu. Prvu utakmicu baraža igramo na domaćem terenu, i onda neko kaže ma nemamo mi sreće. Ako ovo ne prođemo nećemo igrati EURO dok ga ne prošire na 46 reprezentacija
-
Tipicoti
#77 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.

Kasno je sada plakati po Instagramu, kraj karijere bez EP ...
Zahvali se Savezu i treneru sto nikad sa repkom neces otici na evropsko ...
Uozbiljite se napokon ... postanite muskarci ... iz aviona u karantenu, bez baklava, bez poklona, bez izleta, zabranite novinarima da vam ulaze u hotele i prave napuhanu ``atmosferu``, a zene ostavite kuci, pa mozda se nekad i plasirate na neko prvenstvo.
Sada cemo do marta slusati pricu kako cemo poderati Sj.Irce i onda u finalu se osvetiti Ircima za prosli baraz ... bla,bla,bla.
Sta bi tek trebali mi navijaci da kazemo ... putujemo po hiljade kilometara po bijelom svijetu da vas gledamo, trosimo i novce i zivce i godisnji odmor ... ah da, koga je to briga.
- manijak1
#78 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Još se ne zna hoće li ili neće otići .Imaju dvije utakmice.Pretpostavljam da ćemo proći prvu
za plakanje nikad nije kasno , kasno je palamuditi poslije serije zijana .Ono što je zabrinjavajuće i može biti presudno u play off-u je promjena raspoloženja igrača , kako su odigrali angažirano protiv Finaca kući i poslije toga , kako su odigrali bezvoljno protiv Grka.Jednostavno , ispostavilo se da Žuti nije baš dobar motivator i da ne drži situaciju pod kontrolom.I da je sad kasno za neke velike premetačine.I što olako padamo sa igrom u drugom poluvremenu.
-
5korpus
#79 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
bice penala 
- avetinja
#80 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Treba im šamarčinu zavaliti, a ne podržavati ih. Klošari se sada sjetili filozofirati o zajedništvu, a gdje su bili kroz kvalifikacije. I što se oglašavaju preko društvenih mreža, što to isto nisu rekli navijačima koji su htjeli razgovarati sa njima?
- Laertes
#81 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Najnormalnije bi sad bilo u sljedeća 4 mjeseca do u detalje izanalizirati i lažne i prave Irce i lažne Čehe, otkriti opasnosti i slabosti, i po tome skrojiti igrački kadar koji bi mogao to odraditi.
Ali mi je jako teško zamisliti Žutog i njegov "stožer" da to uradi...
Ali mi je jako teško zamisliti Žutog i njegov "stožer" da to uradi...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#82 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Mi ovdje imamo jednu prednost. Oni nasu igru ne mogu analizirati, jer ne postoji nikakva taktika niti mustra po kojoj igramo.
Nasi njih analiziraju, oni nas pokusaju analizirati jos se vise zbune i tu su gotovi
Nasi njih analiziraju, oni nas pokusaju analizirati jos se vise zbune i tu su gotovi
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#83 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
izvrsni direktor wrote: ↑20/11/2019 20:03 Mi ovdje imamo jednu prednost. Oni nasu igru ne mogu analizirati, jer ne postoji nikakva taktika niti mustra po kojoj igramo.
- manijak1
#84 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Kad se sjetim koliko smo sreće imali protiv njih , odmah kontam da će sad biti drugačije 
- BHF_Manijak
#85 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ja patetike preko instagrama... Ko bolan da se ujedini, sta svi zajedno? Pa vi ste zajebali na celu sa Zutim sta ste mogli zajebati. Zar nije zalosno pozivati na kakvo jedinstvo i pregrupisavanje nakon poraza od fucking Armenije, koja ti 4 komada slozi? Hej ni manje ni vise nego 4.
Meni je ovo samo los pokusaj patetike i kmecanja.
Zasucite rukave, prolijte znoj i sami ispegalajte ono sto ste zajebali, nema vam tu ko sta podrsku pruzati i pozivati se na jedinstvo. Podrska se na terenu zasluzi, a imali ste je i previse u odnosu na ono sta ste na terenu pruzali.
