Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

славянин

#15776 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

jeza u ledja wrote:
славянин wrote:
jeza u ledja wrote:Kae glasalo za njega 60 miliona ljudi, i to ih cini pametnim. :roll: Kakav argument jbt. :lol:
Ne svi su glupi i rasisticko-homofobni debili :wink:
Neki su glupi, neki su rasisti, neki kombinacija toga. Svi zajedno se trebaju stiditi svog glasa.
Pa nisu svi sretni kao ti da su pametni,demokratski slobodari , i kombinacija toga. :sad:
jeza u ledja

#15777 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Da, neki su sretni jer su glupi.
славянин

#15778 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

jeza u ledja wrote:Da, neki su sretni jer su glupi.
Image
Edin H.

#15779 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Edin H. »

Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
славянин

#15780 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

Edin H. wrote:Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
Vidis interesantan pogled na situaciju :thumbup: :D
ultima_palabra

#15781 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Edin H. wrote:Mozda Trump zeli pomoci stanovnicima cetiri zemlje iz kojih ove zene vode porijeklo tako sto ce iskoristiti znanje i iskustvo koje su stekle u Americi?
Mozda isti princip na Melaniju primijeniti?
Point.

#15782 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

jeza u ledja wrote:
rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
Tacno sam isto pomislio. :-)
Pa i jeste psihološki poremećaj. Lično smatram da svako ko podržava nekoga kao što je Trump da mu fali neka daska u lobanji. Kakve bljuvotine taj čovjek govori, ne samo kako je predsjednik, nego i ranije je sramotno a posebno podržavati to.

Najjači su mi ovi iz bosanskohercegovačkih zveka, kad nauče par fraza pa fol kuliraju. Čuj ti njega, libtard. Kakva mustra.
sinuhe

#15783 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Ponizio je on Ameriku sto republikansku sto demokratsku tako da su se i sami pretvorili u karikature.
Je li se ikad Meryl Streep, djevojka Harvey Weinsteina, preselila iz protesta u Sarajevo kako se povjerila Danisu Tanovicu a sto je on naravno izmislio. :D
славянин

#15784 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

Point. wrote:
jeza u ledja wrote:
rajv0sa wrote:Ja vjerujem da će u nekoj bližoj budućnosti to bjesomučno kontriranje na društvenim mrežema pa tako i na forumu biti okarakterisano kao neki psihološki poremećaj.
Tacno sam isto pomislio. :-)
Pa i jeste psihološki poremećaj. Lično smatram da svako ko podržava nekoga kao što je Trump da mu fali neka daska u lobanji. Kakve bljuvotine taj čovjek govori, ne samo kako je predsjednik, nego i ranije je sramotno a posebno podržavati to.

Najjači su mi ovi iz bosanskohercegovačkih zveka, kad nauče par fraza pa fol kuliraju. Čuj ti njega, libtard. Kakva mustra.
Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje

Sta cu ja joro puno gledam tejve - ako mos mi sredi vizu da kopam ako si dze u dojclandu
Point.

#15785 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

славянин wrote: Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje

Sta cu ja joro puno gledam tejve - ako mos mi sredi vizu da kopam ako si dze u dojclandu
Jež ti je gore već napisao, broj ljudi nema veze sa intelektom.

Neka ti Trump sredi zeleni karton za kakvu zveku u Luizijani, u tim močvarnim predjelima ćeš se odlično snaći sa podrškom Trumpu a moći ćeš i upotrebljavati novonaučene fraze tipa libtard i nosati kačkete sa žabljim likom. Možda nađeš i kakvu snajku, koja već ima propali brak sa svojim nerođenim bratom, pa se oženiš za vizu.

A tek što ćeš moći tad ispoljavati gnjev prema Bošnjacima, muslimanima, Islamom... Džennet za takve, kažem ti.
славянин

#15786 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

Point. wrote:
славянин wrote: Pa normalno da fali jer se zna ko si ti i da se tvoja pika - ti milioni jednostavno ti nisu do koljena moralno a intelektualno jos manje

Neka ti Trump sredi zeleni karton za kakvu zveku u Luizijani, u tim močvarnim predjelima ćeš se odlično snaći sa podrškom Trumpu a moći ćeš i upotrebljavati novonaučene fraze tipa libtard i nosati kačkete sa žabljim likom. Možda nađeš i kakvu snajku, koja već ima propali brak sa svojim nerođenim bratom, pa se oženiš za vizu.

