Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CooK wrote:Ja kada sam htio kupiti Mi 9T Pro prije mjesec i po dana(ne u BH Telecomu) svugdje samo plavi bili a tek ponegdje crveni. Crnih nigdje nije bilo a ja ne mogu obojenog mobitela. Uglavnom sam morao cekati nekih 15-tak dana na crni. Inace je crni na Gearbestu i Banggoodu i skuplji mada ne znam zasto. Bijeli su se skoro poceli proizvoditi i njih je trenutno najteze naci.
I cestitke na novim mobitelima, fakat su extra sto cete i sami vidjeti.
Ma ja to često mijenjam. U zadnja dva mjeseca redom S10e,S10 pa Redmi Note 8 pa S10+ i sad Mi 9T Pro .
Joj, jest mi ovo bilo drago pročitati Ja sam mislio da sam ja kritičan što ih promjenim 4-5 godišnje
kloniran wrote:Ima, previse su dobri cijenu koju platis
Ma toga sam svjestan, nego me zanimaju druge stvari.
Recimo prije nego što sam kupio Honor 8, znao sam da zna ubagovati, pa da ne radi viber isl dok ne natjeraš kroz power management.
Vidim da se generalno na Xiao žale da notifikacije iz navbar-a brzo nestaju?
spinel_ wrote:Na kojim stranicama pratite tracking mobitela?
Na 17track.net pokazuje not found
Sacekaj malo, nekad ne očita odma, vjerovatno si dobio tracking ali prodavac jos nije ni predao na poštu narudzbe, pogotovo sad uslijed ove frke oko 11.11
spinel_ wrote:Na kojim stranicama pratite tracking mobitela?
Na 17track.net pokazuje not found
Sacekaj malo, nekad ne očita odma, vjerovatno si dobio tracking ali prodavac jos nije ni predao na poštu narudzbe, pogotovo sad uslijed ove frke oko 11.11
Narucen je telefon 7 dana prije 11.11 s Mi Global Store stranice. Kad idem na 17track nudi mi da izaberem jedan od servisa za isporuku (Australija, Austrija, Kanada, Spanija, Hermes ) medjutim bilo koji da odaberem Not found pise. Dok npr za neke sitne stvari koje narucim odmah sve pise
E blago tebi, ja bio maloprije i taman jos jedan Mi 9t pro ostao i kontam evo ga, kad netje da moze Panticu moras biti 3 mjeseca pretplatnik da bi uzeo telefon sto mi je bas glupa politika, nezz kakve tacno veze ima jesam li pretplatnik 2 ili 5 mjeseci ako sam uzeo pretplatu na 2 godine
boshniak wrote:Jel dobio neko RN8, kakvo kod njega stanje po pitanju notifikacija, da li nestaju sa statusne trake u roku od par sekundi kao na RN7?
To mi je dosad jednina zamjerka na RN7 u ovih 2 mjeseca korištenja
to je softverske prirode i mislim da je to ispravljeno u MIUI 11 nadogradnji,koja je vec dostupna za RN8
nego,naleti na ovaj video testa kamere na note 10,jbte sta je ono onako,pogledajte zumirane(cropovane) slike iz videa,koja ostrina
nije ni cudo sto je u samom vrhu po ocjenama kamere https://www.youtube.com/watch?v=RPoCsWIyZWg&t=290s
sta je ovo,ne mozes postaviti direktno video da radi ...klix forum na aparatima
THEC wrote:E blago tebi, ja bio maloprije i taman jos jedan Mi 9t pro ostao i kontam evo ga, kad netje da moze Panticu moras biti 3 mjeseca pretplatnik da bi uzeo telefon sto mi je bas glupa politika, nezz kakve tacno veze ima jesam li pretplatnik 2 ili 5 mjeseci ako sam uzeo pretplatu na 2 godine
Ne moras ako si stalno zaposlen. Samo doneses ugovor o radu na pokaz + CIPS.
THEC wrote:E blago tebi, ja bio maloprije i taman jos jedan Mi 9t pro ostao i kontam evo ga, kad netje da moze Panticu moras biti 3 mjeseca pretplatnik da bi uzeo telefon sto mi je bas glupa politika, nezz kakve tacno veze ima jesam li pretplatnik 2 ili 5 mjeseci ako sam uzeo pretplatu na 2 godine
E meni to ne rekose nego da eto sacekam jos mjesec dana
fare_mo wrote:Leg'o 9T pro, hvala telecom i od vas neke koristi..
Jedini "problem" zasad je sto kamera nekad ubaguje,kad obrisem sve iz kesha,nestane taj bug, ostalo sve super,vrijedi svake marke..
Jel iko instalirao gcam na njega, kako se pokazala?
Taj telefon ne moras otkljucavati i rootati, samo nađi na netu i instaliraj Gcam, ukljucen mu je camera2 api u sistemu
Ja na svom mi note 3 ne mogu da aktiviram camera2 api opciju
iako u ovoj miui kameri imam i manual fokus i iso i sve ostalo
nema sta nisam pokusao al nece pa nece
Neki dan stigao novi update za Mi 9. Konacno rijesili problem sa nestajucim notifikacijama, ali su opet morali nesto zasrati. U aplikaciji kamere ima 9 nacina rada, ali se za "video" izgubio switch za zumiranje i odabir wide-angle objektiva dok za "short video" uredno stoji kada se prebaci na taj nacin rada...
choxnox wrote:Neki dan stigao novi update za Mi 9. Konacno rijesili problem sa nestajucim notifikacijama, ali su opet morali nesto zasrati. U aplikaciji kamere ima 9 nacina rada, ali se za "video" izgubio switch za zumiranje i odabir wide-angle objektiva dok za "short video" uredno stoji kada se prebaci na taj nacin rada...
Ok, evo upravo uhvatio malo vremena da proguglam do cega je i nadjem rjesenje - potrebno je bilo obrisati app data aplikacije za kameru... Sada aplikacija ponovo funkcionise kako treba.
E meni to ne rekose nego da eto sacekam jos mjesec dana
Nazovi 2-3 poslovnice BHT i dobices razlicite informacije. Na kraju sam zvao njihov call centar, dobio ovu informaciju i zavrsio.
Je li neka prevelika razlika izmedju Redmi 8 i Note 8, na aliju je razlika nekih 50 maraka. Isplati li se dodat, vidio sam da onaj ima trostruku kameru, ali pije li ona vode
Mi note 3 sa gcam pravi barem 20% bolje slike nego sa stock aplikacijom.
Tek se sa gcam vidi pravi potencijal ugrađenih kamera i naprijed i nazad.
Međutim nijedna verzija gcam ne radi kako treba na ovom telefonu.
Šteta.