Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
milion pregleda je oko 6 milja dolara.
sad ne znam kako se to broji, da li po unikatnom pregledu ili ako ja dodjem i pogledam video 10 puta je li to 10 pregleda ili jedan pregled.
ili ako skocim sa pjesme na pjesmu na istom kanalu, da li su to dva pregleda ili youtube drugacije broji, ne znam.
vjerovatno nije 1 na jedan kad su pregledi u pitanju, tako da vjerovatno njihovu pjesmu od 50 miliona pregleda spuste na mozda trecinu. ali i to je fina para.
karanana wrote:milion pregleda je oko 6 milja dolara.
sad ne znam kako se to broji, da li po unikatnom pregledu ili ako ja dodjem i pogledam video 10 puta je li to 10 pregleda ili jedan pregled.
ili ako skocim sa pjesme na pjesmu na istom kanalu, da li su to dva pregleda ili youtube drugacije broji, ne znam.
vjerovatno nije 1 na jedan kad su pregledi u pitanju, tako da vjerovatno njihovu pjesmu od 50 miliona pregleda spuste na mozda trecinu. ali i to je fina para.
karanana wrote:milion pregleda je oko 6 milja dolara.
Evo nam stize i rasta .. u mp3 vise...oni smogovci obuceni kao rockeri sa kraja 80-ih miligram,bunbo i jalo sto furaju valjda kao da su crnci,ovaj rasta je neki jamajcanin ,Bog te vidio a svi zvuce maltene identicno...
Kontam ovako su mogli i oni prijeratni juznovetrovci furat se na sto qraca ali na kraju dana zvucali su identicno ...ili semso suljakovic ili kemo malovcic ...makar su bili benigni ovo gore je toksicno do bola..
SmokingMan wrote:Jel brunda izdao kakav hit, trebalo ih je po ustaljenom pravilu izaći barem 30 tokom prošlog mjeseca....
Izasla su jucer 2 bangera Maye Berovic koju su napisali ova dvojica. Imperia ponovo dominira. Nisu sad neki veliki pregledi i lajkovi, jer je u pogresno vrijeme objavila pjesme... ujutro. Nisu jos djeca iz skole dosla.
dale cooper wrote:Nešto je presušila rasprava na temi dok se Ede hvatate. Gdje je MTV sa trending statistikama da pokaze da se dominacija nastavlja.
Pa nema nista novo, album ima preko 100 miliona pregleda na yt i eto tako Edo pokusava skupiti par stotina ljudi na nastupu, ovaj pici lize stopala voditeljicama na tamo nekoj temi...
dale cooper wrote:Nešto je presušila rasprava na temi dok se Ede hvatate. Gdje je MTV sa trending statistikama da pokaze da se dominacija nastavlja.
Pa nema nista novo, album ima preko 100 miliona pregleda na yt i eto tako Edo pokusava skupiti par stotina ljudi na nastupu, ovaj pici lize stopala voditeljicama na tamo nekoj temi...
Ovako je Senidah izgledala prije nego što je postala toliko popularna!
ojjj gabora... znate kako prepoznajete musko, po nogama... nit jedne slike u minjaku... odoH se nabobat da se smirim, imal diler kakijeH noviH proizvoda
eeeeee evo nadjoH... sad pogodite cija je cija noga ja mislio fotomontaza
Mislim da imam par CD-ova koji su jos u zivotu i jedan od njih je Slusaj mater, nedugo poslije se prica zavrsila. Odlican album, revolucija svojevremeno, ali malo je grohn'o sad Ali Edo je bio najbolji MC sto jest jest