Pa nisu svi sretni kao ti da su pametni,demokratski slobodari , i kombinacija toga.jeza u ledja wrote:Neki su glupi, neki su rasisti, neki kombinacija toga. Svi zajedno se trebaju stiditi svog glasa.славянин wrote:Ne svi su glupi i rasisticko-homofobni debilijeza u ledja wrote:Kae glasalo za njega 60 miliona ljudi, i to ih cini pametnim.Kakav argument jbt.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- славянин
#15776 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
#15777 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, neki su sretni jer su glupi.
- славянин
#15778 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:Da, neki su sretni jer su glupi.

- Edin H.
#15779 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
- славянин
#15780 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vidis interesantan pogled na situacijuEdin H. wrote:Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
- ultima_palabra
#15781 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mozda isti princip na Melaniju primijeniti?Edin H. wrote:Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
- Point.
#15782 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa i jeste psihološki poremećaj. Lično smatram da svako ko podržava nekoga kao što je Trump da mu fali neka daska u lobanji. Kakve bljuvotine taj čovjek govori, ne samo kako je predsjednik, nego i ranije je sramotno a posebno podržavati to.jeza u ledja wrote:Tacno sam isto pomislio.rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
Najjači su mi ovi iz bosanskohercegovačkih zveka, kad nauče par fraza pa fol kuliraju. Čuj ti njega, libtard. Kakva mustra.
- sinuhe
#15783 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ponizio je on Ameriku sto republikansku sto demokratsku tako da su se i sami pretvorili u karikature.
Je li se ikad Meryl Streep, djevojka Harvey Weinsteina, preselila iz protesta u Sarajevo kako se povjerila Danisu Tanovicu a sto je on naravno izmislio.
Je li se ikad Meryl Streep, djevojka Harvey Weinsteina, preselila iz protesta u Sarajevo kako se povjerila Danisu Tanovicu a sto je on naravno izmislio.
- славянин
#15784 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manjePoint. wrote:Pa i jeste psihološki poremećaj. Lično smatram da svako ko podržava nekoga kao što je Trump da mu fali neka daska u lobanji. Kakve bljuvotine taj čovjek govori, ne samo kako je predsjednik, nego i ranije je sramotno a posebno podržavati to.jeza u ledja wrote:Tacno sam isto pomislio.rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
Najjači su mi ovi iz bosanskohercegovačkih zveka, kad nauče par fraza pa fol kuliraju. Čuj ti njega, libtard. Kakva mustra.
Sta cu ja joro puno gledam tejve - ako mos mi sredi vizu da kopam ako si dze u dojclandu
- Point.
#15785 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jež ti je gore već napisao, broj ljudi nema veze sa intelektom.славянин wrote: Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje
Sta cu ja joro puno gledam tejve - ako mos mi sredi vizu da kopam ako si dze u dojclandu
Neka ti Trump sredi zeleni karton za kakvu zveku u Luizijani, u tim močvarnim predjelima ćeš se odlično snaći sa podrškom Trumpu a moći ćeš i upotrebljavati novonaučene fraze tipa libtard i nosati kačkete sa žabljim likom. Možda nađeš i kakvu snajku, koja već ima propali brak sa svojim nerođenim bratom, pa se oženiš za vizu.
A tek što ćeš moći tad ispoljavati gnjev prema Bošnjacima, muslimanima, Islamom... Džennet za takve, kažem ti.
- славянин
#15786 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Point. wrote:Jež ti je gore već napisao, broj ljudi nema veze sa intelektom.славянин wrote: Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje
Neka ti Trump sredi zeleni karton za kakvu zveku u Luizijani, u tim močvarnim predjelima ćeš se odlično snaći sa podrškom Trumpu a moći ćeš i upotrebljavati novonaučene fraze tipa libtard i nosati kačkete sa žabljim likom. Možda nađeš i kakvu snajku, koja već ima propali brak sa svojim nerođenim bratom, pa se oženiš za vizu.