Status majke mi k'o da ih je neko bio i nije im dao da se plasiraju, pa k'o biva oni bi, al' ne da im se.
Zasucite rukave, prolijte znoj i sami ispegalajte ono sto ste zajebali, nema vam tu ko sta podrsku pruzati i pozivati se na jedinstvo. Podrska se na terenu zasluzi, a imali ste je i previse u odnosu na ono sta ste na terenu pruzali.
Status majke mi k'o da ih je neko bio i nije im dao da se plasiraju, pa k'o biva oni bi, al' ne da im se.
-
ja71
#86 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Nije manjak znoja u pitanju nego manjak trenerskog znanja
-
Tipicoti
#87 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Poseru se nama svima na glave , pa onda stave na Instagram jedan post i sve je opet u redu ....BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 21:43 Ja patetike preko instagrama... Ko bolan da se ujedini, sta svi zajedno? Pa vi ste zajebali na celu sa Zutim sta ste mogli zajebati. Zar nije zalosno pozivati na kakvo jedinstvo i pregrupisavanje nakon poraza od fucking Armenije, koja ti 4 komada slozi? Hej ni manje ni vise nego 4.
-
palermo
#88 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Zašto pobogu kmečanje i patetitka. Ne valja kad šuti, ne valja kad progovori.BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 21:43 Ja patetike preko instagrama... Ko bolan da se ujedini, sta svi zajedno? Pa vi ste zajebali na celu sa Zutim sta ste mogli zajebati. Zar nije zalosno pozivati na kakvo jedinstvo i pregrupisavanje nakon poraza od fucking Armenije, koja ti 4 komada slozi? Hej ni manje ni vise nego 4.
Siguran sam da će valjati kad ode.
Možda će tad čak i Moketu valjati.
-
Tipicoti
#89 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ne mora ni da kmeči ni da šuti, a ako hoce moze i da kmeči a i da šuti.
REZULTATI to je ono sto ostaje poslije njih i sta ocekujemo od njih.
REZULTATI to je ono sto ostaje poslije njih i sta ocekujemo od njih.
-
detroit-mercy
#90 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Sta imas pametovati, tvoje je da igras. Cuj jedinstvopalermo wrote: ↑20/11/2019 21:58Zašto pobogu kmečanje i patetitka. Ne valja kad šuti, ne valja kad progovori.BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 21:43 Ja patetike preko instagrama... Ko bolan da se ujedini, sta svi zajedno? Pa vi ste zajebali na celu sa Zutim sta ste mogli zajebati. Zar nije zalosno pozivati na kakvo jedinstvo i pregrupisavanje nakon poraza od fucking Armenije, koja ti 4 komada slozi? Hej ni manje ni vise nego 4.
Sta Dzekson ima od mene ako sam jedinstven sa njim, bolje ce igrati
- Romanista 101%
#91 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Svi hoce nesto da promjene, a niko pojma nema kako. Jedni zovu Ciru, drugi Safeta, treci traze Medunjanina, Ibisevica, Lulica...totalna izgubljenost i konfuzija. A ono sto je mozda i najvaznije istinu pogledati u oci i priznati da smo mi reprezentacija sa dva i po igraca i da sa ovakvim (ne)zalaganjem nemamo sta traziti. Nasi omladinci gube utakmice sto je dokaz kakva nam je buducnost. Nakon oprostaja Misimovica i Spahica BiH je postala srednje prosjecna reprezentacija. Ta dva igraca su bila motor i srce ekipe. Nazalost nije se uspjelo naci ni priblizno slicne kvalitete igrace kao njih dvojica. I to je cijena koju i danas placamo.
- BHF_Manijak
#92 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ama pobogu nebtian je Edin ovdje. Cak sam siguran da on ovo nije ni sastavio, vec uhodana PR masinerija, istu bih reakciju napisao i da je ovo Robert "sastavio", Pjanic ili Sehic. Nebitan je lik koji pise jebo ga ti. Ne moras ga branit od mene tamo gdje nema potrebe.palermo wrote: ↑20/11/2019 21:58Zašto pobogu kmečanje i patetitka. Ne valja kad šuti, ne valja kad progovori.BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 21:43 Ja patetike preko instagrama... Ko bolan da se ujedini, sta svi zajedno? Pa vi ste zajebali na celu sa Zutim sta ste mogli zajebati. Zar nije zalosno pozivati na kakvo jedinstvo i pregrupisavanje nakon poraza od fucking Armenije, koja ti 4 komada slozi? Hej ni manje ni vise nego 4.
