Kredu ne racunamNadzornik wrote:A ja recimo mogu ali necu jer imam neke druge prioritete u zivotu...Sodom1 wrote: U ovom trenutku ne mogu i necu . A sad ako budem nekad neki milioner ...
HYUNDAI & KIA all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Sodom1
#1951 Re: HYUNDAI & KIA all about
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#1952 Re: HYUNDAI & KIA all about
turbo folkNadzornik wrote:Koja,klasika ili turbo folk....???bitanga_sa_otesa wrote: i u renoima se slusa slicna muzika
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1953 Re: HYUNDAI & KIA all about
Vidim nekim cudom si uooznat sa repertoarom dobro 
-
vauvau
#1954 Re: HYUNDAI & KIA all about
Joj nemoj molim te da citiraš ovoga, ne može se živjeti od njega, isključio sam ga da ne gledam i ne čitam koje gluposti piše. Eno vidiš kako zna nabrojati sve one drndare iz srbije, taj je to tip 100%, pusti to i klima glavom na semaforu dok normalan svijet okreće glavu od njega i djecu sklanja.bitanga_sa_otesa wrote:i u renoima se slusa slicna muzikaNadzornik wrote:turbonarodnjačkim tipovima....vauvau wrote: Ali valjda kako i one drndare iz srbije imaju publiku, tako se i ovi plastični frankenštajni nekome sviđaju. Možda stvarno znaju njihovi dizajneri kako treba da izgledaju da se svide ovim turbonarodnjačkim tipovima. To se sve pokondirilo, ne može se maknuti od papaka, neku večer sa ženom da predstavu pogledamo, hihoću se nekakvi đilkoši i dr*aju telefone, nikakvih obzira ni kulture to nema, tačno vidiš da voze ovakve ili slične kič proizvode i da su zalutali u teatar. Glumi nivo, kao kupi novo i sad je on odjednom pametan i kulturan. A kad bi ga upitao šta je kultura negdje na ulici ne bi znao šta bi rekao.![]()
![]()
![]()
U KIA automobilima se slusa klasika biseru a u polovnim premijumima se slusaju Di. Dzej Krmak,Ceca,Senada i jarani-adidas dimije i
kalesijski zvuci...
A jest u pravu si za reno, neki dan trešti nešto i dreči, krevelji se, pogledam, neki reno, plastika, sjaje svjetla po njemu ogromna, sav otpozadi u svjetlima, ružno skoro ko kija ili onaj suzuki neki ružni.
Last edited by vauvau on 25/01/2019 22:05, edited 1 time in total.
- Nadzornik
#1955 Re: HYUNDAI & KIA all about
A pa radim sa nasim biserima ovdje,ja sam im Nadzornik...mk ultra wrote:Vidim nekim cudom si uooznat sa repertoarom dobro
- bitanga_sa_otesa
#1956 Re: HYUNDAI & KIA all about
izvini,necu vise.vauvau wrote: Joj nemoj molim te da citiraš ovoga, ne može se živjeti od njega, isključio sam ga da ne gledam i ne čitam koje gluposti piše. Eno vidiš kako zna nabrojati sve one drndare iz srbije, taj je to tip 100%, pusti to i klima glavom na semaforu dok normalan svijet okreće glavu od njega i djecu sklanja.
- Sodom1
#1957 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ja sam za tog nekog bubu korelija cuo na klixu nikad ga u zivotu poslusao nisam ima i onaj neki rasta isto mu repertoar ne poznajemNadzornik wrote:A pa radim sa nasim biserima ovdje,ja sam im Nadzornik...mk ultra wrote:Vidim nekim cudom si uooznat sa repertoarom dobro
- Nadzornik
#1958 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma kakvu kredu mada naravno moze i to.Sodom1 wrote: Kredu ne racunam
Ja sam vec 29 godina u Austriji,kako vrijeme leti...
