koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Plavo-bijeli

#5926 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Plavo-bijeli »

Kataklinger wrote:Ja do sada nekoliko puta nabavljao od ParfemiZaVas i siguran sam da je svaki bio 100% original. Sve bilo korektno. Sad uzimam od ParfemiSarajevo, lik je pravo nagodan, svaki put mi dostavi parfem licno na adresu, i za njegove parfeme sam siguran da su original 100%. Barem ovo sto sam do sada uzimao. Ima jos jedan na piku, nick mu je albracone i kaze da nabavlja iz americke baze Butmir, uzeo do sad od njega par parfema, original sigurno i bio sam prezadovoljan. On je cak jeftiniji za oko 20KM po svakom parfemu od prosjecnih cijena na PiK-u, i tvrdi da cak on dila parfeme drugim dilerima (kao on je root nabavljac) i zbog toga jeftiniji od ostalih, jer moraju se toboze i ostali ogradit 20ak KM na parfemu...
Albracone 100% provjeren. Fakat nabavlja iz baze jer imam nekog ko tamo radi i znam kako to sve funkcioniše. Nisu uopšte parfemi po 20km jeftiniji, cijena im je otprilike ista kao parfemizavas, neki su malo skuplji, neki malo jeftniji. Jedan mu je samo bio jeftiniji i taj sam pazario, Dior Sauvage EDT za 120km 100ml.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#5927 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Plavo-bijeli wrote:
Kataklinger wrote:Ja do sada nekoliko puta nabavljao od ParfemiZaVas i siguran sam da je svaki bio 100% original. Sve bilo korektno. Sad uzimam od ParfemiSarajevo, lik je pravo nagodan, svaki put mi dostavi parfem licno na adresu, i za njegove parfeme sam siguran da su original 100%. Barem ovo sto sam do sada uzimao. Ima jos jedan na piku, nick mu je albracone i kaze da nabavlja iz americke baze Butmir, uzeo do sad od njega par parfema, original sigurno i bio sam prezadovoljan. On je cak jeftiniji za oko 20KM po svakom parfemu od prosjecnih cijena na PiK-u, i tvrdi da cak on dila parfeme drugim dilerima (kao on je root nabavljac) i zbog toga jeftiniji od ostalih, jer moraju se toboze i ostali ogradit 20ak KM na parfemu...
Albracone 100% provjeren. Fakat nabavlja iz baze jer imam nekog ko tamo radi i znam kako to sve funkcioniše. Nisu uopšte parfemi po 20km jeftiniji, cijena im je otprilike ista kao parfemizavas, neki su malo skuplji, neki malo jeftniji. Jedan mu je samo bio jeftiniji i taj sam pazario, Dior Sauvage EDT za 120km 100ml.
Je li taj lik malo buckast, malo brze prica?! :mrgreen:
Plavo-bijeli

#5928 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Plavo-bijeli »

konektovan wrote:
Plavo-bijeli wrote:
Je li taj lik malo buckast, malo brze prica?! :mrgreen:
Jok, visok, zgodan :D raja baš..
sad će ga sve cure sa foruma kontaktirati za parfeme :D
THEC

#5929 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Nisrin wrote:
BJB wrote:
noviclan wrote:
Naeuci od brata profesionalca iz rs-@ https://parfemizavas.olx.ba a ne od amatera preprodavaca
Yes, em sto se covjek lazno predstavlja, em sto valja fake parfeme, vjerovatno izRusije..Obracam se covjeku, dogovaram s njim da mi nabavi parfem, i on se pravi da je Xxxx njegovo ime, i nijedanput me ne ispravi..Stigli parfemi, vidim na koverti nepoznato ime, wtf.. Parfemi 100% laznjaci..
I jedan i drugi vjerovatno ili kineske ili ruske jefine kopije.
Drago parfemi, -ima neku snjiru, nabavlja ih odnekud vani jeftino garant inace mu se ne bi isplatilo prodavati ih po onim cijenama(kaze bili na carini, u sta cisto sumnjam) ali eto, neka mu bude. Jedanput mi je poslao pogresan parfem, vratila na njegov racun, kupila drugi postarinu opet on platio..Nije gledao sta je u tester kutiji i na kutiji pisalo ime Vera Wang by Vera Wang, a unutra bio neki drugi njen parfem..Prezadovoljna kvalitetom parfema.

