Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#126 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
A Baho nije izdrzao, pa je i sinoc, dok je prenosio Hrvatsku, pametovao sta mi trebamo, ko treba otici, ko ostati.
- Kaligrafija
#127 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ja se najvise bojim da ne zakacimo Slovake, mislim da bi najebali...!
- Romanista 101%
#128 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Mi u ovom trenutku sa ovakom formom, samopouzdanjem i motivacijom nebi ni Azerbejdzan prosli. Potreban nam je neki motivator da vrati ovim luzerima barem malo nade da mogu proci dalje. Sta mogu od Prosineckog nauciti? Kako sageti glavu, izaci pred novinare i plakati. Eto sta su od njega naucili.
- dječak sa šibicama
#129 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Nije me nesto Slovacka dojmila, mozda zbog visokih poraza od Hrvatske i opcenito manjeg kvaliteta u odnosu na CRO.
Hvale ih svi, posto pratim malo pozornije, oni su otkacili neke "senatore" doveli selektora Hapala koji je uspjesno vodio mladu reprezentaciju (peto mjesto na EP prije dvije godine) i onako po imenima dobra je to ekipa. Golman iz Newcastlea, odbrana Skriniar Inter, Vavro Lazio, Pekarik Herta, lijevi bek Hancko jedan od mladje garde. Vavro i Skriniar su bili stoperi te mlade ekipe.
Defanzivni vezni Lobotka im je kljucni igrac, takva je postavka igre, sa Hrvatima je u obje utakmice nadigran. Hamsik je ipak vec u godinama, dolaze im novi igraci.
Jos se nadaju direktnom plasmanu, ako pobijede a Wales i Madjari odigraju x.
Hvale ih svi, posto pratim malo pozornije, oni su otkacili neke "senatore" doveli selektora Hapala koji je uspjesno vodio mladu reprezentaciju (peto mjesto na EP prije dvije godine) i onako po imenima dobra je to ekipa. Golman iz Newcastlea, odbrana Skriniar Inter, Vavro Lazio, Pekarik Herta, lijevi bek Hancko jedan od mladje garde. Vavro i Skriniar su bili stoperi te mlade ekipe.
Defanzivni vezni Lobotka im je kljucni igrac, takva je postavka igre, sa Hrvatima je u obje utakmice nadigran. Hamsik je ipak vec u godinama, dolaze im novi igraci.
Jos se nadaju direktnom plasmanu, ako pobijede a Wales i Madjari odigraju x.
- avetinja
#130 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Neka dovedu Mulalića da naloži ekipu za baraž, a za Evropsko neka traže novog trenera.
- MarshalDodik
#131 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Dok normalne europske reprezentacije traze selektora koji ce hladne glave da svoju napaljena ekipu pokuša smiriti kako ne bi izgorjeli pred vazne utakmice play offa, mi potrazujemo selektora koji je u stanju motivisati nase uspavane zvijezde kojima bi eventualno plasman na Euro bio prvi u historiji
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- cyprus
#133 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Naprotiv, ja sam uvjeren da prolazimo baraž... Bilo sa Prosinečkim, bilo bez njega... Kako god ovo zvučalo - nama su vazda veće šanse bile da nešto izvučemo iz letargije, nego iz euforije... Naravno, nije ni letargija dobra - idealno bi bilo nešto između, ali opet ponavljam - bolje letargija, nego euforija... Ovako će protivnici biti 100% ozbiljno shvaćeni, i to je već pola uspjeha... Čim se kod nas javi ona primisao "ma ta će oni, mi smo jači, ovo se mora pobjedit i tako to" nema ništa od nas...Romanista 101% wrote: ↑17/11/2019 11:01 Mi u ovom trenutku sa ovakom formom, samopouzdanjem i motivacijom nebi ni Azerbejdzan prosli.
Dakle, citirajte me na proljeće slobodno - baraž prolazimo, uvjeren sam u to
- Radio Sarajevo
#134 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Možda ako dobijemo Kipar u baražu, i to kući.cyprus wrote: ↑17/11/2019 14:24Naprotiv, ja sam uvjeren da prolazimo baraž... Bilo sa Prosinečkim, bilo bez njega... Kako god ovo zvučalo - nama su vazda veće šanse bile da nešto izvučemo iz letargije, nego iz euforije... Naravno, nije ni letargija dobra - idealno bi bilo nešto između, ali opet ponavljam - bolje letargija, nego euforija... Ovako će protivnici biti 100% ozbiljno shvaćeni, i to je već pola uspjeha... Čim se kod nas javi ona primisao "ma ta će oni, mi smo jači, ovo se mora pobjedit i tako to" nema ništa od nas...Romanista 101% wrote: ↑17/11/2019 11:01 Mi u ovom trenutku sa ovakom formom, samopouzdanjem i motivacijom nebi ni Azerbejdzan prosli.
Dakle, citirajte me na proljeće slobodno - baraž prolazimo, uvjeren sam u to![]()
- DaysleepeR
#135 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Nakon svega, opet nismo naucili pa unaprijed upisujemo pobjede...
-
poostar
#136 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
A koji ćemo klinac na Evropskom prvenstvu?!
Bićemo kanta za nabijanje a pare zarađene se neće ulagati u razvoj fudbala.
Bili smo sretni što smo imali generaciju igrača koji su "pekli zanat" vani a ne u ovoj tzv,. državi BiH.
Talenta i volje ima, ali džaba sve kada je infrastruktura ne postojeća.
