Taj "onaj", ili ti "oni" su se sami "ponudili da je gase, nema teško ili ne, sad nema nazad.relativno84 wrote:Tesko onom ko sad odluci da gasi vatru.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#76701 Re: FK Željezničar
- mikrozadatak
#76702 Re: FK Željezničar
E čuj nulti. Nije ni prvi nego nulti. Ma ja medijski partneri će nam dići tribinu, donijeti titule ...nosara wrote:Jos jednom, NULTI PRIORITET revizija liste medijskih partnera!
Ovo je nulti prioritet medijskim kućama, uvaliti se u Želju. Klubu ovo nije prioritet.
-
itekako
#76703 Re: FK Željezničar
nulti prioritet je isplata plata vec za dvadesetak dana, cc njih pedeset, pa placanje komunalija, rate poreznog duga i ostalih tekucih troskova a eto i PDVa do desetog.nosara wrote:Jos jednom, NULTI PRIORITET revizija liste medijskih partnera!
izvolite.
-
FreakyStyley
#76704 Re: FK Željezničar
Zao mi je sto se Zeljo ugasio
, ali nema odustajanja.
Clanska - spaljena
Dres - poguzvan
Oglas za posao u Megamixu - popunjen

Clanska - spaljena
Dres - poguzvan
Oglas za posao u Megamixu - popunjen
-
Alfa_i_Omega
#76705 Re: FK Željezničar
"Ne vjeruj Danajcima ni kada darove nose".
- nosara
#76706 Re: FK Željezničar
Par taraba podijeliti, to je cas posla.
Ne moze neki medij, u okviru kojeg se organizovano pljuvalo po istoriji FK Zeljeznicara i omalovazavali njegovi sportski uspjesi, imati i dalje status medijskog partnera. To je iluzorno.
Ne moze neki medij, u okviru kojeg se organizovano pljuvalo po istoriji FK Zeljeznicara i omalovazavali njegovi sportski uspjesi, imati i dalje status medijskog partnera. To je iluzorno.
-
RasAlGhul
#76708 Re: FK Željezničar
Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
Svaka Vam čast, otjerali ste ljude, koji su u svakom smislu klub unaprijedili, sad će Vam Amar dođi opet namjesiti par titula i Kupova opet, dijeliti plate po autobusima i naravno zadužiti klub dodatnih milion, dva u tome je ipak nenadjebiv, da instalira ljude koji ne znaju marke unijeti u klub i da sebe osigura 2026. godine sa novom tužbom i kamatom
Svaka Vam čast, otjerali ste ljude, koji su u svakom smislu klub unaprijedili, sad će Vam Amar dođi opet namjesiti par titula i Kupova opet, dijeliti plate po autobusima i naravno zadužiti klub dodatnih milion, dva u tome je ipak nenadjebiv, da instalira ljude koji ne znaju marke unijeti u klub i da sebe osigura 2026. godine sa novom tužbom i kamatom
- BHF_Manijak
#76709 Re: FK Željezničar
Mi navijamo za Amara jer postujemo najtrofejnijeg trenera u historiji Kluba, a ti ne navijas za Upravu tj. Senada?!RasAlGhul wrote:Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
Svaka cast, Zeljeznciar since 2015.
Po cemu se razlikuju oni koji podrzavaju Amara u odnosu na tebe/vas koji podrzavaju upravu?! Isti stil pisanja, ista zagrizenost, sve isto. To je ona prica moje govno ne smrdi k'o tvoje...
-
horhe_valdano99
#76710 Re: FK Željezničar
Nikad većih podjela, nikad većeg internet rata, nikad veća 2 tabora ne vidjeh otkako pratim Želju,od završetka rata pa naovamo.Jedni tobože digli klub da se ne ugasi ko da ga nije ni bilo, nevezano što su sportski sunovrat doživjeli, drugi su eto uzimali šakom i kapom i sve bilo divlje,kupovali bruku titula,sve valjda bilo na izvolite, šta ćete vi, dajte duplu. Znači fuj. Zaborav nas baš jebe, onako kao narod, to nam je prava boljka u globalu...