Ti se svez'o na svaki krivi mig da skocis u Edinovu odbranu. Nije komentar njemu direktno upucen, vec u globalu govorim da je pateticna prica hajmo ovo hajmo ono, hajmo ovako hajno onako... Majsotri izadjite, odigrajte, pobijedite jednu-dvije i svi ce vam opet itekako nakloni biti (a i sad su realno, kakve su kvalifikacije odigrane) i bice euforije.
Ne pravi se euforija preko instagrama.
-
palermo
#93 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Pa hoće. Jer to se zove stvaranje atmosfere u kojoj ćeš dati sve od sebe pa možda i premašiti svoje mogućnosti. Jer znaš da te ljudima važno. I da vjeruju i stoje iza tebe.detroit-mercy wrote: ↑20/11/2019 22:03
Sta imas pametovati, tvoje je da igras. Cuj jedinstvoizadjes na teren svaki puta ko da igras kad hoces da se prodas i opleti. Ne mislim na Dzeksona samo, mislim na sve igrace i trenera naravno.
Sta Dzekson ima od mene ako sam jedinstven sa njim, bolje ce igrati.
U suprotnom, ukoliko odjednom heroji postaju ljudi koji su se oprostili (prerano) od reprezentacije , naravno da se pitaš isplati li se uopšte biti dio toga. A čim sebi postavljaš takva pitanja, jednostavno nisi spreman.
Naravno, nikakvo jedinstvo ne može zamijeniti (ne)kvalitet fudbalera ili ne(stručnost) trenera.
-
Tipicoti
#94 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ovdje niko ne kritikuje Dzeku.......ovo je sve otislo u p.materinu od portira na kapiji na stadionu u Zenici do direktora saveza u Sarajevu. Dzeko je samo kolegialna steta. Nazalost.
Last edited by Tipicoti on 20/11/2019 22:15, edited 1 time in total.
-
detroit-mercy
#95 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Hoces reci da do sad nisu imali ko podrskupalermo wrote: ↑20/11/2019 22:12Pa hoće. Jer to se zove stvaranje atmosfere u kojoj ćeš dati sve od sebe pa možda i premašiti svoje mogućnosti. Jer znaš da te ljudima važno. I da vjeruju i stoje iza tebe.detroit-mercy wrote: ↑20/11/2019 22:03
Sta imas pametovati, tvoje je da igras. Cuj jedinstvoizadjes na teren svaki puta ko da igras kad hoces da se prodas i opleti. Ne mislim na Dzeksona samo, mislim na sve igrace i trenera naravno.
U suprotnom, ukoliko odjednom heroji postaju ljudi koji su se oprostili (prerano) od reprezentacije , naravno da se pitaš isplati li se uopšte biti dio toga. A čim sebi postavljaš takva pitanja, jednostavno nisi spreman.
Naravno, nikakvo jedinstvo ne može zamijeniti (ne)kvalitet fudbalera ili ne(stručnost) trenera.
-
palermo
#96 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Tačno, jesam. Jer je priča o Edinu i našem odnosu prema Edinu ujedno i paradigma našeg odnosa prema nama samima, državi koju imamo i svemu onome što nas okružuje. To je zapravo priča o vrijednostima koje ovaj narod priznaje ili ne priznaje.BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 22:09
Ama pobogu nebtian je Edin ovdje. Cak sam siguran da on ovo nije ni sastavio, vec uhodana PR masinerija, istu bih reakciju napisao i da je ovo Robert "sastavio", Pjanic ili Sehic. Nebitan je lik koji pise jebo ga ti. Ne moras ga branit od mene tamo gdje nema potrebe.
