Narasce Havana, i moj je prvo bio mali, vidi ga sad koliki je ...HAVANA wrote:U mene mali.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#20301 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Yenna
#20302 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Može, u fazi kad je plavokosaRamzess Veliki wrote:Znaci i ti si zivjela zivot kao Jeddy master ninja okruzena sa zgodnim primjercima suprotnog spola ?nova_ja wrote:Poslije isto opisanog iskustva, samo sa muskim primjerkom ja jos nisam dosla do zaključka, osim da me sigurno ne bi glumio Dwayne Johnson.Ramzess Veliki wrote: Poslije burnog i dinamicnog zivota sa mnogo akcije, zapleta i drame, i pokoje komicne scene, koji ce jednom biti filmovan u vise nastavaka i u kojem ce me najvjerovatnije glumiti Dwayne Johnson, shvatio sam da je sreca u bliskosti sa partnerom, svakodnevnim malim paznjama i velikom motoru.![]()
Ostalo je jos nedokučeno.![]()
Paaaa ... onda ce te najvjerovatnije glumiti Scarlett Johansson ...
- arzuhal
-
_deCKarD
#20304 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovaj drugi dio se slažem, kad te tako razočara onda i nije toliko teško preboliti jer znaš da nemaš razloga da te savjest peče i možeš uzdignute glave proći pored te osobecendlerbing wrote:Tri mjeseca maksimum.nova_ja wrote:Koliko u prosjeku vam treba da prebolite ženu/ljubav i sta utiče na duzinu tog vremena?
Ne znam šta utiče na dužinu vremena, al znam da na prebolijevanje utiče da mi osoba padne u očima. Ono, da me razočara ko čovjek. To mi bude dovoljno.
Sad vremenski nikad nisam mjerio, al ide to brzo
- Yenna
#20305 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
_deCKarD wrote:Ovaj drugi dio se slažem, kad te tako razočara onda i nije toliko teško preboliti jer znaš da nemaš razloga da te savjest peče i možeš uzdignute glave proći pored te osobecendlerbing wrote:Tri mjeseca maksimum.nova_ja wrote:Koliko u prosjeku vam treba da prebolite ženu/ljubav i sta utiče na duzinu tog vremena?
Ne znam šta utiče na dužinu vremena, al znam da na prebolijevanje utiče da mi osoba padne u očima. Ono, da me razočara ko čovjek. To mi bude dovoljno.![]()
Hvala svima na odgovorima na ne tako jednostavno pitanje
- biggrin
#20306 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
sve je to lijepo opisano u stihovima ove pjesme
- arzuhal
#20307 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da mi je, štaka'e, ponovo proživjeti život pa da ne pravim iste greške koje sam pravio nego neke nove... 
- cendlerbing
#20308 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šta te ima savjest peći što nekog želiš preboljeti?_deCKarD wrote:Ovaj drugi dio se slažem, kad te tako razočara onda i nije toliko teško preboliti jer znaš da nemaš razloga da te savjest peče i možeš uzdignute glave proći pored te osobecendlerbing wrote:Tri mjeseca maksimum.nova_ja wrote:Koliko u prosjeku vam treba da prebolite ženu/ljubav i sta utiče na duzinu tog vremena?
Ne znam šta utiče na dužinu vremena, al znam da na prebolijevanje utiče da mi osoba padne u očima. Ono, da me razočara ko čovjek. To mi bude dovoljno.![]()
-
_deCKarD
#20309 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne u smislu da zelis preboljeti, to svakako, nego da znas da si cist i da te ne pece savjest sto si nesto uradio, ili pogrijesio negdje a nisi trebao.cendlerbing wrote: Šta te ima savjest peći što nekog želiš preboljeti?
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#20310 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
kakva bi bila vaša reakcija i šta biste poduzeli da vaši spermiji oplode jajnu ćeliju žene s kojom nikako ne biste htjeli imati djecu?
dakle,
kakva bi bila vaša reakcija i šta biste poduzeli da vaši spermiji oplode jajnu ćeliju žene s kojom nikako ne biste htjeli imati djecu?