Bićemo na nivou Makedonije, Albanije i sl I tu ćemo ostati dok se neke stvari u politici ne promjene.
Bićemo kanta za nabijanje a pare zarađene se neće ulagati u razvoj fudbala.
Bili smo sretni što smo imali generaciju igrača koji su "pekli zanat" vani a ne u ovoj tzv,. državi BiH.
Talenta i volje ima, ali džaba sve kada je infrastruktura ne postojeća.
Bićemo na nivou Makedonije, Albanije i sl I tu ćemo ostati dok se neke stvari u politici ne promjene.
- Bosanski_kralj
#137 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Mišljenja sam da nam za baraž treba trener tipa Ćire, koji će podići atmosferu među igračima i vratiti im vjeru da oni mogu daleko bolje od ovoga šta imamo trenutno.
- Edin H.
-
Tipicoti
#139 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Mi nismo psihicki jaki da dvije nokaut utakmice u roku od 5 dana odigramo dobro.
Imali smo najlaksu grupu u kvalifikacijama, pa smo se obrukali.
Za nas je igra u barazu sportski uspjeh, nazalost.
Imali smo najlaksu grupu u kvalifikacijama, pa smo se obrukali.
Za nas je igra u barazu sportski uspjeh, nazalost.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#140 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Sansa u barazu je da nam dodju veci mentalni patuljci od nas, ako takvi uopste postoje 
- Logovan
#141 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ima vremena do marta. Možda do tada neki uđu u formu, možda dođe bolji selektor, možda igrači iz ostalih ekipa padnu u formi, itd.

Sutra u prvih 11 očekujem: Pirića, Memiševića, Mihojevića, Hotića i Hajradinovića. Ne vidim razlog da momci ne dobiju šansu od samog početka.
Sutra u prvih 11 očekujem: Pirića, Memiševića, Mihojevića, Hotića i Hajradinovića. Ne vidim razlog da momci ne dobiju šansu od samog početka.
- luckylaka
#142 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Mi nismo ni patuljci ni igracki losi ali mi nemamo sta traziti na europskoj sceni sa Kvrzicem,Cimirotom,Saricem i sl.Baraz mozemo proci samo sa imalo kvalitetnijim selektorom od ovoga trenutno.Koga dovesti ako ovaj kloc ode nemam pojma.Mozda ove dvije utakmice probati sa Cirom,Susice,Osimom,Kekom...sime_cipol wrote: ↑17/11/2019 19:30 Sansa u barazu je da nam dodju veci mentalni patuljci od nas, ako takvi uopste postoje![]()
-
Tipicoti
#143 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Hahahaha... nama ni Mourinjo ne moze pomoci.
Breaking News: Pjanic nije ozbiljno povrijedjen, igrace za Juventus protiv Atalante
Breaking News: Pjanic nije ozbiljno povrijedjen, igrace za Juventus protiv Atalante
- Laertes
#144 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ok, koga bi ti stavio umjesto tih nabrojanih igrača?luckylaka wrote: ↑17/11/2019 19:59Mi nismo ni patuljci ni igracki losi ali mi nemamo sta traziti na europskoj sceni sa Kvrzicem,Cimirotom,Saricem i sl.Baraz mozemo proci samo sa imalo kvalitetnijim selektorom od ovoga trenutno.Koga dovesti ako ovaj kloc ode nemam pojma.Mozda ove dvije utakmice probati sa Cirom,Susice,Osimom,Kekom...sime_cipol wrote: ↑17/11/2019 19:30 Sansa u barazu je da nam dodju veci mentalni patuljci od nas, ako takvi uopste postoje![]()
-
RtrnOfSalisbury
#145 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
... divim se imbecilnoj izjavi: sutra ce igrati igraci koji nisu dobijali priliku i moramo se spremiti za baraz
znaci za baraz se sprema tako sto igraju oni koji nisu a morebit i nece 
-
last mohicans
#146 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Seo Tenk, to jest propuh, napustio pripreme, kao i Kvrzic. Svi povrijeđeni, baš kao i Pjanic.
-
palermo
#147 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
RtrnOfSalisbury wrote: ↑17/11/2019 21:42 ... divim se imbecilnoj izjavi: sutra ce igrati igraci koji nisu dobijali priliku i moramo se spremiti za barazznaci za baraz se sprema tako sto igraju oni koji nisu a morebit i nece
![]()
da ima bilokakav plan, sutra bi Robi uigravao neke linije koje će igrati u baražu, isprobavao taktičke zamisli....a ne korisitit ovo kao neku vrstu populizma i ulizivanja kako navijačkoj masi tako i ovim našim etabliranim igračima.....
- dječak sa šibicama
#148 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Sad on trazi neke nove igrace za baraz, a vjerovatno se i standardnima ne da igrati. Ta ce lihtenstajn, bolje u kafanu.
-
Crvena Tifoza
#149 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
last mohicans wrote: ↑17/11/2019 21:55 Seo Tenk, to jest propuh, napustio pripreme, kao i Kvrzic. Svi povrijeđeni, baš kao i Pjanic.
Zar se nije ovdje priželjkivao takav ishod?
- nadžak
#150 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Italija, Lihtenstajn - BiH
Ako bude ovako kako je selektor rekao da će igrati druga postava, onda predviđam dosadnu utakmicu sa puno grešaka, puno bezveznih stvari te kao ishod svega toga nepopularnih nula nula.