Ti se svez'o na svaki krivi mig da skocis u Edinovu odbranu. Nije komentar njemu direktno upucen, vec u globalu govorim da je pateticna prica hajmo ovo hajmo ono, hajmo ovako hajno onako... Majsotri izadjite, odigrajte, pobijedite jednu-dvije i svi ce vam opet itekako nakloni biti (a i sad su realno, kakve su kvalifikacije odigrane) i bice euforije.
Slažem se ja da se ne pravi euforija preko instagrama....ali može se recimo započeti sa njom. Ili ne započeti..kako god...ali ne vidim razloga zašto na to startati đonom.....naprosto, ne vidim ništa loše u ovoj objavi
-
Tipicoti
#97 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ako nemaju od nas podrsku onda ne znam ko ima......poslije Engleskih, Velskih, Irskih navijaca ja mislim da smo mi najveci fanatici koji putuju po svijetu i bodre repku.detroit-mercy wrote: ↑20/11/2019 22:15Hoces reci da do sad nisu imali ko podrskupalermo wrote: ↑20/11/2019 22:12Pa hoće. Jer to se zove stvaranje atmosfere u kojoj ćeš dati sve od sebe pa možda i premašiti svoje mogućnosti. Jer znaš da te ljudima važno. I da vjeruju i stoje iza tebe.detroit-mercy wrote: ↑20/11/2019 22:03
Naravno, nikakvo jedinstvo ne može zamijeniti (ne)kvalitet fudbalera ili ne(stručnost) trenera.pa im fali jos samo malo podrske da otpusu sve u kvalama
.
-
palermo
#98 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Neću to reći...ja sam se već izjasnio da je za mene daleko najveći krivac Robert Prosinečki.....ali da nam je u ovim predstojećim kvalifikacijama potrebna euforija (a euforija je zapravo jedinstvo o kojem sada pričamo) to mi se čini nekako izvjesnimdetroit-mercy wrote: ↑20/11/2019 22:15
Hoces reci da do sad nisu imali ko podrskupa im fali jos samo malo podrske da otpusu sve u kvalama
.
- manijak1
#99 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Ni dodat ni oduzet , mi ne znamo cijenit sebe , vazda vidimo neki zajeb i kad je sve dobro , kad je loše , često izuzmemo prave krivcepalermo wrote: ↑20/11/2019 22:17 Tačno, jesam. Jer je priča o Edinu i našem odnosu prema Edinu ujedno i paradigma našeg odnosa prema nama samima, državi koju imamo i svemu onome što nas okružuje. To je zapravo priča o vrijednostima koje ovaj narod priznaje ili ne priznaje.
Slažem se ja da se ne pravi euforija preko instagrama....ali može se recimo započeti sa njom. Ili ne započeti..kako god...ali ne vidim razloga zašto na to startati đonom.....naprosto, ne vidim ništa loše u ovoj objavi
- BHF_Manijak
#100 Re: Play-off Lige nacija, 26/31.03.2020.
Dobro, imamo razlicite poglede na objavu. Za odnos se slazem, generalno volimo hraknut nase najvrijednije.palermo wrote: ↑20/11/2019 22:17Tačno, jesam. Jer je priča o Edinu i našem odnosu prema Edinu ujedno i paradigma našeg odnosa prema nama samima, državi koju imamo i svemu onome što nas okružuje. To je zapravo priča o vrijednostima koje ovaj narod priznaje ili ne priznaje.BHF_Manijak wrote: ↑20/11/2019 22:09
Ama pobogu nebtian je Edin ovdje. Cak sam siguran da on ovo nije ni sastavio, vec uhodana PR masinerija, istu bih reakciju napisao i da je ovo Robert "sastavio", Pjanic ili Sehic. Nebitan je lik koji pise jebo ga ti. Ne moras ga branit od mene tamo gdje nema potrebe.
Sto se objave tice kazem ne volim patetiku generalno ni ovakve praone. Teren majstore (ne on nuzno, po meni je medju zadnjima u lancu da im se nesto prigovori!), pobijes se s protivnikom, zadobijes izgubljeno povjerenje i rijesen problem.
Ovako mi je fakat kao losa praona.
OK, ali nisam fan toga.