A tek što ćeš moći tad ispoljavati gnjev prema Bošnjacima, muslimanima, Islamom... Džennet za takve, kažem ti.
-
sumirprimus
#15787 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
damn, sve vise podsjecaju na tridesete u njemackoj 
-
sumirprimus
#15788 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
a onda masa '"If they don't like it let them leave, let them leave,"
Send her back!'
- bunk
#15789 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
touchePoint. wrote:Jež ti je gore već napisao, broj ljudi nema veze sa intelektom.славянин wrote: Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje
- nosara
#15790 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?
A ko ce nam garantovat mir i slobodu ubuduce?
- Sanjarko
#15791 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pretjerali su. Ovo postaje iz populizma, fasizam polako iako mi se cini da su populisti modernizovani fasisti. Sta pisu i govore poslije Trampovog tvita, da otjeraju onu Omar kako se vec zove. Kazu lazno se dokopala drzavljanstva preko braka sa bratom. Ne znam koliko ima istine u tome niti sam dobro upratio to sve.
Klizi svijet u PM.
Klizi svijet u PM.
- bunk
#15792 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
America je stub sigurnosti za nas Bosnjake.
America first.
Nebitno sto je kloc predsjednik i onakav on zna ko je ovdje u nasoj zemlji dobar ko los a ko zao.
Da se stare kurve europe pita mi bi bili sto raseljeni sto u masovnim grobnicama.
O tome sta nam zele smrdljivi rusi ne treba ni pisati..
America first.
Nebitno sto je kloc predsjednik i onakav on zna ko je ovdje u nasoj zemlji dobar ko los a ko zao.
Da se stare kurve europe pita mi bi bili sto raseljeni sto u masovnim grobnicama.
O tome sta nam zele smrdljivi rusi ne treba ni pisati..
Last edited by bunk on 18/07/2019 08:08, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#15793 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Snake Plissken. Tramp dodze ko predsjednik u tom filmu.nosara wrote:Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?
-
sumirprimus
#15794 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
amerika je amerika, proce i trampovo...
za razliku od rusije, moze putin jos 20 godina bit predsjednik, kad ce vjerovatno i poslje putina bit putin sto se tice nas.
i jah, jos jedna razlika koja bode oci, ameri sami kritiziraju trumpove ispade, javno, za razliku od ruskih drzavnih kanala gdje je sve idilicno poput sjeverne koreje hehe
za razliku od rusije, moze putin jos 20 godina bit predsjednik, kad ce vjerovatno i poslje putina bit putin sto se tice nas.
i jah, jos jedna razlika koja bode oci, ameri sami kritiziraju trumpove ispade, javno, za razliku od ruskih drzavnih kanala gdje je sve idilicno poput sjeverne koreje hehe
- Point.
#15795 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne brini, neće ih protjerati iz obećane zemlje, nije to Rusija. Neka te pička ne svrbi za to.nosara wrote:Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?
- славянин
#15796 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Donald Trump impeachment bid fails in the House

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49027965A bid to launch impeachment proceedings against President Donald Trump has been blocked in the US House of Representatives.
Texas Democrat Al Green filed the resolution after the House voted to denounce Mr Trump's attacks aimed at four US congresswomen as racist.
But the measure failed to win enough support, with his fellow Democrats voting overwhelmingly against.
Mr Trump said the "ridiculous" attempts to impeach him were now "over".
"This should never be allowed to happen to another President of the United States again!" he tweeted.
- nosara
#15797 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Predstavnički dom odbacio predlog za impičment Donalda Trampa
- славянин
-
sumirprimus
#15799 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
haaa i tamo ima prebjega i zakukuljenih sdaovaca 
- Sanjarko
#15800 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma znam. Sistem je to. Nesto ko Rimska republika i Rim. A nemaju ni Nase da ih tabace ko sto Rusi imajusumirprimus wrote:amerika je amerika, proce i trampovo...