-
vauvau
#1959 Re: HYUNDAI & KIA all about
Zahvaljujem, jedva sam se riješio napasti, sreća nađoh da se ima ignorisati.bitanga_sa_otesa wrote:izvini,necu vise.vauvau wrote: Joj nemoj molim te da citiraš ovoga, ne može se živjeti od njega, isključio sam ga da ne gledam i ne čitam koje gluposti piše. Eno vidiš kako zna nabrojati sve one drndare iz srbije, taj je to tip 100%, pusti to i klima glavom na semaforu dok normalan svijet okreće glavu od njega i djecu sklanja.
- Sodom1
#1960 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ako imas te pare na hrpi alal ti vera , ja skupljam za hadzaNadzornik wrote:Ma kakvu kredu mada naravno moze i to.Sodom1 wrote: Kredu ne racunam
Ja sam vec 29 godina u Austriji,kako vrijeme leti...
- Nadzornik
#1961 Re: HYUNDAI & KIA all about
bitanga_sa_otesa wrote: izvini,necu vise.
- bitanga_sa_otesa
#1962 Re: HYUNDAI & KIA all about
gdje to pritisnes?vauvau wrote:
Zahvaljujem, jedva sam se riješio napasti, sreća nađoh da se ima ignorisati.
- Nadzornik
#1963 Re: HYUNDAI & KIA all about
Znaci jos malo i titula je tu...Sodom1 wrote: Ako imas te pare na hrpi alal ti vera , ja skupljam za hadza
Hadzija dragi,caru ide carevo a tebi sto je sudjeno....

-
vauvau
#1964 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ne znam tačno, pitao sam ovog administratora, on mi je to negdje kliknuo, probao mi je objasniti, pa nisam mogao naći, negdje se uđe u profil ili tako nešto.bitanga_sa_otesa wrote:gdje to pritisnes?vauvau wrote:
- Nadzornik
#1965 Re: HYUNDAI & KIA all about
bitanga_sa_otesa wrote:gdje to pritisnes?vauvau wrote:
A sto ga Bitanga izuva iz cipela....
- Sodom1
#1966 Re: HYUNDAI & KIA all about
More ga muftija haNadzornik wrote:Znaci jos malo i titula je tu...Sodom1 wrote: Ako imas te pare na hrpi alal ti vera , ja skupljam za hadza![]()
Hadzija dragi,caru ide carevo a tebi sto je sudjeno....
- Bullet Tooth Tony
#1967 Re: HYUNDAI & KIA all about
Nadzornik wrote:Haj ti meni reci kako je ovaj BMW X5 izgubio 27 hiljada evra za 12 mjeseci a presao samo 10.898 hiljada kilometara...Bullet Tooth Tony wrote: Nadzornice haj ti meni reci sto je ovaj stinger izgubio za godinu i po skoro 20 k eura na vrijednosti.. Sa dobrom opremom stinger je izlazio na 48k eura jel tako ako ne i vise.. Juce gledam u jednoj garazi ovdje 30k .. Evo i po njemackoj se mogu naci za 35k sa malo kilometara... Sta je caka?
Iduce godine ces moci naci za 25kmora da je zato sto je premiJum..
![]()
https://www.autoscout24.de/angebote/bmw ... ?cldtidx=1
A ovo je novi:
https://www.autoscout24.de/angebote/bmw ... ?cldtidx=2
A imas i ovog dizelasa od 95.000 hiljada evra,sto znaci iduce godine ce kostat,brat bratu 55 hiljada...![]()
https://www.autoscout24.de/angebote/bmw ... ?cldtidx=1
Reci mi molim te da se za*ebavas?
Ja sam skontao da ti... ne da si talasika sto se tice auto industrije nego apsolutno pojma nemas...
Covjece boziji stavio si dva razlicita auta jel vidis ti to, bmw x5 je truba ali ti uporedjujes kruske i jabuke.. Aaa ne vjerujem sta je frajer stavio
Hahaha ne da nije isti model nego nisu cak ni isti paket opreme
-
NediM17
#1968 Re: HYUNDAI & KIA all about
Jebe nadzornik ko one svoje baustelce sto nadzire. 