A tek što ćeš moći tad ispoljavati gnjev prema Bošnjacima, muslimanima, Islamom... Džennet za takve, kažem ti.
Image
sumirprimus

#15787 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

damn, sve vise podsjecaju na tridesete u njemackoj :skoljka:
sumirprimus

#15788 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

"If they don't like it let them leave, let them leave,"
a onda masa '
Send her back!'
:skoljka: :run:
bunk

#15789 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by bunk »

Point. wrote:

touche :lol: :lol:
nosara

#15790 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by nosara »

Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?

A ko ce nam garantovat mir i slobodu ubuduce?
Sanjarko

#15791 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

Pretjerali su. Ovo postaje iz populizma, fasizam polako iako mi se cini da su populisti modernizovani fasisti. Sta pisu i govore poslije Trampovog tvita, da otjeraju onu Omar kako se vec zove. Kazu lazno se dokopala drzavljanstva preko braka sa bratom. Ne znam koliko ima istine u tome niti sam dobro upratio to sve.

Klizi svijet u PM.
bunk

#15792 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by bunk »

America je stub sigurnosti za nas Bosnjake.
America first.
Nebitno sto je kloc predsjednik i onakav on zna ko je ovdje u nasoj zemlji dobar ko los a ko zao.
Da se stare kurve europe pita mi bi bili sto raseljeni sto u masovnim grobnicama.
O tome sta nam zele smrdljivi rusi ne treba ni pisati..
Last edited by bunk on 18/07/2019 08:08, edited 1 time in total.
Sanjarko

#15793 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

nosara wrote:Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?

Snake Plissken. Tramp dodze ko predsjednik u tom filmu.
sumirprimus

#15794 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

amerika je amerika, proce i trampovo...
za razliku od rusije, moze putin jos 20 godina bit predsjednik, kad ce vjerovatno i poslje putina bit putin sto se tice nas.
i jah, jos jedna razlika koja bode oci, ameri sami kritiziraju trumpove ispade, javno, za razliku od ruskih drzavnih kanala gdje je sve idilicno poput sjeverne koreje hehe
Point.

#15795 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

nosara wrote:Jel' to Amerika vise nije prijatelj? Ne postavljte nesto americke zastave, slike orlova, nevidljivih aviona, dronova... Nesto ste okrenuli pricu, zasvrbile vas picke? Hoce domicilni da vas protjeraju iz obecane zemlje? Prpa?

Ne brini, neće ih protjerati iz obećane zemlje, nije to Rusija. Neka te pička ne svrbi za to.
славянин

#15796 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

Donald Trump impeachment bid fails in the House
A bid to launch impeachment proceedings against President Donald Trump has been blocked in the US House of Representatives.

Texas Democrat Al Green filed the resolution after the House voted to denounce Mr Trump's attacks aimed at four US congresswomen as racist.

But the measure failed to win enough support, with his fellow Democrats voting overwhelmingly against.

Mr Trump said the "ridiculous" attempts to impeach him were now "over".

"This should never be allowed to happen to another President of the United States again!" he tweeted.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49027965

Image :D
nosara

#15797 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by nosara »

Predstavnički dom odbacio predlog za impičment Donalda Trampa
славянин

#15798 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by славянин »

https://www.foxnews.com/politics/dems-c ... back-chant

Kontraefekt ofanzive na Trump-a , ocekivano.
sumirprimus

#15799 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sumirprimus »

haaa i tamo ima prebjega i zakukuljenih sdaovaca :lol:
Sanjarko

#15800 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

sumirprimus wrote:amerika je amerika, proce i trampovo...
za razliku od rusije, moze putin jos 20 godina bit predsjednik, kad ce vjerovatno i poslje putina bit putin sto se tice nas.
i jah, jos jedna razlika koja bode oci, ameri sami kritiziraju trumpove ispade, javno, za razliku od ruskih drzavnih kanala gdje je sve idilicno poput sjeverne koreje hehe
Ma znam. Sistem je to. Nesto ko Rimska republika i Rim. A nemaju ni Nase da ih tabace ko sto Rusi imaju :evil:
Post Reply