- Optimus09
#20311 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koji bi to bio show da mi neka kaze da je trudnalmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
Da se to desi nekako,bez braka ali pune obaveze prema djetetu
-
zoomba
#20312 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jel egoRamzess Veliki wrote:Narasce Havana, i moj je prvo bio mali, vidi ga sad koliki je ...HAVANA wrote:U mene mali.
- HowForWhom
#20313 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Htio bih biti otac ako ona to dozvoli, a ko donor sperme se ne bih bas najbolje snasao.lmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
Medjutim, ukoliko bi htjela da se ocisti i tu bih je podrzao.
- biggrin
#20314 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
na brzinu naučio da odsviram par akorda na gitari i onda joj zapjevao "lažeš zlato, lažeš dušo, lažeš vještice..."lmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
- Ramzess Veliki
#20315 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Motor bolan ...zoomba wrote:Jel egoRamzess Veliki wrote:Narasce Havana, i moj je prvo bio mali, vidi ga sad koliki je ...HAVANA wrote:U mene mali.![]()
- Yenna
#20316 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jeste li imali strasnih iskustava sa ženama bez makeup - a, ujutro recimo ?
Koliko vam je ženski parfem bitan?
Koliko vam je ženski parfem bitan?
- SmokingMan
#20317 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Volio bih da si definisala barem ukratko nekakav "profil" žene,možda recimo da je prostitutka?lmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
- Ramzess Veliki
#20318 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tuzio bih Durex.lmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
-
zoomba
#20319 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pazio bih vise
Mada ako mi se nesvidja nebi ni bilo sexa..
- lmo
#20320 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
SmokingMan wrote:Volio bih da si definisala barem ukratko nekakav "profil" žene,možda recimo da je prostitutka?lmo wrote:ibrećenje na suprotnoj temi me ponukalo da vam postavim pitanje koje je motorizovani pitar postavio ženama,
dakle,
ja sam samo ponovila formu pitanja sa ženske teme jer su me iznenadili nesuvisli komentari.
taj "profil" žene može biti i osoba koja ti se dopada, voliš je ali ne želiš potomstvo, ne želiš bračni život.
meni je sada, zbog odgovora i komentara na suprotnoj temi, interesantno šta su sve asocijacije na osobu s kojom ne želiš potomstvo...
meni je recimo bio moj partner, ali neću dijete...ili negativan primjer... slučaj nasilnog seksualnog odnosa...
učesnicima na temi su odmah asocijacija kurve (muške i ženske), najgore osobine i sl.
inčrsting.
takođe je interesantna tema... reakcija i djelovanje muškarca u slučaju da žena ne želi potomstvo ili obrnuto...a dogodi se trudnoća...koliko je tu uloga muškarca izjednačena sa ulogom žene i kako donijeti odluku...pitar je napisao da bi podržao ženu u odluci da rodi dijete, ali ne bi stupio u zajednički život ili, ako ona želi, dobila bi podršku i za prekid trudnoće....
znači, na ženi je da odluči??
ja se samo nadam da će ljudi konačno početi razmišljati o detaljnom planiranju porodice i o tom djetetu, je li dovoljno samo napraviti i izbaciti iz sebe, pa kud koji ....svako sa svojom nafakom.
Last edited by lmo on 06/09/2019 13:49, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20321 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
nikada nisi imao sex s nekim s kim ne želiš djecu? inčrstingzoomba wrote:Pazio bih vise![]()
reakcija? plaćaj alimentaciju kad sam glup!
- lmo
#20322 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ili se vi fakat ne seksate prije braka.
-
moonca
#20323 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
..eh... zbilja koji je procenat muskaraca da im je u glavi --- sex ili alimentacija...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20324 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jesmo l' muslimani il' nismo, amenlmo wrote:ili se vi fakat ne seksate prije braka.
e moj brt, ko u tim momentima razmišlja o alimentacijimoonca wrote:![]()
..eh... zbilja koji je procenat muskaraca da im je u glavi --- sex ili alimentacija...njeee.... ne placa mi se ... necu...
![]()
- lmo
#20325 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
takoe. joj mene budale.