- Bullet Tooth Tony
#1969 Re: HYUNDAI & KIA all about
Hahahaha na zadnjem linku frajer stavio najnoviji model sa max opremom i M sport paketom... Pa jbt model na zadnjem linku ima nova BMW Laser light, doplatu od skoro 10 hiljada eura...a na prvom ne samo da je drugi model nego nema digitalnu klimu ... kaze vidi koliko je para.. fol gledaj razlike
ma frajer trol nema sta drugo..
Ne zna hud da se osnovni model bez ikakve opreme, koji je on stavio na prvom linku, prodavao za 55 hiljada nov (ja kad sam gledao u salonu sa popustom)
Ne zna hud da se osnovni model bez ikakve opreme, koji je on stavio na prvom linku, prodavao za 55 hiljada nov (ja kad sam gledao u salonu sa popustom)
Last edited by Bullet Tooth Tony on 25/01/2019 23:10, edited 1 time in total.
- Nadzornik
#1970 Re: HYUNDAI & KIA all about
Bullet Tooth Tony wrote:
Ja sam skontao da ti... ne da si talasika sto se tice auto industrije nego apsolutno pojma nemas...
Covjece boziji stavio si dva razlicita auta jel vidis ti to, bmw x5 je truba ali ti uporedjujes kruske i jabuke.. Aaa ne vjerujem sta je frajer stavio![]()
.. Pogledaj unutrasnjost tog i ovog novog molim te
Hahaha ne da nije isti model nego nisu cak ni isti paket opreme![]()
plac jbt...
Ko te pita za paket opreme nego slazes li se da svi novi automobili strasno brzo gube cijenu....???
p.s. Hos´ raditi na bausteli,jedan mi biser otisao,kupio polovnog X5 i zapucao za Bosnu.
Kaze,hvala gazda ali ja sam svoju misiju u Austriji ispunio...
- Sodom1
#1971 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ima li bujrumaNadzornik wrote:Bullet Tooth Tony wrote:
Covjece boziji stavio si dva razlicita auta jel vidis ti to, bmw x5 je truba ali ti uporedjujes kruske i jabuke.. Aaa ne vjerujem sta je frajer stavio![]()
plac jbt...
Ko te pita za paket opreme nego slazes li se da svi novi automobili strasno brzo gube cijenu....???
p.s. Hos´ raditi na bausteli,jedan mi biser otisao,kupio polovnog X5 i zapucao za Bosnu.
Kaze,hvala gazda ali ja sam svoju misiju u Astriji ispunio...
- Bullet Tooth Tony
#1972 Re: HYUNDAI & KIA all about
Hahahaha bjezi neznalice u skolske klupe pa kad sta naucis dodji.. Taj nov model se prodavao za 55k euraNadzornik wrote:Bullet Tooth Tony wrote:
plac jbt...
Kaze,hvala gazda ali ja sam svoju misiju u Austriji ispunio...
Nemam ja sta sa tobom raspravljat...
- Nadzornik
#1973 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma kakav kraj sezone,molerski radovi su toku,posla preko glave...Sodom1 wrote: Ima li bujruma, mislim sad je kraj sezone al da racunas na mene
Nego zar ti neces za Kanadu...???
- Sodom1
#1974 Re: HYUNDAI & KIA all about
Hocu , imam nijet e sad kad za god dvi pet deset ne zna se.Nadzornik wrote:Ma kakav kraj sezone,molerski radovi su toku,posla preko glave...Sodom1 wrote: Ima li bujruma, mislim sad je kraj sezone al da racunas na mene
![]()
Nego zar ti neces za Kanadu...???
Ako ima posla javi u PP, da se sta zaradi
- Nadzornik
#1975 Re: HYUNDAI & KIA all about
Ma dobro to,nego hos´ raditi,kakav si kao radnik...???Bullet Tooth Tony wrote: Hahahaha bjezi neznalice u skolske klupe pa kad sta naucis dodji.. Taj nov model se prodavao za 55k eura
Nemam ja sta sa tobom raspravljat...