Marko Savić je parfemizavas...od njega kupuju svi iz UIO u BLu (pimam kolegice tamo) i sa RTRSa i cure i momci---radi 11 godina, ne vjerujem da su mu fake parfemi, bas ima dobru reputaciju...ja sam narucivala i svaki put mi je zaista bio original, uporedjivala sam bocice sa onim u Mulleru u Njemackoj, ali i trajnost je izvrsna, posebno LVEB Absolu...a da li se nekad desi da uvali kakav fake, to ne znam...
I za Dragu kazu da je OK lik...

Je li moze link od prafemisarajevo, jer ih je vise, pa sam jednom naletila na debile iz B. Potoka koji prodaju "originale testere"...isto se zovu parfemisarajevo?

mislim da su ovi saneri svi uvezani, recimo meni je Dado(parfemiDado) rekao da je nekad imao parfimeriju ali mu se to ne isplati vise i ovako sad radi, pitam ga kako gura pored ove druge dvojice PZV i Drago, on meni kaze ja to nabavljam na veliko a oni ti svi od mene uzimaju,a imaju i momci iz Sarajeva koji uzimaju od mene...i primjetio sam kod Dade ima dosta parfema koji su jeftiniji od ovih ostalih (Zadig&Voltaire This is Him, u tester pakovanju mu je 15 KM jeftiniji i original je definitivno), Mancere i Montale su mu cini mi se i 20 KM jeftiniji od ostalih, s tim sto on na piku nema bas veliku ponudu ali meni je slao samo djelic liste parfema koje ima i dosta ih se ne nalazi na njegovom pik profilu, pa kako god sve i da je slagao da on nabavlja te parfeme, svi su oni uvezani, samo je pitanje na koji nacin, tj da li dijele profit ili bas samo jedan od njih nabavlja a ostali kupuju i preprodaju
channel10

#5930 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

I nisu saneri. To je davno izumrlo i ako je ima, nije velika ponuda kao kod ovih preprodavaca i vrlo vjerovatno privrednih kriminalaca.
KB9

#5931 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Image

narucen u utorak a stigo danas, ekupi ispostovo brzinski 8)

cijena bagatela cista, 45 maraka dok je na piku na crnjaka cijena 85 :shock: :shock: :shock:

kupuj narode dok nije nestalo, perfektan za ljeto :izet:
noviclan

#5932 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by noviclan »

Koliko je ml, koliko je stajao na lageru, jesi li dobio fiskalni
KB9

#5933 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

baska kolko je stajao na lageru :-)

50 ml, uredno dobijes fakturu i na njoj fiskalni
konektovan

#5934 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:baska kolko je stajao na lageru :-)

50 ml, uredno dobijes fakturu i na njoj fiskalni
Hahah, cuj lagerasha.. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5935 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by _BataZiv_0809 »

Parfemizavas najbolji...nedavno htio naruciti parfem od njih i djevojka veli ima ona preko neke na instagramu jeftnije, odnosno moze mi kupiti dva flankera po 100 ml za cijenu jednog kod pzv....haj i ona ce to meni kupiti...kad su stigli jeda parfem mrtva kopija :run: ni slicno ne mirise :run: drugi trajnost mu je 2 sata plafonjera....em potrosi pare em dodje smetlje...

Narucim sa parfemizavas dodje ubica :izet:
konektovan

#5937 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

_BataZiv_0809 wrote:Parfemizavas najbolji...nedavno htio naruciti parfem od njih i djevojka veli ima ona preko neke na instagramu jeftnije, odnosno moze mi kupiti dva flankera po 100 ml za cijenu jednog kod pzv....haj i ona ce to meni kupiti...kad su stigli jeda parfem mrtva kopija :run: ni slicno ne mirise :run: drugi trajnost mu je 2 sata plafonjera....em potrosi pare em dodje smetlje...