I da ne zaboravim za kolegu hrasno maxuz, meni se riga za to transparentno i ozbiljno poslovanje dok god igramo fudbal ko kud proleter.Uz duzno poštovanje..
I da ne zaboravim za kolegu hrasno maxuz, meni se riga za to transparentno i ozbiljno poslovanje dok god igramo fudbal ko kud proleter.Uz duzno poštovanje..
Last edited by horhe_valdano99 on 17/12/2018 18:19, edited 1 time in total.
- nosara
#76711 Re: FK Željezničar
"Sportski segment" no more! 
- ultima_palabra
#76712 Re: FK Željezničar
Basum sagosum.RasAlGhul wrote:Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
-
RasAlGhul
#76713 Re: FK Željezničar
Amar nabija milione duga klubu, ova Uprava vraća njegova sranja, Amar namješta titule, ova Uprava pošteno je radila, utakmice namjestila nije, Amar dijele plate po autobusima, ne uplaćuje zdravstveno i penziono, ova Uprava je sve izmirivala, Amar nije doveo dva sponzora, ova je dovela pedesetak, plus generalnog,BHF_Manijak wrote:Mi navijamo za Amara jer postujemo najtrofejnijeg trenera u historiji Kluba, a ti ne navijas za Upravu tj. Senada?!RasAlGhul wrote:Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
Svaka cast, Zeljeznciar since 2015.
Po cemu se razlikuju oni koji podrzavaju Amara u odnosu na tebe/vas koji podrzavaju upravu?! Isti stil pisanja, ista zagrizenost, sve isto. To je ona prica moje govno ne smrdi k'o tvoje...
-
RasAlGhul
#76714 Re: FK Željezničar
Jel se raduješ s nova dva miliona duga, što će Sveti Amar nabiti?ultima_palabra wrote:Basum sagosum.RasAlGhul wrote:Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
-
Alfa_i_Omega
#76715 Re: FK Željezničar
Ima li "najbolja uprava" duga?RasAlGhul wrote:Jel se raduješ s nova dva miliona duga, što će Sveti Amar nabiti?ultima_palabra wrote:Basum sagosum.RasAlGhul wrote:Hvala najboljoj Upravi od rata što je osvojila Kup, radila transparentno, vraćala dugove koje je Amar sam nabio. Hvala što nije klub marku dodatnu zadužila, što su izgradili istok, novi teren, napucala zapad, Plavi salon....itd. Šta bih dao da sada i Amar ne dođe radi ovih ljudi što navijau za Amara, da se vrati Violina i kompanija, pa da se ugasimo lagano.
- nosara
#76716 Re: FK Željezničar
Neka nabije 102 miliona, halal olsun od mene...
Cuj namjesta titule...
Cuj namjesta titule...
-
horhe_valdano99
#76717 Re: FK Željezničar
Sve vidovito na forumu,čovjek ni došao nije odmah mu se prišije da će nabiti milione.
Senad je baš armiju imao iza sebe,ali dzaba mu kad nije imao rezultat.I od mene saucesce za odlazak uprave.Hvala i sa srećom.
Senad je baš armiju imao iza sebe,ali dzaba mu kad nije imao rezultat.I od mene saucesce za odlazak uprave.Hvala i sa srećom.
-
Itsoktobealone
#76718 Re: FK Željezničar
Hocete li biti spremni pojesti svoje fekalije kad Amar preuzme klub i kad Zeljeznicar krene nizbrdo? Ako hocete, nije problem. Zapisao sam vas sviju u ovih zadnjih 3 mjeseca i sve cu vas citirati kad dodje vrijeme 
- BHF_Manijak
#76719 Re: FK Željezničar
I sve to sto si nabrojao, 90% toga nije bilo niti je u Amarovoj nadleznosti. Znaci nonsens pises. Hajd pokusaj ga ponovo diskreditirati.RasAlGhul wrote: Amar nabija milione duga klubu, ova Uprava vraća njegova sranja, Amar namješta titule, ova Uprava pošteno je radila, utakmice namjestila nije, Amar dijele plate po autobusima, ne uplaćuje zdravstveno i penziono, ova Uprava je sve izmirivala, Amar nije doveo dva sponzora, ova je dovela pedesetak, plus generalnog,
On je najbolji u onome u cemu se mjeri rad jednog FUDBALSKOG kluba. Dovoljno.
