ne znam kako objasniti
sublimacija i sukus čitave ove priče je kanadski premijer koji je otišao u indiju kao klaun obučen da im se dodovori
on je ovaploćenje svega što ne valja danas ( packman je pacpeople, nije mankind nego peoplekind i tako to... orvelijanski NOVOGOVOR)
evo komentara na washington post
Justin Trudeau is the embodiment of a cucked globalist intimidated into cultural submission by the forces who seek diversity over competence.
onda
jedan pita
I don't know why he wants to impress India anyway. It's a stinking (literally) place that treats women like dirt and the poor even worse.
( o ovome niko... ali je problem kada neko na zapadu udari nogom psa ili spotakne izbjeglicu za što treba naravno da ide kazna predvidjena zakonom ali to se onda napumpa u medijima do neslućenih razmjea a siluju indijke, sirotinja u indiji jede štakore... i nikom ništa to je njihova kultura)
neko ovome odgovara KLASIČNA ŠUPLJA kao i sa ovog foruma
Just your people did it to the natives
onda
I’ve been to India twice. Women in India almost all wear traditional dress there, even working in the fields. About half of the men wear traditional dress, except in business.
znači indijac kad bude dolazio u Kanadu neki političar trebao bi biti obučen u tardicionalnu kanadsku nošnju
ili će poštovati svoju tradicionalnu nošnju
kao što je i kanadski premijer trebao
sori na OFFU ali sve je to ISTO... ista ŠKOLA ista PRIČA... sve je isto
mi se njima trebamo prilagođavati a ne oni nama
pod pojam mi mislim na zapadni svijet