Narucim sa parfemizavas dodje ubica :izet:

Ja sam svoju jedva ubjedio da odustane od iste narudzbe, al' bas jedva... :mrgreen:
channel10

#5938 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by channel10 »

Danas sam probao od burberrya mr.burberry indigo i ispade ne los :). Baca podobro na aqua di gio. U cm-u je cini mi se nekih 120-150 KM, dok je na ekupi.ba sa visa karticom 85 :shock:
KB9

#5939 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

al na ekupi ne lageruju dobro .....
konektovan

#5940 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

KB9 wrote:al na ekupi ne lageruju dobro .....
Ne bi ja riskirao sa lagerovanjem, cm je cm. :D :izet:
Juliuscezar

#5941 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Juliuscezar »

Preuzeo Joop Homme sa ekupi, stigao je još prošle sedmice al nisam mogao da dodjem do njega. Prema batch code star oko 2 mjeseca
konektovan

#5942 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

bhnapoleon1 wrote:Preuzeo Joop Homme sa ekupi, stigao je još prošle sedmice al nisam mogao da dodjem do njega. Prema batch code star oko 2 mjeseca
Znaci, moReš u švaleranje. :mrgreen:
Juliuscezar

#5943 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Juliuscezar »

konektovan wrote:
bhnapoleon1 wrote:Preuzeo Joop Homme sa ekupi, stigao je još prošle sedmice al nisam mogao da dodjem do njega. Prema batch code star oko 2 mjeseca
Znaci, moReš u švaleranje. :mrgreen:
Deset jezika govori :D :D
Prvo udarac sa Guess Seductive, poslije se na drugom Joop -om dokrajči :izet:
THEC

#5944 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by THEC »

Nego ovdje niko ne prica o onoj budali Dzeremiju :mrgreen: nekad mi je bio sasvim ok, pogotovo kad sam tek poceo da se uopsteno zanimam za parfeme, ali ovo sto sad radi prilikom 'promocije' svog parfema je bolest :roll:
Profil za pisanje

#5945 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Profil za pisanje »

Da pitam ove iskusnije vezano za nanošenje parfema.
Dobio sam ovaj bleu de chanel - parfum. Nikako da se zbližimo, ili ga previše nanesem i bude napadan ili ga okolina i ne osjeti. U prvih pola sata baš bude jak, nekako sintetičan. Inače prsnem 3-4 puta na vrat-prsa.

Image
mobile94

#5946 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by mobile94 »

Gdje najpovoljnije nabaviti cuba gold parfem. Ima li u dm-u, cm-u. Na olx ima jedino kod parfemizavas 35 KM + 10 KM dostava. Gledao sam na ebay 15$ iz Izraela. Da li je neko narucivao sa ebaya i kakva su iskustva.
konektovan

#5947 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

Profil za pisanje wrote:Da pitam ove iskusnije vezano za nanošenje parfema.
Dobio sam ovaj bleu de chanel - parfum. Nikako da se zbližimo, ili ga previše nanesem i bude napadan ili ga okolina i ne osjeti. U prvih pola sata baš bude jak, nekako sintetičan. Inače prsnem 3-4 puta na vrat-prsa.

Image
Ma to je fušeraj sigurno, i ako imaš namjeru da ga se riješiš, pokloni meni,... :mrgreen:
Profil za pisanje

#5948 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

konektovan wrote:

Image
Ma to je fušeraj sigurno, i ako imaš namjeru da ga se riješiš, pokloni meni,... :mrgreen:
hehe, dobar, imat ću to na umu
KB9

#5949 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

THEC wrote:Nego ovdje niko ne prica o onoj budali Dzeremiju :mrgreen: nekad mi je bio sasvim ok, pogotovo kad sam tek poceo da se uopsteno zanimam za parfeme, ali ovo sto sad radi prilikom 'promocije' svog parfema je bolest :roll:
lik je vazda bio teski imbecil, forti i stiven su babuke za njega 8)
mobile94 wrote:Gdje najpovoljnije nabaviti cuba gold parfem. Ima li u dm-u, cm-u. Na olx ima jedino kod parfemizavas 35 KM + 10 KM dostava. Gledao sam na ebay 15$ iz Izraela. Da li je neko narucivao sa ebaya i kakva su iskustva.
neces vjerovat al cuba je bila u fisovim marketima i to po cijeni od nekih 20 maraka ono, ako imas neki u blizini provjeri, znam da sam u brcanskom fisu garantovano vidio taj parfem :)

Image
nije dobro lagerovan, garant si kupio na ekupi
Profil za pisanje

#5950 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

KB9 wrote:

Image
nije dobro lagerovan, garant si kupio na ekupi
Ne znam, nisam znao da to ima veze.
A nije sa ekupi. Uvoz
Post Reply