I opet ti ponavljam, ti to napises i smatras se navijacem Zeljeznicara, a ne ljubitelj lika i djela Senada Misimovica. A oni koji brane Amara su Amarovci, navijaju za Amara i slicno. Glupost.
Zivo me zanima sta ce biti sa navijacima sa S1 foruma, za njih bitisanje i opstojanje na tribini vise nema smisla.
-
FreakyStyley
#76720 Re: FK Željezničar
A sta ce bit, neki ce permanentno nestati (vec su bili postovi o spaljivanju clanske, bojkotu utakmica i slicno, ali obrisano), a neki lagano preci u opoziciju. Tek tada cemo vidjeti sta znaci kad se neko konstantno pljuje. 
-
horhe_valdano99
#76721 Re: FK Željezničar
[quote="hrasno38"]
Amar jeste osvajao i da se ne ponavljamo po n-ti put osvajao ih je kao sto ih danas i Zrinjski osvaja svidjalo se to nekome ili ne.[quote]
Nikada Željo nije osvojio titulu onako kako je to uradio Zrinjski sa onim penalom u Bijeljini.Nije to isto niti će ikada biti.
Amar jeste osvajao i da se ne ponavljamo po n-ti put osvajao ih je kao sto ih danas i Zrinjski osvaja svidjalo se to nekome ili ne.[quote]
Nikada Željo nije osvojio titulu onako kako je to uradio Zrinjski sa onim penalom u Bijeljini.Nije to isto niti će ikada biti.
-
RasAlGhul
#76722 Re: FK Željezničar
Sve je to u Amarovoj nadležnosti, sve se pitao i niko nije smio ništa uraditi bez njegovog znanja, ne pravi se dijete, jeste eto Žujo se pitao kao predsjednikBHF_Manijak wrote:I sve to sto si nabrojao, 90% toga nije bilo niti je u Amarovoj nadleznosti. Znaci nonsens pises. Hajd pokusaj ga ponovo diskreditirati.RasAlGhul wrote: Amar nabija milione duga klubu, ova Uprava vraća njegova sranja, Amar namješta titule, ova Uprava pošteno je radila, utakmice namjestila nije, Amar dijele plate po autobusima, ne uplaćuje zdravstveno i penziono, ova Uprava je sve izmirivala, Amar nije doveo dva sponzora, ova je dovela pedesetak, plus generalnog,
On je najbolji u onome u cemu se mjeri rad jednog FUDBALSKOG kluba. Dovoljno.
I opet ti ponavljam, ti to napises i smatras se navijacem Zeljeznicara, a ne ljubitelj lika i djela Senada Misimovica. A oni koji brane Amara su Amarovci, navijaju za Amara i slicno. Glupost.
Zivo me zanima sta ce biti sa navijacima sa S1 foruma, za njih bitisanje i opstojanje na tribini vise nema smisla.
- nosara
#76723 Re: FK Željezničar
Ne zna on, ne prati fudbal.horhe_valdano99 wrote:hrasno38 wrote:
Amar jeste osvajao i da se ne ponavljamo po n-ti put osvajao ih je kao sto ih danas i Zrinjski osvaja svidjalo se to nekome ili ne.
-
RasAlGhul
#76724 Re: FK Željezničar
Nije nikako, mi namještali kroz cijelu sezonu, oni samo na proljećehorhe_valdano99 wrote:hrasno38 wrote:
Amar jeste osvajao i da se ne ponavljamo po n-ti put osvajao ih je kao sto ih danas i Zrinjski osvaja svidjalo se to nekome ili ne.
- afannedim
#76725 Re: FK Željezničar
Evo docekalo se da podnesu ostavke i sad ide radovanje, svrsavanje itd, ljudi da li se vi uopste pitate ko ce uopste sada uci u klub koja su to nova lica koja ce pare donijeti koja ce titule obecati nove igrace dovoditi i ko ce biti trener uopste.